X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 54
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezaazimi نمایش پست ها
      چون تک تک درسنامه ها بلا استثنا غلط دارن !

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
      خب تست و پاسخ تشریحی هم همچی بی عیب اشکال نیست

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZAPATA نمایش پست ها
      خب تست و پاسخ تشریحی هم همچی بی عیب اشکال نیست
      زاپی 97 ای؟
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mina_77 نمایش پست ها
      زاپی 97 ای؟
      آره

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کتاب درسی*عمارلو*خیلی سبز
      وقتی یه دور تموم کتاب زیستارو با دقت خوندی و به درصد خوبی توی ازمون های آزمایشی رسیدی---->iq

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      قبل از مطالعه : استراتژی زیست کنکور
      بعد از مطالعه استراتژی : کتاب درسی زیر ذره بین یا کتاب نامه مهروماه یا کتاب درسی
      تست : بهترین منابع حال حاضر الگو و آیکیو

فقط نکات تست رو تو کتاب وارد کنین و مرور کنین همیشه تا حک شه توی ذهنتون
      .H.O.L.D.
      Hold On , Pain Ends

6. Top | #21
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezaazimi نمایش پست ها
      درسنامه نخونین بخدا پشبمون میشین

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

واقعا؟

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان در مورد این کتاب امکانش هست نظراتتون رو بگید ؟؟؟

فروشگاه گاج مارکت. کتاب زیست شناسی جامع کنکور تجربی سری میکرو طبقه بندی

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saarland نمایش پست ها
      دوستان در مورد این کتاب امکانش هست نظراتتون رو بگید ؟؟؟

فروشگاه گاج مارکت. کتاب زیست شناسی جامع کنکور تجربی سری میکرو طبقه بندی
      سلام دوست عزیز وقت بخیر.

من چاپ جدید این کتاب رو ندیدم و اطلاعی ندارم اما اگر محتوای کتاب بر اساس هم ویرایش قبل که دو جلد بود و یه جلد سوال و پاسخ بود باید بهتون بگم که این کتاب نسبت به کتاب های الگو و آی کیو در سطح پایین تری قرار داره و بیشتر به نظر من واسه کسانی خوبه که هنوز سطح زیستشون به درصد مطلوبی نرسیده که بخوان آی کیو کار کنن(من واقعا واقعا یکی که زیستش صفر هست رو نمیگم آی کیو کار کن چون واقعا سطحش واسش بالاس)

حتی یه جورایی میشه گفت سطح تست هاش در حد کتاب های زیست خیلی سبز هست با این تفاوت که اونا 4 جلد کتابه و این یه جلد (زیست پیش 1و2 سبز واقعا تست هاش دیگه منسوخ شدن و بیشتر درسنامه هاش اگر راه گشا باشن)
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر بنده حقیر :
      1.کتاب درسی رو مد نظر داشته باشید و چندین و چند مرتبه آن را مطالعه نموده و سپس خلاصه نویسی کنید.
      2.بنده کتاب نشر الگو را پیشنهاد میکنم ، به شرط آنکه در کانال (چنل) تلگرامی آن عضو بوده و تغییرات را بر کتاب اعمال نمایید. زیرا غلط های علمی در آن همانند سایر کتب زیاد میباشد البته فراموش نکنید که درسنامه بیشتر برای یافتن نکات شکل ها و موشکافی متن است و حتما کتاب را به عنوان منبع اصلی در نظر داشته باشید. برخلاف نظر سایر دوستان اینکه تمام نکات را بخواهید در کتاب منتقل کنید به نظر بنده چیزی جز اتلاف وقت نیست در همان کتاب جداگانه خوانده شود بهتر است.
      3.داشتن یک پاسخبرگ خام ، چون هر تست را باید بیش از 1 بار زد.بنابراین توی کتاب علامت نزنید بهتر است.قصد تبلیغ برای موسسه ای را ندارم ولی "به جای اینکه چندین کتاب بخوانید ، یک کتاب را چندین بار بخوانید"
      4.مرور ،مرور،مرور البته منظور بنده از مرور فقط مرور خلاصه ها نیست بلکه گاهی لازم است کتاب درسی را نیز دوباره مطالعه کنید.

با انجام این کار ها افزایش چشمگیری در درصد زیست شما قابل مشاهده میباشد.

آخرین درصد زیست بنده 80% بود.

موفق باشید.

