سلام!سلام به روی ماهت
1-فکر می کنی وقتی به بزرگترین آرزوت برسی تا چندوقت برات جذابیت داره؟تا مدت زیاااااااااد
2-پیاده روی یا دویدن؟پیاده روی
3-خوراکی موردعلاقه ت؟پاستیل
4-نظرت درباره آدمای ناشکر چیه؟نظری ندارم،به نظرم بستگی به این داره که در مقابل چی ناشکری کنه
5-به نظرت ما به خاطر شادیامون به هستی -و خدا- مدیونیم و به خاطر بدیا هم می تونیم طلبکار باشیم ازش؟ من واقعا دنیا رو عادلانه نمی بینم، و همیشه بزرگترین سوالی که برام پیش اومده اینه ،وقتی خدا انقدر مهربونه ،پس چرا یکی در اوج حداکثر هاس و یکی در قعر حداقل ها (شاید به خاطر ذهن کوچیک من و یا شناخت کمی که از خدا دارم باشه)واقعا نمی دونم ،به نظرم انقدر مطالعه نکردم و انقدر نمی دونم که به این سوال جواب بدم
6-خیلی کلیشه ایه ولی اگه کسی که عاشقشی با کس دیگه ای خوش باشه با دل خوش ازش جدا می شی؟ ازش جدا میشم ولی با دل خوش نه،حتی اگه به روش نیارم ته دل خیلی ناراحت میشه ((پ ن:غلط کرده
7-نقاشیت خوبه؟
در حد کپی پیست کردن خیلی،ولی خلاقیت ندارم
8-بهترین حال و هوای انجمن مال چه زمانی بوده به نظرت؟من که ندیدم ،ولی شاید زمانی در اینده که قبول شم
9-آدم محافظه کاری هستی؟تقریبا
10-از بین این واژه ها یکیو انتخاب کن...میلی،نراویتسا،سیویتی
میلی
)چی هستن حالا
11-نظرت درباره رنگا چیه؟رنگ موردعلاقه ت چیه؟همه رنگا رو دوس دارم،اگه نبودن هیچی تو دنیا معنا نداشت
12-حیوون موردعلاقه ت؟کوالا
13-اگه تجربی نبودی دوست داشتی چه رشته ای رو تو دانشگاه بخونی؟عاشق تجربی ام،ولی اقتصاد می خوندم اگه نبود
خوش باشی