آدم تو زندگیش یه چیزایی رو میبینه ، یه حرفایی رو میشنوه که باورش میشه کاراش بی ارزش بوده؛ متاسفانه آدما هر چقدر سِمَت شون بالاتر بره چه تو مجازی چه واقعی، بیشتر درگیر خودبینی میشن و در نهایت تبدیل به آدمی میشن که به خودش اجازه میده هر چی دلش خواست هر کاری دوست داشت و هر حرفی به میل خودش بود رو به کار بگیره، بدون توجه به این موضوع که ممکنه طرف مقابل ناراحت بشه! تو این مدت به این نتیجه رسیدم که هر چقدر هم که تلاش کنی تا مفید واقع بشی بازم تا وقتی سمتی نداشته باشی و یا پشتت گرم نباشه هیچ ارزشی نداری حالا بماند که این موضوع اصلی حرفم نیست ولی موارد زیادی بی احترامی دیدم که هر وقت میخوام گله و شکایتی کنم سریع یادم میاد و از درون آتیش میگیرم!
نه نصیحت نه حرفی دارم واسه زدن فقط یه توصیه برادرانه دارم، لطفاً هر چقدر که رشد می کنید، هر چقدر که پیشرفت می کنید و هر چه قدر که کامل تر میشید، بیشتر مراقب کاراتون باشید، بیشتر بفمید که چی رو به کی میگید و بیشتر آدمای اطرافتون رو درک کنید! باور کنید هر کس برای خودش شخصیت داره اگر حتی 1 درصد هم فکر می کنید جایگاه تون بالاتره که این طور نیست و ارزش همه انسان ها نزد خدا یکسانه، ولی بازم مدارا کنید و به روزی فکر کنید که قراره جوابگوی خدا باشید که دل کسی رو شکوندید.
نیاز نیست جمله ای اضافه کنم، تقریباً هر جمله واسه خودش هزار تا معنی داشت...

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)
.gif)

(((.gif)
.gif)
50 تومن چقدر سود میده بانک
.gif)