"خواب دیدم تو یه دشت از نعنا،
روی پاهای تو خوابم برده…"
ذهنم درگیر سه تا چیزه به ظاهر غیر مفیدن
1 . امروز به یکی از دوستام باحال و خوشگل و پایه همه خرابکاری هام پیام فرستادم که بریم سرمونو بکوبیم دیوار چون فردا تعطیل نیست و فهمیدم اولین پیامی هست که بهش فرستادم ینی همه ارتباطمون تو دنیای واقعی بوده نه مجازی
2. چرا فردا تعطیل نیستیم امتحان زبان داریم و هیچی نخوندم
3. سرم رو از کدوم طرف به دیوار بکوبم صداش زیاد باشه دردش کم؟؟
به اینکه دیدن حدیث و مکالمهای که بینمون رد و بدل شد اونم دقیقا فردای روزی که اون کارو کردم اصلا و ابدا نمیتونه اتفاقی باشه!!!
آلاهین ایشینه بی باخ سَن!
و اینکه چقد حدیثو دوس دارم
کاش امسال باهم برسیم به چیزی که دوس داریم
با شناخت تقریبا ۸ سالهای که ازش دارم میتونم بگم جزو معدود آدمایی هس که واقعا لیاقتشو داره
کاش باهاش صمیمی تر بودم![]()
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
توی حال بدی گیر کردم
سرمای شدیدی حس میکنم
داشتم فکر میکردم به این که آیا این زمستون با خوبی و خوشی تموم میشه؟
نمیدونم
فقط امیدوارم آخرش قشنگ باشه
آخرش هممون توی بغل خوشبختی غرق بشیم
من به غمگین ترین حالت ممکن شادم !
به چند روز اخیر / ازمایش دوست مامانم رو که گفته بودن سرطانه رو رد کردن . و ازمایش جدیدش خوبه و گفتن مجرای صفراوی ش یه مشکل کوچیک داره شنبه جراحی میشه / مدرسه راهنماییم مشکل پیدا کرده . بچه ها و یه چندتا از معلما بخاطر مونوکسید کربن مسموم شدن ان شاء الله که چیزی نمیشه / پسر عمه ام قرار بود بیاد اردبیل تصادف کرده اسکل سرش نمیره بالا اسمون رو ببینه زمین یخی رو هم نمیبینه ؟ / دختر عمه ام خونه خرید برا خودش / خودمم خوابم میاد
به پست بالایی و اینکه چقدر نیاز به یک رفرش اساسی داره زندگیم...
حرف بزن حرف بزن سال هاست
تشنه ی یک صحبت طولانی ام....
سلام دوستان. راستش فردا یکی از مهمترین روزهای زندگیم هست به معنای واقعی قضیه مرگ و زندگیه میشه برام دعا کنید یا یه صلوات بفرستید که فردا کار من درست پیش بره؟ خواهش میکنم... پیشاپیش ممنون
تمام فکر و ذهنم فردا هست به شدت استرس دارم
به کنکوری که قراره پنجشنبه بدم / و اینکه چقد جالبه دغدغه و مشکلاتمون اینقدر متفاوته
خدای خوشگلم بیا یه کاری کن که دغدغه های بزرگمون این باشن که مسافرت بریم فرانسه یا بازم بریم آلمان؟؟ // لباسی که میخریم نیلی باشه یا فیروزه ای ؟؟// خریدایی که از آمازون کردیم دوشنبه میاد یا سه شنبه ؟ چون دوشنبه باید بریم شنا
خدایا ما که مشکل و دغدغه داریم بیا اونارو خوشگل و high class شون کن باتشکر زهرا از زمین
ویرایش توسط Iruka : 27 دی 1401 در ساعت 22:31
به اینکه کاش میتونستم با یه اکیپ دعوا کنم
از اون دعوا هایی که دو برابر اونکه زدی کتک میخوری
ولی حیف
نه تنها هیچ بهونه ای واسه دعوا ندارم بلکه ادم دعوایی هم دورم نیس تا اندازه مرگ بزنن منو
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 78 مهمان)