خخخخخخ،،،عزیزم هر کس با من هم کلام بشه ینی شانس داره زیاددددد،،،،اهم اهم
برگرفته از سخنان @HiccUp
خخخخخخ،،،عزیزم هر کس با من هم کلام بشه ینی شانس داره زیاددددد،،،،اهم اهم
برگرفته از سخنان @HiccUp
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
من دیشب جواب پستا رو با نقل قول دادم اما ارسال نشد
اون تاپیک بسته شد برای همین مجبورشد اینجا بنویسم
امیدوارم قبل اینکه پستم پاک شه ,بخونین
-------------------
پیامبر(ص):هرچه ایمان انسان کاملتر باشد به همسرش بیشتر اظهار محبت مینماید(بحار جلد103 ص 236)
پیامبر(ص):هرکس به خانواده اش توهین کند خوشی زندگی را از دست خواهد داد(مواعظ العددیه ص 151)
پیامبر(ص):کاملترین مردم از جهت ایمان,خوش اخلاق ترین آنها میباشند بهترین شما کسی است که نسبت به خانواده اش احسان کند(بحار ج 103 ص 226)
لقمان حکیم:مرد خردمند باید دربین خانواده اش مانند کودک باشد و رفتار مردانه اش را برای خارج منزل بگذارد
امام علی(ع):باکسی که درمقابل تو خشونت و درشتی میکند نرمی و مدارا کن شاید بدینوسیله نرم گردد(بحار ج 74 ص 168)
پیامبر(ص):هر مردی که بصورت همسرش سیلی بزند خدا بفرشته مامور دوزخ دستور میدهد که در دوزخ 70سیلی بر صورتش بزند و هر مردی که دستش را بر موهای زن سلمانی بگذارد(برای اذیت موی سرش را بگیرد)در دوزخ دستش با میخهای اتشین کوبیده میشود(مستدرک ج2 ص 550)
امام علی(ع):زنان نزد شما امانتهای خدا هستند,ازارشان نرسانید و بر انها سخت نگیرید(مستدرک ج2 ص 550)
و..................
یک داستان هم تو بحار ج73 ص 298 هست اون رو هم بخونید(طولانی بود نشد بنویسمش)درباره سعدبن معاذ یکی از اصحاب پیامبره
-----------------
اسلام رو با رفتار مسلمونا نشناسید
اگه کسی با اسم دین 1000 تا کار رو انجام میده به معنی بد بودن دین نیست
کسایی که 2 تاایه رو دیدید ,اینا رو هم دیده بودید؟؟؟
میدونستین یه مادر وظیفه شیر دادن به بچه اش رو نداره و در قبال شیر دادن میتونه از شوهر هزینه بگیره؟؟؟؟؟اگه اینکار رو بدون هیچ چشم داشتی انجام میده از روی محبت و لطفه نه از سر وظیفه
-----------------
دین من,اینه
-----------------
این بحثا همیشه بوده و تا اخر دنیا هم ادامه داره
اما امسال شماها کنکور دارید,سال سرنوشت سازتونه
شماها3ماه بحث نکنین به جایی بر نمیخوره
ما مسئول عوض کردن نگرش بقیه نیستیم
خیلی همت کنیم خودمون رو درست میکنیم(اول از همه این جمله ها به خودم برمیگرده)
این پست رو نقل قول نکنین تا دوباره بحث نشه)
----------------
من اسم همه کسایی که تو اون تاپیک بودن رو یاد کردم تا همتون بخونین و بدونین که دین ما همونطور که به مردا حقوقی داده,وظایفی هم داده @payam @Mr.Dr @bbehzad @milad @Takfir @LfbbfoK @BackStreetBoys @dmb @Johnny Depp
ویرایش توسط setare72 : 04 فروردین 1394 در ساعت 14:10
شما لطف کنید ، دوباره پست هارو بخونید
تا بدونید کیا موافق تنبیه بدنی همسر هستن و یا کیا مخالف اون هستن
مردی ک دست رو زن بلند کنه مَرد نیست ، نَره .
در ضمن ! هیچ کس حق دخالت در زندگی افراد دیگه ای نداره!
اینکه فرزاد حسنی ، آزاده نامداری تنبیه بدنی کرده به خودشون مربوطه !
من نه از آزاده نامداری خوشم میاد ، نه از فرزاد حسنی .
فک کنم همه ی ایران بدونن این 2 تا آدم خرده شیشه دارن !
اصلا چه معنی داره زن بیاد همه ی اتفاقات دوران زندگیش با همسرش بعد از طلاق در کل ایران علنی کنه ؟
شما هم از این فازای فیمینیست گری بیاین بیرون !
اومدی تمام پسرا هایی ک دیشب تو اون تایپیک پست دادن تگ کردی ؟)
در ضمن ! برای همه واضح و مبرهن هست که زن جایگاه بالایی در دین ما داره .
به اسم روشن فکری ، دین اسلام تخریب نکنید
والسلام
همین شمایی که به من میگید اون چیزایی که به نفع خودته یاد میگیری، خودتم همون چیزایی که به نفع خودته یاد میگیری. بهتره چیزی رو که خودمون بهش عمل نمیکنیم به دیگران نگیم!
چرا که خداوند در سوره الصف آیه 2 می فرمایند : يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ
اى كسانى كه ايمان آورده ايد چرا چيزى مىگوييد كه انجام نمىدهيد (۲) ==>> البته شما که ایمان نیاورده اید!
همین شمایی که میگی این کار حیووناست که به همسرش (در صورت عایت نکردن بعضی چیزا) کتک بزنه، اینم کار حیووناست (ماده) که به فرزندش شیر نده و یا اینکه بده پول بگیره.
شما قرآن رو بیشتر قبول داری؟! یا 4 تا حدیث که معلوم نیست منبعش از چی هست و دست کاری شده هست یا نه!
با این دینتون که قرآن رو قبول ندارید. چرت ترین دینه!
آره اینا رو دیده بودم.
قرآن که نگفته همینجوری یه چماق بردار برو همسرتو بزن که!
قرآن گفته درصورتی که
1- نا فرمانی کردند.
2- هشدار دادید و گوش نکردند.
کسی که هم نافرمانی میکنه و هم اینکه هشدار میدی و گوش نمیده، این که دیگه همسر نیست.
اینم برای شماهایی که قرآن رو تکذیب میکنید :
وَإِن كُنتُمْ فِي رَيْبٍ مِّمَّا نَزَّلْنَا عَلَى عَبْدِنَا فَأْتُواْ بِسُورَةٍ مِّن مِّثْلِهِ وَادْعُواْ شُهَدَاءكُم
مِّن دُونِ اللّهِ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (۲۳ ) فَإِن لَّمْ تَفْعَلُواْ وَلَن تَفْعَلُواْ فَاتَّقُواْ النَّارَ الَّتِي
وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ أُعِدَّتْ لِلْكَافِرِينَ ﴿24﴾
اگر در آنچه بر بنده خود نازل كرده ايم شك داريد پس اگر راست
مىگوييد سورهاى مانند آن بياوريد و گواهان خود را غير خدا فرا خوانيد / پس
اگر نكرديد و هرگز نمىتوانيد كرد از آن آتشى كه سوختش مردمان و سنگها
هستند و براى كافران آماده شده بپرهيزيد . (آیه ۲۳ و ۲۴ سوره بقره)
ویرایش توسط Mr.Dr : 04 فروردین 1394 در ساعت 20:38
بهتره بگیم اقایون خانوما شما انسان باشید مثل ی انسان با شعور زندگی کنید نیازی نیست قرانو قبول داشته باشید نیازی نیست
همین که شما ادم باشید یعنی به قران عمل کردین:yahoo (3):
ما ادما عجب موجوداتی هستیمجوگیر
حرف گوش کن باشید خانوم فرمودن منو نقل قول نکنید:yahoo (21):
بچه ها واسه کسی که موهای خشک و بی حالت داره چی پیشنهاد میکنین؟؟
ی حموم میری مث مو بز میشه:yahoo (21):
از تاف و.... خوشم نمیاد نزدم نمیزنم نخواهم زد:yahoo (21):
در حال حاضر 454 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 454 مهمان)