بچه ها به نظرتون احتمال اینکه کنکور ۹۸ به دو صورت برگزار بشه چقدره؟
یعنی یکی با نظام قدیم یکی با نظام جدید
بچه ها به نظرتون احتمال اینکه کنکور ۹۸ به دو صورت برگزار بشه چقدره؟
یعنی یکی با نظام قدیم یکی با نظام جدید
ویرایش توسط Tia : 30 آبان 1396 در ساعت 09:36 دلیل: عنوان
دوس دارم بگم دو تا برگزار می شه ولی واقعیت اینه که من از هر مشاور و معلمی پرسیدم گفتن احتمالش خیلی کمه به همین خاطر مجبور شدم تغییراتی تو برنامه ی درسیم بدم
خیلی ظلمه اگه دوتا برگزار نشه
دست پخت خودشونه بایدم جمعش کنن
ما ن بزرکسال داریم ن غیر انتفاعی
و واسه غیر حضوری فقط راه داوطلب آزاد مونده واسم و واسه اینکه معافت تحصیلی سال دوم از بین میره قیدشو زدم
حالا خدای نکرده بیام قبول نشم امسال پشت کنکور بمونم اگه بخوام درس جدید بخونم نهایت ظلمه ...
حق ما خورده میشه اونوقت
احتمالش صفره که دو کنکور برگذار بشه . نظام قدیم و جدید فقط یک اسم هست برای اینکه بگن ما توی نظام اموزشی تغییر ایجاد کردیم . همش یه کنکور برگزار میشه برای همه . حالا می خوای به حرفم برسین نیاز نیست با مشاور یا هر کس دیگه ای صحبت کنید ، برید کتاب ها رو مقایسه کنید شاید در حد چند برگ a4 تغییرات تو تمام پایه داشته باشه اونم برای یک سری شکل یا حذفی ها . مفهوم و بیسیک همونه . پس شمایی که دارین در سال 97 کنکور میدین توی سال 98 هم میتونید با همین مطالبی که خونده اید کنکور بدین توی کتاب های کمک اموزشی هم فوقش چند برگ اضاف بشه اونم برای چند برگه a4 که بالا براتون توضیح دادم .
بذارید یک مثال بزنم براتون :
مثلا در زیست مگه میشه توی نظام قدیم جسم گلژی کارش با نظام جدید فرق کنه ، کمی فکر کنید حتی خنده دار هم میشه
یا مثلا مگه میشه جناس فرق کنه یا مثلا اتم در نظام قدیم و جدید فرق کنه
قبل از استرس وارد کردن به خودتون کمی در موردش فکر کنید
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 30 آبان 1396 در ساعت 13:47
ببخشید شما کتاب های جدید رو خوندین؟من که نگاه کردم دیدم کسی با یک سال خوندن این کتابای جدید نمیتونه موفق بشه در کنکور!
درسته مفهوم های اساسی یکی هستن ولی واقعا تغییر کرده!دقت کنید که باید این مسایل کنکوری خونده بشه.
دقیقا نکته هم همینه که الان مشکل با کنکور این نیس که کسی نمیدونه کار جسم گلژی چیه!مشکل نوع طرح سوالاس.الان همه بصورت تشریحی میتونن بگن جسم گلژی چیکار میکنن ولی چند درصد به یه سوال مطرح شده تو کنکور با این مضمون جواب درست میدن؟!
بعد هم یه سری کتاب ها اضافه شده اگه اشتباه نکنم.
من همین الان رفتم زیست سوم رو نگاه کردم
شکل ها که کلا تغییر کردن،اسامی هم تغییر کردن،یه سری توضیحات اضافه هم شدن.
آخه یه درس نیس که!کسی که میشینه پای کنکور این کتابا حداقل سه سال این کتابارو خونده!نه مایی که با تمام اون اشکال و توضیحات و قیدهای کتاب خودمون عادت کرده بودیم.
من نمیگم اصلا نمییشه،کار نشد نداره،ولی قبول کنید خیلی خیلی سخته.
یعنی شما میگی نظام قدیم به جزئیات توجه نمیکنه ؟
دوست عزیز اگر قرار باشه هر دو رو مشکل میدن و وارد جزئیات میشه برای همین رقابت وجود داره
zhe@ هم دوستمون جواب رو دادن .
کار به خوندن من نداشته باشید من گفتم خودتون برید نگاه کنید حتما یکی تو خانواده هست که کتاب های نظام جدید رو داره میخونه اگر برای کنکور خونده باشید برید ازشون سوال کنید به قول دوستمون چند اسم رو تغییر دادن و فارسی کردن که این برای کنکوری ها نباید مشکل باشه این حجم کتابا مطالعه میکنین حالا چهار اسم براتون مشکل شده ؟ اونم فارسی . تازه کتاب های نظام جدید تحلیل ساده تری بکار بردن و این تلقینه که مشکل هست . اگر قراره کنکور سختگیری کنه براش نظام جدید و قدیم فرقی نداره .
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
احتمالا دوتا برگذار میشه زمین شناسی که به جای دو سال فقط یک سال داریم زیستمون هم کلا کلماتش فارسی شده
این که دوستانمیگن یکی دوکلمه عوض شده مطمئنا کتابا رو ندیدن .عمومی ها نسبت به کتابای قبلی هرچقدر درتوان داشتن تغییر پیدا کردن .شیمی مشابهت ۱۵-۲۰ درصدی دارن باهم(البته بعضی مطالبشون)ریاضی فیزیک و زیستم مال نظام قدیمو ندیدم .ولی احتمالا این ۳ تا درس تغییراتشون کم تر باشه
من همه رو ندیدم ولی این واقعا مشکل ساز میشه با برگذار کردن دو کنکور . یه جورایی سیستم کنکور بد میریزه بهم . من عذرخواهی میکنم بخاطر پست هام اگر درست نبودن
مخصوصا که یکی مثل من که دیگه به کنکور 97 نمیرسم و باید برای 98 بخونم توی دو راهی قرار گرفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)