به اینکه چرا 32تا دندونم امسال تصمیم گرفتن نوبتی هرماه یکیشون درد بگیره..![]()
به هیچی
قرار نیس همیشه به چیزی فکر کنم
فکر کمتر زندگی راحتتر
ویرایش توسط ArWen UndOmiel : 11 اسفند 1396 در ساعت 13:11
از اون چیزی که میترسیدم و ازش طفره میرفتم امروز دیگه خودشو نشون داد ، یه مدتی بود که بهم یه پیشنهاد کار شده بود توی یه شرکت مبلمان سازی ، منم بخاطر کنکور اصلا سمتش نمیرفتم و خدا خدا میکردم که در حد یه تعارف ساده بمونه ، ولی امروز زنگ زدن و گفتن که فردا برم با اپراتور دستگاه هاشون کار کنم تا دستگاه هاشونو بهم تحویل بدن ، حالا من موندم و فشار خانواده و هر کسی که میشناسم ، که میگن به این بختی که بهت رو کرده و تو این بازار بیکاری که همه ی فوق لیسانس و دکتری هاش در به در کارن ، لگد نزن و برو کار کن ؛ ولی با دل خودم و این عمری که پای این کنکور گذاشتم چیکار کنم ؟ با این سختی هایی که کشیدم چیکار کنم ؟ بیخیالش بشم و برم سر کار ؟ نمیدونم بقران ، تو بدترین دو راهی عمرم موندم ، امروز هیچی نخوندم بخدا هیچی هم جز یه لقمه ی کوچیک نخوردم اعصابم داغونه و نمیدونم چیکار کنم
امروز رفتم ، صبح ساعت 7 رفتم الان اومدم ، دستمم همین روز اول الماسه ی سی ان سی بریدمحیطش خوب بود ، خخخ مهندس مهندس هم از چپ و راست بهم میگفتن ؛ یه دستگاه cnc هشت کله هم بهم تحویل دادن و منم باهاش یه پایه ی میز عسلی سری زدم ! ولی همش ذهنم پی درسه ، پی این کنکور لعنتی ، باورت نمیشه تو خوشحالترین لحظه های امروز من یه بغضی انگار جلوی گلومو گرفته ، نمیدونم چیکار کنم ، امروز صاحب کارخونه بهم گفت چطور بود منم گفتم خیلی خوب بود ، ولی انگار فقط این جمله رو لفظی گفتم و کل وجودم داد میزد که گندترین لحظه های عمرم بود ، ناامیدم خیلی
به اینکه چقدر خوابم میاد و چقدر کار دارم در عین حال
![]()
~ Because in the End ~
__We are all just Dreams__
* In an Endless Universe *
(Infinity#)
به سال نو
به بهار
به بوی گل و سبزه و علف
: )))
لبخند
خیلی برام دوست داشتنیه
من همه فصلارو دوس دارم
امیدوارم که برام سال خوبی باشه
طبیعت رو دوس دارم
: ))))
لبخند
صبورم
باید ببینم چه اتفاقاتی میافته
جالبه و گاهی سخت
هر چند بی هدفه
ولی تصمیم رو گرفتم که توش بمونم
تا آخر آخرش ببینم چی میشه
هوا خیلی خوبه امروز یکم بارون اومد
گرسنه بودم دوتا تخم مرغ عسلی کردم
چهار تیکه کردم گذاشتم تو سه تا لواش
نمک ریختم روش رولش کردم خوردم
چقد چسبید
ولی سیر نشدم
شام میرم بیرون
چقد جدیدا تنبل شدم
برام جالبه
ی زمانی
نظرم این بود که آدما تغییر نمیکنن
الان نظرم اینه که آدم تغییر میکنن
و بدتر میشن تغییر خوب نمیکنن
حالا معلوم نیست بعدا نظرم چی بشه
: )
بسه دیگه
زیاد نوشتم
باید رو ارسال پاسخ سریع کلیک کنم
: )
We are our choices
-J.P.Sartre-
به اینکه تا کی میخوام انقد تنبلی کنم
از دست خودم ناراحتم
...آزمون بعدی چی میشه ؟
....کنکور امسال چی میشه ؟
.....چرا اصن پشت کنکور موندم...هییییعععع...گاهی اوقات یه تصمیم اشتباهو هیچ جوره نمیشه درست کرد
کاش همه چی تموم میشد
خوابمم نمیبره چرا![]()
زمان هیچ گاه دردی را درمان نکرده ...
این ما هستیم که به مرور به درد ها عادت می کنیم !
به اینکه هر زن و هر مردی باید این اعتماد رو داشته باشه نسبت به خودش که فرد زیباییه.
مخصوصا هر زنی!
ما قرار نیست کپی های تکثیر شده از هم باشیم، هر زنی زیباست. با هر خال، کک و مک، رنگ چشم، مدل لب و مدل بینی و هر هیکلی! چاق یا لاغر.
همه زیبان
اگه به درکش برسن...
: ) از بدن خودت فراتر برو. سایز روحت چقدره؟ ^_^
~ Because in the End ~
__We are all just Dreams__
* In an Endless Universe *
(Infinity#)
به اینکه ببینم اگ حال داشته باشم یه تاپیک درست حسابی درمورد جمع بندی بزنم و توش با وویس درباره جمع بندی و کتابای بازار توضیح بدم.
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 20 مهمان)