سلام
بچه ها من امسال وارد دانشگاه میشم میخواستم بدونم تو دوران تحصیل میشه کار هم کرد؟
کلا دانشگاه چقد با دبیرستان فرق داره از نظر درسی؟
باید فول تایم درس بخونیم؟
ممنون
سلام
بچه ها من امسال وارد دانشگاه میشم میخواستم بدونم تو دوران تحصیل میشه کار هم کرد؟
کلا دانشگاه چقد با دبیرستان فرق داره از نظر درسی؟
باید فول تایم درس بخونیم؟
ممنون
معمولا بیشتر رشته های دانشگاهی نیازی به خوندن فول تایم ندارن و اگه مرتب بخونید به همه درساتون میرسید و جای نگرانی نداره
فقط برای کار مشکل زیاده...
کار های دانشجویی که ازشون نمیشه پول دراورد
ولی بیشترین چیزی که من دور و بر خودم دیدم کار کردنه تو کافه است و درصد کمی اگه شانس بیارن تو کتاب فروشی
بازم مشکل داریم چون هر ترم تایم درسا عوض میشه ممکنه شما چند روز تا ساعت 5 و 6 کلاس داشته باشید
و خوب هیچ صاحب کاری اینطوری قبول نمیکنه
حداقل باید 8 ساعت کار کنید برای 1 تومن و 200 تو تهران
که خوب هماهنگ کردن زمان خیلی سخته
ویرایش توسط Diplomat : 03 شهریور 1396 در ساعت 23:01
دانشجو باید دانجشو باشد ، دانشجویی که دانشجو نباشد دانشجو نیست:\
#امام_خمینی_با_اندکی_تغییر #سخن_بزرگان #وحید #|:
سرعت پیشرفت تو نتورک کاملا بستگی به خودت و فعالیتت داره،ینی شما واسه خونتون تو ماه شامپو و صابون و خشکبارو کرم و...نمیخرین؟؟؟مصرف شخصیتو ک از بقالی و... میخری حالا از اینجا میخری
اینطوری یه روند نسبتا خوبی داری و واسه پیرفت کمه
واسه پیشرفت باید بیشتر بفروشی
کاتالوگ ر برمیداری و بین آشناهات هرکی هر چی خواست سفارش میدی و بعد پولشو میدی و در آخر پولشو از اونا میگیری...
اگ شغل زود بازده میخای این شغل رو انتخاب نکن
نتورک میتونه شغل دوم هم باشه
شغل زودبازد تو ایران فقط دلالیه والسلام
When will those dark clouds all disappear
کار علمی خوبه، وقت زیادی نمیگیره و درامدش هم بسته به استعدادتون میتونه خیلی خوب باشه.
اگر زبانتون خوبه میتونید ترجمه کنید
اگر در درس خاصی قوی هستید میتونید تدریس کنید
اگر با زبان خاصی اشنا هستید میتونید برنامه نویسی انجام بدین
یه مورد دیگه هم هست که البته برای سال اخری ها بهتره.با دانشجوهای ارشد رشته ی خودتون همکاری کنید.معمولا برای نوشتن پایان نامه دنبال کمک هستند مخصوصا رشته های مهندسی(کار آزمایشگاهی یا آنالیز) که این مورد عالیه چون میتونه بر سواد شما هم اثر بذاره
کار غ علمی هم که دوستان اشاره کردند![]()
والا من بهتون بسیار زیاد توصیه میکنم برید تو کار تدریس
اصلا پول پارو میشه تو این شغل اگر زبان خصوصی یا برای کنکور باشه
مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)