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sssssss نمایش پست ها
      با توجه به عدم امکان کامنت گذاری در پست منابع کنکور رتبه 1 مجبورم اینجا جواب شما را بدهم.آقای محترم! میشود بگویید بر اساس چه منبعی این صحبت هارا می کنید؟ آیا شما برادر ، دوست یا همسایه ایشان بوده اید که این روش های عجیب و غریب را به ایشان نسبت میدهید؟ که با توجه به اینکه شهر محل سکونت شما با هم متفاوت است این موضوع منتفی می شود. آیا از نظر شما سطح درسی و طرز تفکر همه با هم یکسان است که اگر تستی بنظر شخصی مهم بود شخص دیگری بتواند به تفکر شخص دیگر اعتماد کند و احتمال اتلاف وقت خود را ندهد؟ تا آن جا که دیده شده رتبه های برتر از روش های عجیب و غیر منطقی استفاده نکرده اند. چه قدر خوب بود که اگر ما موضوعی را نمی دانستیم راجع به آن اظهار نظر نمی کردیم...

من فقط برا ایشون نگفتم به هر حال مشاور بنده که تاحالا چند تا رتبه تک رقمی زیر دست ایشون بوده این روش رو پیشنهاد دادن لطفا خودتون فکر کنید یه کم ... من میگم مثلا شیمیو 3 نفر با مشورت هم بعد کنکور بعد از یه ساعت نظر قطعیشونو در مورد 35 تا تست میدن بازم 100% همشو درست نگفتن ولی رتبه 1 اگه دو تا غلط رو فاکتور بگیریم 6 تا درس رو 100 زده اونم تو زمان محدود ... خب معلوم میشه تست زیاد کار کردن .........
      من نظر خودمو گفتم و اعلام نکردم پسرخاله رتبه یکم یا همسایشم :/ گفتم خیلی از رتبه ها مثل رستگار رحمانی و دوستش که یادم نیست اسمشو ... با هم کار کردن یکی رتبه 1 شد یکی هم دو رقمی شد من فقط جواب استارتر رو گفتم :/ گفتن میدونین رتبه های خوب چه منابعی دارن منم توضیح دادم رتبه های خوب علاوه بر منابع ممکنه تیم تشکیل بدن با هم کار کرده باشن که شدن رتبه

آیا از نظر شما سطح درسی و طرز تفکر همه با هم یکسان است که اگر تستی بنظر شخصی مهم بود شخص دیگری بتواند به تفکر شخص دیگر اعتماد کند و احتمال اتلاف وقت خود را ندهد؟

در جواب بگم که من اصلا نگفتم طرز تفکر همه یکسانه ولی اگه کانونو قبول دارین پس یه سری به سایتش بزنین و برین قسمت اشتباهات رایج و متداول میبینین ک مثلا تو یه تست ریاضی ممکنه60 درصد یه نکته ای تست داشته و یه گزینه رو مشترکا غلط زدن پس این روش کارساز بوده ! بعد هم طرز تفکر دو نفر تو حل تست وقتی آموزش یکسان دیدن وبا هم کار کردن مگه چقدر میتونه متفاوت باشه ؟ دیگه مطمئنا اونی که تست میزنه نمیاد تست 2+2 رو مشخص کنه دوباره بزنه :/

چه قدر خوب بود به نظر و عقیده دیگران احترام میگذاشتیم و اگر خطایی ازشون سر زد با لحنی بهتر جواب میدایم ...
      .H.O.L.D.
      Hold On , Pain Ends
      ویرایش توسط aloneboy051 : 31 مرداد 1396 در ساعت 15:41

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aloneboy051 نمایش پست ها

من فقط برا ایشون نگفتم به هر حال مشاور بنده که تاحالا چند تا رتبه تک رقمی زیر دست ایشون بوده این روش رو پیشنهاد دادن لطفا خودتون فکر کنید یه کم ... من میگم مثلا شیمیو 3 نفر با مشورت هم بعد کنکور بعد از یه ساعت نظر قطعیشونو در مورد 35 تا تست میدن بازم 100% همشو درست نگفتن ولی رتبه 1 اگه دو تا غلط رو فاکتور بگیریم 6 تا درس رو 100 زده اونم تو زمان محدود ... خب معلوم میشه تست زیاد کار کردن .........
      من نظر خودمو گفتم و اعلام نکردم پسرخاله رتبه یکم یا همسایشم :/ گفتم خیلی از رتبه ها مثل رستگار رحمانی و دوستش که یادم نیست اسمشو ... با هم کار کردن یکی رتبه 1 شد یکی هم دو رقمی شد من فقط جواب استارتر رو گفتم :/ گفتن میدونین رتبه های خوب چه منابعی دارن منم توضیح دادم رتبه های خوب علاوه بر منابع ممکنه تیم تشکیل بدن با هم کار کرده باشن که شدن رتبه

