X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

جدا شدن از برنامه ازمون

سلام دوستان اگه میشه راهنماییم کنید.
      ازمون قبل قلمچی که جمع بندی دوم بود نرسیدم این ازمونم مشکلاتی داشتم تا الان نخوندم. دیروز تو انجمن گشت میزدم به بنده خدایی روش مطالعه دروس رو گفته بود منم نوشتمشون الان میخوام حدودا 3 یا 5 ازمون از قلم چی جدا شم خودمو برسونم به برنامه ازمونا به نظر شما این کار درسته یا نه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر من درست نیست ،
      با آزمون پیش برو ، هر چند بعیده که به همه بودجه برسی ولی آزمون رو شرکت کن ،
      فشار ، ایمنی عصبی ، مثلثات ، نوسان ، ژنتیک جمعیت و ... حجم زیادی ندارن ، پیش نیاز هم نمیخوان ، و به هر حال هم باید اونا رو بخونی ، پس چرا الان با آزمون نخونیشون ؟؟
      باقی مونده ها رو هم بذار تو ایستگاه جبرانی ، مثلا موقع جمع بندی پیش 3 هفت فرصت داری که پیش 1 و حتی بخشی از پایه رو ببندی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezabr1999 نمایش پست ها
      ازمون قبل قلمچی که جمع بندی دوم بود نرسیدم این ازمونم مشکلاتی داشتم تا الان نخوندم. دیروز تو انجمن گشت میزدم به بنده خدایی روش مطالعه دروس رو گفته بود منم نوشتمشون الان میخوام حدودا 3 یا 5 ازمون از قلم چی جدا شم خودمو برسونم به برنامه ازمونا به نظر شما این کار درسته یا نه؟
      خب زیاد درست نیست.اما من سال قبل مثل شما کردم چون چاره ای نداشتم.بعد چند ازمون دوباره برگشتم با برنامه کانون رفتم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.sn نمایش پست ها
      خب زیاد درست نیست.اما من سال قبل مثل شما کردم چون چاره ای نداشتم.بعد چند ازمون دوباره برگشتم با برنامه کانون رفتم
      خب نتیجه ش خوب بود؟

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خب اگه بخوای اون مباحثی رو که جاموندی بخونی وطبق برنامه قلمچی برای آزمون نخونی, آزمون شرکت کردن بی فایدست چون مباحثشو نمیخونی. زود خودتو برسون به آزمون و دوباره با آزمون پیشروی کن.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب نتیجه ش خوب بود؟
      چند ازمون پس رفت داشتم.بعدش دوباره شروع به پیشرفت کردم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن