ببخشید که اول سلام نکردم.
سلام
من اصلا از درس مثلثات چیزی یاد نمی گیرم باید چه کار کنم؟خواهش می کنم کمکم کنید . کنکوری92 هم هستم.
متشکرم . خداحافظ . منتظرتان جوابتان هستم
ببخشید که اول سلام نکردم.
سلام
من اصلا از درس مثلثات چیزی یاد نمی گیرم باید چه کار کنم؟خواهش می کنم کمکم کنید . کنکوری92 هم هستم.
متشکرم . خداحافظ . منتظرتان جوابتان هستم
سلام،
سوالات ریاضیتون رو میتونید توی فروم مخصوص به خودش بپرسید و من در خدمتتونم.
من هم خودم توی مثلثات خیلی ایراد داشتم و حتی تا اون اواخر که میخواستم کنکور بدم هم باز گیر میزدم توی این قسمت ها.
تنها راهش تمرین خیلی زیاد هست. در مرحله اول کل فرمولها رو یک جا جمع کنید و سعی کنید حفظشون کنید. هر چند روز یک بار هم مرور کنید که فراموشتون نشه.
بعدش هم باید سوال زیاد حل کنید!
توی اینترنت بگردید و سوالای مثلثات کنکورهای سراسری و آزاد و گزینه دو رو پیدا کنید اگه هم نبود به خودم بگید براتون میزارم دانلود کنید. اگه توی مثلثات ضعیف هستید توصیه میکنم سراغ سوالات تالیفی مثل چیزایی که توی کتابهای انرژی اتمی میبینید اصلاً نرید چون ناامیدتون میکنن.
(سعی کنید) موفق باشید.
برای یادگیری مثلثات به صورت حرفه ای باید از پایه شروع کنید. دوست من اول یک پیشنهاد، مثلثات رو به شدت جدی بگیرید. چون اولاً بخش زیادی از تست های هندسه، حسابان، دیفرانسیل و فیزیک به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به اونا مربوط میشه، یعنی مثلا اگر تو مثلثات ضعف داشته باشید احتمال زیادی می رود که در مباحثی مثل حرکت نوسانی، موج مکانیکی 1 و 2، مشتق و انتگرال و بسیاری مباحث دیگر به مشکل بخورید، ضمناً به خاطر داشته باشید یادگیری مثلثات صرفاً به معنی حفظ کردن کل فرمول های پیچیده آن که کاری سخت (و تا حدودی غیر ممکن) هست نیست. ابتدا دایره مثلثاتی رو به طور کامل مطالعه کنید و با مفهومش آشنا بشید، سپس به آرامی با فرمول ها پیش بروید. مطمئن باشید پس از مدتی از مثلثات لذت بسیاری خواهید برد. کتاب خاصی هم (البته در زمینه کنکور منظورم هست) به جز مثلثات اقای ماشالله رضوی نیست ولی شخصاً کتاب ریاضیات پایه (پرسش های چهارگزینه ای) آقای مهندس محمد مهربان از انتشارات رمزینه و کتاب میکروطبقه بندی حسابان گاج رو پیشنهاد می کنم.
پاینده باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)