ویرایش توسط amir_12345 : 23 شهریور 1396 در ساعت 20:08
من حاضرم توی دخمه زندگی کنم
بدترین شرایط رو داشته باشم
با ماهی 10 هزار تومن زندگی کنم
اما یه خراش به بدن پدرم نمیوفتاد...
در هر تجربه ي تلخ و شيرين تنها خودرا مسئول بدان.ديگران در هر صورت در کنار تواند
اونايي كه ميگن فقط براي مناطق محروم سهميه باشه
فكر ميكنين خيلي سخته كه كسي بخواد خودشو تو اون سهميه جا كنه؟ نصف دوستاي من كه تو منطقه يك درس ميخوندن اومدن تو منطقه سه امتحان دادن كه برن منطقه سه و رقيباشونو دور بزنن
سيستم هرچقدرم درست بشه باز اين مردمن كه بايد خودشونو اصلاح كنن
فقط یه سوالی مطرح میشه اگه ترازا واس 5 درصدی ها مثل مناطقه و از بسیجم تاثیرش کمتر پس انقدر تغییر تو ترازا از کجا اومده واقعا؟؟
کسی میدونه واقعا اینو؟؟
اخه ظرفیتا هم گفتن فرقی نکرده
دوست عزیز پدرتون قهرمان ملیه درسته باید کلی بهشون امکانات داد درسته
ولی عایا اینها که این قدر نزد خدا عزیزند درسته با این سهمیه حق بنده خدایی رو که زحمت کشیده بخورند ؟
حالا جدای اینها
پسر نوح که به هلاکت رسید ازش پرسیدند پدرت چه کارست ؟
پدر من بهترین بنده ی خدا عایا به این دلیل حق من بهشته ؟
من نمیتونم درک کنم خانواده شهدا که این قدر انسان های بزرگی بودن که چنین فداکاری بزرگی کردند عایا میدونن دارن حق خیلی هارو میخورن باز هم از این سهمیه استفاده میکنند ؟!![]()
یا جده سادات
دادا مگه من تصویب کردم ؟؟؟؟؟
مگه من گفتم سهمیه بذارین ؟؟؟؟
نخیر آغا شما طرف حسابت یکی دیگس مارو چرا نفرین میکنی ؟؟؟؟
من تا همین امسال نمیدونستم که ما سهمیه منطقه 3 داریم
نخیر فک نکردم اوضاعتون فول فوله
من فقط از اینکه انقد بی منطق میگین آه من پشتشونه من هم خندم گرفت هم حرصم
بعدشم هنوز که جوابا نیومده جبهه گرفتین جوابا بیاد ایشاالله خودشما اونجایی که دلتون می خوادو تو اون رشته ای که بهش علاقه دارین قبول شده باشین
بزارید من یه چیز بگم ، آیا ما ایرانی نیستیم یا ما حقوقی نداریم ،این سهمیه ها خیلی بی عدالتیه ، بی انصافیه
مگه توی کل جهان فقط ایران که جانباز داره مگه فقط ایرانه که شاهد و آزاده و ... داره ..من جواب میدم نه .. در کل جهان در بسیاری از کشور ها وجود داره..اما اونا یه جور دیگه خدمت میکنن به جانبازاشون مثلا هزینه های درمانی برای خودشون و کل خانوادشون کاملا رایگانه بهشون مسکن میدن و بسیاری از چیز ها ...این که جانبازان فداکاری کردن و رفتن از وطنشون دفاع کردن عالیه ولی نباید در حق بقیه مردم ظلم بشه وقتی جنگ شد همه ی مردم ایران سختی کشیدن همه فداکاری کردن حالا بعضی ها رفتن به جبهه ها و بعضی ها هم در شهر هاشون در خونوادهاشون از حقشون گذشتن و ایثار کردن ... و اینکه حالا بیایم برای جانبازان و فرزندانشون ، سهمیه کنکور قرار بدیم به دور از عدالت و انصافه ...حرف واسه گفتن زیاده ..
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)