هر چی میگم ای دل صدا نکن نمیشنوه
از مجازی بدم میاد
خیلی هم بدم میاد
یک زمان تنها جایی ک حالم رو خوب میکرد همین مجازی بود
توو فکرم همه ی اکانتام رو ببندم برا همیشه قید این خرابه ها رو بزنم
زندگی ایده الت رو به ذهن بیار با تموم جزییات تصورش کن ...زندگی ایده ال ینی همون زندگی که میگی اگه ای بشه دیگه عالیه !کاری به ممکن یا غیر ممکنش نداشته باش!فقط تصورش کن...خونت چه شکلیه و کجاس...ماشینت..همسرت..میزان درامدت ...شغلت و هرچی.خب گیریم این زندگی مال ۱۰ یا ۱۵ سال ایندس ...
خب حالا این مدت رو به بازه هایی تقسیم کن مثلن ۲/۵ یا سه سال
یکم میریم عقب تر ...
خب مثلن توی سال هفتم تو کجایی؟
مثلن تو فارغ التحصیل شدی و داری به شغل و درامدت میرسی کم کم ...
یکم عقب تر...
سال پنجم کجایی؟ مثلن دانشگاهی و داری سالای اخر رو میگذرونی؟
عقب تر ...
و عقب تر...
سال دیگه کجایی؟؟ تازه رفتی دانشگاه و داری ترم ۱ یا دورو تموم میکنی...
عقب تر...
۴یا ۵ ماه دیگه کجایی؟
رتبه های کنکورت اومده و داری انتخاب رشته میکنی...
رشته و دانشگاهی که قراره تو رو به ایده الت برسونه
عقب تر...
دوماه دیگه کجایی؟ داری کنکور میدی...و بایدقبول بشی چون در غیر این صورت تمام مراحل بالا شکل نمیگیرن یا خیلی زرنگ باشی به روش دیگه ای میرن جلو.
عقب تر ...
اینجام ! و میخوام زندگی ایده الم رو بسازم!همونی که میخوام !
پ.ن:الان که فک میکنم...(همه مون باید فک کنیم) تو مسیر رسیدن به ارزوها و همون زندگی رویایی که میخوایم (حالا با هر رشته و شغل و دانشگاه و درامدی که میخواین)، کنکور یه مرحله کوچیک ،گذرا و سادس ...بله همه میدونیم مهمه ..ولی کافیه یه بار دیگه از اینده به گذشته برگردی میبینی که تموم مسیر رسیدن به ارزوهات هرکدوم یه چالش و امتحانن...
همه اینارو گفتم تا اول به خودم و بعد به دوستای خوبم بگم که کنکور رو کل زندگی نبینین ...صرفن یه امتحانه همین ...یه مرحله از صدها مرحله ای که برای رسیدن به زندگی رویاییت باید طی کنی...خود من وقتی به این دید نگاش میکنم که این فقط یکی از صدها چالش پیش رومه خیلی خیلی بهتر و ساده تر وراحت تر انجامش میدم و میرم به سمتش...تا اینکه کل جهانم خلاصه بشه توی همین کنکور !
پس از همین حالا حرکت به سمت ارزوهات رو شروع کن ...و امتحانای زندگی رو با تموم سختی هاش یکی یکی قبول شو...قول میدم بهت ،اگه تا تهش ادامه بدی یه روزی یه جایی ناخوداگاه یادت میاد...و مسیری که اومدی رو یه بار دیگه مرور میکنی...حس اون لحظه ات بستگی به الانت داره..یا واسه ارزوهات بجنگ..یا زیر خاکسترشون دفن شو
ویرایش توسط SinaAhmadi : 14 اردیبهشت 1398 در ساعت 17:22
آنکه ثروت خود را باخت ، زیاد باخته است ولی آنکه شهامت خود را باخت پاک باخته است " . (سروانتس)
چقد حس ایزوله بودن دارم
وات د هل ایز گویییین آن -____-
کنکوره دیگه t__t
!'Sei Bella Come Un Gol al 90
خدای من
نه آن قدر پاکم که کمکم کنی و نه آن قدر بدم که رهایم کنی
میان این دو گمم
هم خود را و هم تو را آزار میدهم
هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو خواستی
و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی
آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو یعنی “هیچ” یعنی “پوچ”
خدایا هیچ وقت رهـــایم نکن . . .
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
زنگ زدم فامیلمون سال قبل 97 کنکور قول شده دارو اسم استاد میپرسم
من یادم نیست بذار برم دانشگاه از بچه ها بپرسم بهت بگم
مگه میشه ؟؟خوبه تازه کنکور دادیا من نمیدونم چرا همه بعد کنکور ک قبول میشن احساس نخبه بودن میکنن همه ی استادا رو میگن بده
مورد داشتیم جفت جفت کلاس رفته قبول شده
ب این جمله:
فقط با دوست میتوان قهر کرد غریبه ناز ما را نمی کشد...
قدر دوستان خود را بدانیم...
یعنی الان با کی قهر کنم؟؟![]()
تغییری باش که آرزو داری در جهان به وجود آوری...
به این که مسخره شدن چه حس بدیه ... و وقتی که واقعا اتفاق بیفته، معلوم میشه شعارای مسخره کتابا و نصایح و ... چقدر به درد نخور و ناکافیه؛ از معدود موقعیت هایی که هیچ حرف و کلامی ، دارو نیست.
فقط حسِ بده که ذره ذره توی دلتو می سوزونه.![]()
هرگز فراموش نکن که «چهکسی» هستی؛ چون"دنیا" فراموش نمیکنه. /
«رندی» دیدم نشسته بر خنگ زمین
نه کفر و نه اسلام، نه دنیا و نه دین
نه حق، نه حقیقت، نه شریعت نه یقین
اندر دو جهان که را بود زهره این
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 78 مهمان)