X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

جبر و هندسه و امار

سلام

من اصلا نمیدونم این درس هارو چه جوری مطالعه کنم میشه توضیح بدید بعد یک کتاب خوب برا این دو درس معرفی کنید من دانش امووز متوسط رو به بالا هستم لطفا یک کتاب خوب معرفی کنید که درصد خوبی بشه توش بیا یه توضیح هم در مورد در امار بدید اونم هیچ منبع خوبی نتونستم پیدا کنم من با برنامه راهبردی کانون میرم جلو اما همیشه این 3 درس رو 0% میزنم کمکم کنید.
      با تشکر

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام!

من سوالای شما رو دسته بندی میکنم و جواب میدم، اینجوری بهتره:

1) برای جبر: ببینید جبر و گسسته جزء درسهایی هستن که خیلی از بچه های ریاضی باهاشون مشکل دارن. دلیلش هم واضحه: گستردگی و تنوع بیش از حد سوالات. من توصیه میکنم کتاب گسسته ی انتشارات فار رو تهیه کنید و از روی اون بخونید. هم جوابهاش تشریحی و قشنگ هستن هم اینکه فضای کتاب مثل کلاس درسه. سعی کنید وقت بیشتری رو به جبر و گسسته اختصاص بدید. چون، تا جایی که من از پارسال یادم میاد بیشتر بچه های رشته ریاضی به دیفرانسیل علاقه دارن وخیلی روش وقت میزارن، از طرفی هم سوالای دیفرانسیل توی کنکور به نسبت راحت تر از سوالای درسی مثل گسسته است. شاید با خودتون بگید گسسته و جبر سوالاش کمتره و اگه دیفرانسیل بخونم به جاش به نفعمه، در صورتی که اینجوری نیست و من اکیداً توصیه میکنم این دو درس رو جدی بگیرید.

2) برای هندسه: کاری که شما به نظر من خوبه انجام بدید اینه که کتابهای آبی کانون در مبحث هندسه رو بگیرید و تمرین کنید. البته حسن کتابهای هندسه آبی کانون اینه که خلاصه ای از هر بخش داره و اون خیلی کمکتون میکنه. در هر مبحث اول خلاصه ها رو بخونید بعد تست کار کنید. فقط یادتون باشه اگه از نکات مهم خلاصه بردارید نزدیکای کنکور خیلی به دردتون میخوره، هرچند که خلاصه های کتاب آبی کانون هم خوبه. با اینکار بیشتر فرمولای هندسه رو یاد میگیرید. اما اگه دیدید باز هم مشکل دارید از کتابهای میکرو طبقه بندی گاج استفاده کنید.

3) برای آمار هم اینو بگم که خیلی درگیرش نشید. من خودم یکی دو هفته قبل از کنکور خوندمش و از 3 تا تست فکر کنم 2 تاشو درست زدم! کتاب خاصی رو پیشنهاد نمیکنم. میتونید از جزوه های گزینه 2 (که زیر 30 صفحه هم هستن) و توی اینترنت موجود هستن استفاده کنید.

سوالی بود درخدمتم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن