دوستان توجه لطفا
دوستان، واقعا نمیدونم دلیل بالا بودن تراز قبولی رشته های تاپ دانشگاه "آزاد" 96 چی بوده؟ (آیا قویتر شدن بچه ها و افزایش ترازاست یا شاید کاهش ظرفیت(نمیدونم کاهش داشته یا نه) یا ...)
ولی همین قدر بهتون میگم که سهمیه ی بچه های 5 درصدی، توی رشته های "تاپ" (بقیه ی رشته ها رو بررسی نکردم)، "تقریبا" "بی تاثیر" بوده براشون(تاثیر بسیار بسیار ناچیزی داشته که مستند تقدیم میکنم و اصلا چیزی که بچه ها میگفتن که این سهمیه سبب افزایش ترازها بوده، به شدت اشتباهه):
تراز آخرین نفر پزشکی آزاد معمولی مشهد در سهمیه عادی: 9837 /// همین در سهمیه 5 درصد: 9816 (یعنی اختلاف تراز 21 عددی !!!)
................................................س اری........................: 9800 /// ..................................: 9777 ( 23 عدد ناقابل و غیر قابل بیان...)
...............................................ت کابن......................: 9746 /// .................................: 9737 (9 عدد تراز ...)
و... (اینا فقط نمونه بود.)
هر کی خواست پیام خصوصی بده تا عکساشو تقدیم کنم.
امیدوارم نتایج سراسری برای همه بهتر باشه.
من نمیدونم بعضیا چجوری و از کجا برای خودشون حرف هایی رو درمیارن که سهمیه 5درصد باعث اتفاقای امسال دانشگاه آزاد شده
تاثیرهای سهمیه 5درصد رو ببینید(اگه ترازهای سهمیه عادی درست نیست بگید چون خودم از کسی گرفتم)
پزشکی یزد عادی 9717 سهمیه5درصد 9702
پزشکی ساری عادی 9800 سهمیه5درصد 9777
پزشکی شاهرود عادی 9696 سهمیه5درصد 9670
بقیه تراز های عادی رو ندارم . اگه کسی میدونه بگه که واردکنم تا قشنگ مشخص بشه
احتمال زیاد هم بالارفتن ترازها به خاطر کاهش ظرفیت های دانشگاه آزاد هست
اصن یک سوال تخصصی
ممکنه یه دانشگاه تو سال های قبل مثلا تا رتبه ی 1000 واسه یه رشته گرفته باشه ینی کف قبولی رتبه 1000 باشه بعد سال بعدش تا رتبه 1500 هم بگیره ؟؟؟
یه همچین چیزی میشه ؟؟؟؟
یا بلعکس؟؟؟؟
اگه 5 درصد برای سراسری تاثیر نداشته باشه شخصا خودم میرم سازمان سنجش رو به توپ می بندم
دوستان 5 درصدی اگه واقعا برای سراسری تاثیر کم بود همه به سایت سازمان سنجش تیکت اعتراض ارسال کنیم![]()
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 55 مهمان)