سلام بچه ها راستش من به دلایلی تو تابستون خیلی کم درس خوندم . میخواستم بدونم میشه از اول مهر با قلمچی شروع کرد و موفق شد و. اینکه ساعت مطالعه در روز مدرسه معمولا چقدر باشد در ضمن سال 4 تجربی ام خواهشا ربچه ها جواب بدید
با تشکر از توجهتان
سلام بچه ها راستش من به دلایلی تو تابستون خیلی کم درس خوندم . میخواستم بدونم میشه از اول مهر با قلمچی شروع کرد و موفق شد و. اینکه ساعت مطالعه در روز مدرسه معمولا چقدر باشد در ضمن سال 4 تجربی ام خواهشا ربچه ها جواب بدید
با تشکر از توجهتان
ویرایش توسط mmr : 29 شهریور 1396 در ساعت 12:35
Hello from the otheside
مشاوره کنکور
تل
Fatemenm76
مشاوره خصوصی تا روز کنکور
مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html
ببینین این سوالا که الان شروع کنم میشه موفق بشم و اینا تا چند روز قبل کنکورم ادامه داره,حواستونو جمع کنین درگیر اینجور مسائل نشین که وقت زیاده و این حرفها..والان حتی شده نیم ساعت درس بخونین و کارتونو به فردا واگذار نکنین.
راجع به ساعت مطالعه هم این بستگی به خودتون داره..
واااااای از این تاپیکا
تمومی ندارن
آخه شما دکتر نشین کی بشه ؟
برای صحبت و مشاوره با رتبه های برتر ، توی تاپیک های مصاحبه شون سوالتون رو مطرح کنید ،
رها کن رئیس
ایشون از اواخر آذر ماه شروع کردن :
http://forum.konkur.in/thread45313.html
ویرایش توسط IMAN7 : 29 شهریور 1396 در ساعت 04:18
چون من رتبه برتر نیستم حرفم رو زیاد جدی نگیرید ولی از ما میشنوی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س / موفق باشید
سلام شک نکن کسی که بخواد از همین الانم شروع کنه دیر نیسسسس حتی میتونی تو 5 ماه 12 ساعت درس بخونی موفق میشی
سلام...شما کم تجربه ای و الان فکر میکنی همه کنکوریا به بهترین وجه از تابستون استفاده کردن و شما دیگه جاموندی ولی باور کن از این جمعیت کنکوری شاید10% درس بخونن بقیه به خیال خودشون کنکوری ان و فقط خودشونو گول میزنن حالتای مختلفی هم دارن یا دنبال بهترین منبعن و هر روز کتاب میخرن یا نشستن و خیال پردازی میکنن راجع به شغل و آینده و... یا هر روز برنامه رویایی واسه ترکوندن مینویسن و اجرا نمیکنن یا منتظر شنبه آرمانی ان یا مثل تو حسرت دیروز های از دست رفته رو میخورن یا..../خلاصه بدون از الان میتونی یه رتبه خوب بیاری و به رشته دلخواهت برسی اگه درگیر اینطور مسائل نشی و با یه برنامه خوب مثلا برنامه قلمچی منظم پیش بری و البته اگه هر روز نیای بپرسی ^از الانم میشه؟؟؟^....موفق باشی
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)