سلام و خسته نباشید
من از یکی شنیدم که میگن اگر بخوای بری بین الملل، توی انتخاب رشته از 1 تا x رو بین الملل بزن و بعد برو سراغ سراسری
اگه اینکارو نکنی دیگه واسه بین الملل نمیتونی بری
میخوام بدونم حقیقت داره این حرف یا نه
منتظرتونم
سلام و خسته نباشید
من از یکی شنیدم که میگن اگر بخوای بری بین الملل، توی انتخاب رشته از 1 تا x رو بین الملل بزن و بعد برو سراغ سراسری
اگه اینکارو نکنی دیگه واسه بین الملل نمیتونی بری
میخوام بدونم حقیقت داره این حرف یا نه
منتظرتونم
من خودم با بهترین مشاوران ایران مشاوره انتخاب رشته داشتم حالا یه استاد برای خودم هستم ببخش این رو می گم هرکی بهت گفته خواسته مسخره ات کنه اگه بین الملل رو اول بزنی حتما قبول می شی دوست من با 1000 هزار کشوری پزشکی بین الملل قبول شد سال پیش...پس اگه خواستی بین الملل بزنی 10 تای آخر بین الملل رو بزن و به جیب پدر محترم هم یه نگاهی بکن داروسازی پردیس بین الملل 17 میلیون 200 یه ترم که ترم بعد براساس تورم محاسبه و افزایش خواهد یافت
من شنیدم باید انتخاب اول تا دهم باشه
ضمنا شهریه هم افزایش نخواهد یافت و شما هرسال هزینه همین ترم ورودی رو میدید(اینو مطمعنم
ببین اول یه نمیه متمرکز انتخاب کن (همون بین الملل) بعد متمرکز چون تو انتخاب رشته اگه اول متمرکز را بزنی بعد نیمه متمرکرا اگه اون متمرکز را قبول بشی دیگه سیستم نمیره سراغ نیمه متمرکز ها ولی اگه اول نمیه متمرکز بزنی و قبول بشی سیستم یک متمرکز را هم از اونایی که زدی را قبول میکنه(اگه رتبه ات بخوره و قبول بشی) بعد میری متمرکز و میری دنبال کارای مصاحبه بین الملل و اگه قبول شدی از متمرکز انصراف میدی و میری بین الملل
امیدوارم تونسته باشم امیدواورم تونسته باشم منظورم رسونده باشم
دوستی هم که میگی داروسازی ترمی 17 میلیون صفحه 144 دفترچه را یه نگاه بنداز
این هزینه ایی که شما میگی هزینه سالیانه هست نه ترمی
من یزد را میدونم ورودی هرچی باشه تا آخرش همون حساب میشه و بقیه بین الملل ها را نمیدونم ولی مهسا خانوم میگه میشه
سلام
ممنونم واقعا
نظرات این روزها متفاوت بوده
نظر شما به نظرم کامله . فقط امیدوارم در مورد امسال هم صدق کنه
من اشتباه تایپ کردم . 17 میلیون سالانه منظورم بود
( راستی شما کجا دیدید این حرف منو ؟)
خوب حالا من شنیدم که نیمه متمرکز هم 2 جا معرفی میشم برای مصاحبه
پس یعنی اگر رتبم بخوره به سراسر
بین الملل 1
بین الملل 2
سراسری
اینطوری میشه ؟
درسته شما هرچند تا کد رشته نیمه متمرکز بزنید فقط 2 تاش برای مصاحبه میره...ولی بهتره کمتر بزنی!
همون 2 تا خوبه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)