به اینکه امروز احساس کردم داداش بزرگه عاشق شده با یه لبخنده خاصی داشت با گوشی حرف میزد ولی نفهمیدم طرف دختره یا پسره صداش کم بود
یعنی کی میتونه باشه![]()
به اینکه امروز احساس کردم داداش بزرگه عاشق شده با یه لبخنده خاصی داشت با گوشی حرف میزد ولی نفهمیدم طرف دختره یا پسره صداش کم بود
یعنی کی میتونه باشه![]()
پایان: )
به اینکه اگه قبول بشم، ورزش رو بصورت جدی شروع کنم، به خودم برسم مخصوصا پوستم، کتاب خوندن رو دوباره از سر بگیرم، مقاله نویسی رو یاد بگیرم، آیلتس، به مهاجرت بیشتر فکر کنم و تحقیقات رو شروع کنم، به فکر یه بیزنس باشم، بورس و سایر منسوبین، فیلم، سریال و انیمه، چندتا مانگا بخرم و کلی کار دیگه... قلبم اکلیلی میشه، یکم زودتر شروع میکردم الان درصد انجام دادن اینا به جای ۵۰ درصد، ۱۰۰ درصد بود.
یه تیکه بود تو فیلم شاتر آیلند، دیکاپریو میگفت " کدوم بدتره؟! زندگی کردن مث یه هیولا یا مردن مث یه مرد خوب؟! "
اگه صرفا مردنو مرگ در نظر نگیریم و یه معنی دیگشو بگیریم زندگی نکردن کدوم واقعا بدتره؟! فکرم مشغوله و انقد بهم سخت گرفته شده و بدی دیدم که از خدام بود میتونستم مث یه هیولا زندگی کنم ولی هرروز بیشتر میمیرم تا شبیه آدمای دورم نشم!
Lost in DayDream
یه برنامه بزرگی میخوام واسه زندگیم پیاده کنم...
مدت هاست توفکرمه.
دودلم براش...
پایه ریزیاشو کردم
اجرای مونده.
ریسکه...
دودلم..
نمیدونم بتونم ببرمش جلو یانه....
ولی خودمومیشناسم.امان ازروزی که فکر چیزی بیوفته توی سرم.تابهش نرسم بیخیال نمیشم.
حالامیخوام تمام توانموجمع کنم..تااین برنامه مهم توزندگیمو استارت بزنم و ببینم تااخرتابستون به اون نقطه ای که مدنظرمه میتونم برسونم یانه....
لی لا نام هِمارا🦋✨
B.sc: Civil Engineering - Tabriz University
M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University
به اینکه واقعا اکانتم هک شده؟!
اگه آره این دیگه چه مدلشه!
صیغه حلال آخه؟!!!!
ب مخاطبینم که از طرف اکانت من دعوت شدن ب اون گروه!
ب اینکه الان چه فکری میکنن با خودشون ..
ب مهندس غلامی :////
ب بقیشون ...
ب پیام دولپی ://
ب اینکه واقعا نمیدونم الان باید چه ری اکشنی نشون بدم :/
بودِ ما محض نمودست؛
سرابیم ســـراب ..
به اینکه میشه آی پی و ... مودم رو عوض کرد؟ مثلا ایران نباشه
بچه ها کسی میدونه ؟ مثلا میشه بجای فیلترش کن آی پی مودم رو کلا عوض کنیم؟ بره رو خط آلمان و امریکا مثلا
به محسن حیدرزاده
خواننده خوبیه اهنگاشم خوبه
اولین خواننده ای که با ابجیم سر اهنگاش بحث کردم
حالا این محسن حیدرزاده کیه ؟
مهدی احمدوند رو ابجیم میگه محسن حیدرزاده
![]()
ک ما در پی ذره ای آرامش در زندگی و
آن ها در حال مدال اوردن
بعدم میگن مقایسه نکن
اوکی مقایسه نمیکنم ،حداقل ی ذره حسرت بخورم
ولی من ناراحتم ..
در حال حاضر 72 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 72 مهمان)