lفقط و فقط نشر الگو
مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉
به نظرم درسنامه تخته سیاه تست ژنتیک فقط وفقط نشرالگو![]()
خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹
پی دی افش تو سایتشون هست.
من پرینت گرفتم...
منتها قبلش باید فصلای ۵ ۶ ۷ رو بخونین که پیش زمینه داشته باشین بدونین وقتی میکه مثلا کروماتین یا سانترومر منظورش چیه.
به نظر خودم شخصا از تخته سیاه بهتره. ( تخته سیاه رو دارم کتابشو و صرفا با پی دی اف مقایسه نکردم )
تخته سیاه به قول جناب زاپاتا نکته محوره.
در مورد بقیه انتشارات هم اطلاعی ندارم
آره دیگه ..... ! .... اساسن ...... بیشتر که صحبت از ژنتیک میشه ... همین مندلی (فصل 8 زیست سوم) منظوره ....... جمعیت رو خیلی وقتا واضح گفته میشه «ژنتیک جمعیت» ...... ! :::
...............
خود کتابش دیگه چاپ نمیشه ... ولی تستاش تمامن تو همین زیست سومش هست ....... درسنامشم (درسنامه اش هم!) رو سایته ........ !
من که منبع خودم ژنتیک خیلی سبز مندلی!! و تست تکمیلی از الگو و مهرماه هم توی برنامم دارم ولی آموزش خیلی سبز خیلی خوبه دمش گرم
الگو هم خوبه ولی به پای نغض قلم خیلی سبز به هیچ عنوان نمیرسه
درسنامه ژنتیک خیلی سبز خوبه ولی حجمش زیاده.
یه منبع کم حجم تر میشه کتاب خودآموز ژنتیک کرامت رو نام برد (البته فقط برای آموزش اولیه)
یه جزوه دست نویس هم اخیرا ما رو کانالمون قرار دادیم که خلاصه ای از درسنامه های چند کتابه اونم میتونید استفاده کنید @rahe_bartar
برای تست : اول کنکور و قلمچی و سنجش
تست تالیفی الگو مزخرفه خیلی سبز تستای گمراه کننده داره بعضا. شاید آیکیو گزینه ی بهتری باشه
وقتت رو برای فکر کردن به گذشته تلف نکن. قرار نیست برگردی اونجا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)