آیا از نظر شما سطح درسی و طرز تفکر همه با هم یکسان است که اگر تستی بنظر شخصی مهم بود شخص دیگری بتواند به تفکر شخص دیگر اعتماد کند و احتمال اتلاف وقت خود را ندهد؟

در جواب بگم که من اصلا نگفتم طرز تفکر همه یکسانه ولی اگه کانونو قبول دارین پس یه سری به سایتش بزنین و برین قسمت اشتباهات رایج و متداول میبینین ک مثلا تو یه تست ریاضی ممکنه60 درصد یه نکته ای تست داشته و یه گزینه رو مشترکا غلط زدن پس این روش کارساز بوده ! بعد هم طرز تفکر دو نفر تو حل تست وقتی آموزش یکسان دیدن وبا هم کار کردن مگه چقدر میتونه متفاوت باشه ؟ دیگه مطمئنا اونی که تست میزنه نمیاد تست 2+2 رو مشخص کنه دوباره بزنه :/

چه قدر خوب بود به نظر و عقیده دیگران احترام میگذاشتیم و اگر خطایی ازشون سر زد با لحنی بهتر جواب میدایم ...
      .
      توی شهرما بین پسرا یه مدته این روش رواج پیدا کرده
      ورتبه های ۵۰-۱۰۰-۳۰۰-و...هم اوردن..
      البته برای همه خوب نیس این روش..ولی اگه دوستا خوب باشن خیلی خوب میشه: )
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آی کیو بگیر با خیلی سبز
      بقیش دیه توان و همت خودته
      بیخودی دنبال کتاب نگرد
      برا ژنتیکم اگه دید متوحه نمیشی
      بزن تو نخ ارامفر
      دی وی دی هاش خوبه
      یکم خستس
      ولی خب خوبه
      بهتر است برای چیزی که هستی مورد
      نفرت باشی
      تا اینکه برای چیزی که نیستی
      محبوب باشی

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      همیشه با آهسته تر از این، یواش چیز آروم ، کند، کند جواب بدین
      .
      ببخشید؟!نفهمیدم چی گفتین؟
      نه!

14. Top | #29
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      به خدا همه چیز پول نیست به قرآن نیست من نمیدونم این چه تفکریه شما دارین همیشه قرار نیست که. فرض کنین من مربی شمام به شما یه وزنه بیست کیلویی میدم نتونین بلند کنین بعد فردا یه وزنه پنجاه کیلویی به شما بدم. عضلات زیر بار اون وزنه به فشار میان. یه روز یکی داشت راجع به فیزیک کلاسیک حرف میزد گفتم این فیزیک که تو میخونی کلاس یکه نه کلاسیک حواست رفته لای کبوتره ما به چه چیزایی فکر میکنیم شما به چه چیزایی فکر میکنین خیلی چیزا اینجارو کردن تنبل خونه درسته پسری
      بازهم فکر میکنم این خواهر عزیز و محترم ... متوجه حرف شما دوست گرام ... نشن
      حدس میزنم ابهامش بیشتر شد
      ویرایش توسط ZAPATA : 31 مرداد 1396 در ساعت 19:30

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      به خدا همه چیز پول نیست به قرآن نیست من نمیدونم این چه تفکریه شما دارین همیشه قرار نیست که. فرض کنین من مربی شمام به شما یه وزنه بیست کیلویی میدم نتونین بلند کنین بعد فردا یه وزنه پنجاه کیلویی به شما بدم. عضلات زیر بار اون وزنه به فشار میان. یه روز یکی داشت راجع به فیزیک کلاسیک حرف میزد گفتم این فیزیک که تو میخونی کلاس یکه نه کلاسیک حواست رفته لای کبوتره ما به چه چیزایی فکر میکنیم شما به چه چیزایی فکر میکنین خیلی چیزا اینجارو کردن تنبل خونه درسته پسری
      .
      عاقا نفهمیدم
      من که چیزی نگفتم گفتم دیدم با این روش نتیجه گرفتن
      پسر هم نیستم دخترم:/
      فکرکنم اشتباه نقل گرفتید
      نه!

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن