ب اینکه دوستم تریدره و قول داد دستگاهشو ک ماه بعد بگیره سودشو با من تقسیم کنه![]()
چن ساعت پیش یه جمله شنیدم.میگفت که راههای کهنه به مقصد های نو نمیرسن.بدجوری منو تو فکر برد.واقعا چرا دوباره یه راه تکراری و پوچ رو واسه ادامه ی زندگیم انتخاب کردم![]()
رو به جلو همچنان مصر ...
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
چرا اغلب پسرای هم سن و سالم خیلی بچگانه و ناپخته تر از دخترای هم سن و سالم رفتار میکنن؟
تا کی قراره این تفاوت دیده بشه؟ تا چند سالگی؟
I Am The One Who Knocks
به اینکه هیچ چیزی رو اعصاب تر از اون دختری که برای جلب توجه خودش رو به خنگی میزنه نیست
ما
بیرون زمان ایستادهایم
با دشنۀ تلخی
در گردههایمان
ب این نوشته:
"میلتون اریکسون" رواندرمانگر و نابغه برنامهريزىهاى ذهنى، وقتی دوازده ساله بود دچار بيمارى فلج اطفال شد. ده ماه بعد شنید که پزشکی به مادرش گفت: پسرتان شب را تا صبح دوام نمیاورد!
اریکسون صدای گریه مادرش را شنید، فکر کرد که میداند شاید اگر شب را دوام بیاورم مادرم اینطور زجر نکشد. تصمیم گرفت تا سپیده دم نخوابد. وقتی خورشید بالا آمد فریاد زد: مادر، من هنوز زنده ام!
چنان شادی عظیمی خانه را گرفت که تصمیم گرفت همیشه تمام تلاشش را بکند که یک شب دیگر درد و رنج خانواده اش را عقب بیندازد! اریکسون در سال 1980 در هفتاد و پنج سالگی در گذشت و از خود چندین کتاب مهم درباره ظرفیت عظیم انسان برای غلبه بر محدودیت هایش بجا گذاشت ...
بودِ ما محض نمودست؛
سرابیم ســـراب ..
ایشالا امروز در سراسر کشور باران های سیل آسا و رعد و برق و صاعقه بزنه هیشکی نتونه بره بیرون اونایی هم که رفتن مجبور شن برگردن
( ستاد حمایت از کنکوری های در به در)
( وی فروم را بسته و به سمت کتاب فیزیک خود میرود و به این فکر میکند که این چندمین سیزده به در کنکوری است کع باید در خانه بتمرگد)
و باز هم به اين :
گاهى اوقات لازم است
گوشه ى دنجى بروى و با خودت خلوت كنى
جايى به دور از شلوغى آدم ها بنشينى
ببينى با خودت و زندگى ات چند چندى ؟!
واقعا نياز دارم ببينم چند چندم![]()
به تموم اکانتای خیلی قدیمی که آنلاین نشدن دیگه!
"خواب دیدم تو یه دشت از نعنا،
روی پاهای تو خوابم برده…"
به اینکه امسال قراره چه اتفاقای عجیبی تو زندگیم و زندگی بقیه ببینم به اینکه چجوری زندگی همیشه یچیز جدید تو استینش داره
هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 44 مهمان)