همیشه آخر هر چیز خوب می شود ... اگر نشد ...
... بدان هنوز آخر آن نرسيده است . ( چارلی چاپلین )
میتونم معافیت تحصیلی بگیرم اما برای خروج از ایران ( جهت فرار در مواقع اضطراری) باید مجوز بگیرم که حدود 10 روز طول میکشه تا آماده شه ( بعد از این که 18 سالت شد ) ... 18 شهریور + 10 روز میشه 28 شهریور
در مورد کنکور هم من پارسال فکر می کردم میشه این کار رو کرد و از اون جایی که سوالای زیست کپی معادل اصل هم هست خیلی خوبه ولی فهمیدم که اینطور نیست ... تمام رشته ها در خارج از کشور همزمان با روز و ساعت کنکور تجربی امتحان میدن ( منم تجربی هستم ) ... خب ریاضی ها میتونستن سوالا رو روز قبلش ببینن ولی تجربی ها همزمان با داخل کشور آزمون دادن . دلیلش هم اینه که سوالای عمومی رشته های مختلف خارج کشور ( حتی انسانی با ریاضی و تجربی ) مثل همه و در نتیجه همه باید با هم امتحان بدن
دانشگاه های پزشکیش چندان معتبر نیست ( بیشتر بیزینس و مهندسی و ایناش خوبه ... )
هر دانشگاه یه معدلی رو میخواد . فک کنم بالای 90 از 100 ( همون 18 خودمون ) تقریبا هر دانشگاهی قبولی ... البته تافل یا ایلتس هم حتما باید داشته باشی ( ترجیحا ایلتس که نمره اش رو دانشگاه تعیین میکنه که چند به بالا باشه ) ... جیبت هم باید پر باشه ( بورسیه نهایت برای یه ترمه یا یه سال بعدش دیگه گرفتنش سخته ) .. البته ما که اینجا درس خوندیم دو تا کتاب اضافه تر ( عربی امارات و تربیت اسلامی ) رو هم میخونیم که پیش دانشگاهی نهایی هستش و حتما باید 60 از 100 بگیری و پاس کنی وگرنه کارنامه ی عربی برات صادر نمیشه
آخه چرا؟!!!!
من رتب منطقم شده 1500 زیر گروه 2 ام شده 1700 آخه چراااااا
منطقه چندی؟!![]()
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!
ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!
شمارش معکوس .....
اصلا به اندازه جستار قبل (برای نتایج اولیه) شلوغ نیست. البته قابل پیش بینی هم بود.
---
کی میاد خلاص شیم...بفهمیم چه کاره ایم.....
هرگز فراموش نکن که «چهکسی» هستی؛ چون"دنیا" فراموش نمیکنه. /
«رندی» دیدم نشسته بر خنگ زمین
نه کفر و نه اسلام، نه دنیا و نه دین
نه حق، نه حقیقت، نه شریعت نه یقین
اندر دو جهان که را بود زهره این
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)