من که تابستون گاج بودم از مهر میرم قلم چی چون واقعا گاج جامعه اماریش افتضاحه کلا چهارم ریاضیش به 3000 نفر نمیرسن![]()
من که تابستون گاج بودم از مهر میرم قلم چی چون واقعا گاج جامعه اماریش افتضاحه کلا چهارم ریاضیش به 3000 نفر نمیرسن![]()
این آزمون 20 مرداد دوستمه
نگاه کنید به اطلاعاتش خواستید ثبت نام کنید سوالاتشم ندیدم نظری در مورد سطح سوالات ندارم
![]()
فقط اگر تصمیم گرفتید برید گاج توجه داشته باشید که
1-جامع آماریش کمه رتبه خوب آوردید جدی نگیرید
2-حتما سوالات کانون را هم در منزل بررسی کنید
3-از برنامه آزمون به هیچ وجه جدا نشید دقیقا برنامش مثل کانونه
4-در هر آزمون با خودتون رقابت کنید تا بهتر و بهتر بشید
5-بهترین منابع تستی را باید داشته باشید
ویرایش توسط sinnna : 26 مرداد 1396 در ساعت 09:32

بله دوروز قبل ازمون رو فقط تست حفظ میکرد و اگر احتمال میداد یادش میره،جواب رو تو برگه کوچیک می نوشت البته بیشتر تو ریاضی و فیزیک.
ببینین کانون سه دسته دانش اموز داره یا فوق العاده قوی و قوی یا ضعیف یا بچه هایی که درسشون متوسطه که بعضی از این افراد از چنین ترفندهایی استفاده میکنن.بماند افرادی که سوال ها رو قبل ازمون تهیه میکنن.
دوستانی که از گواه قلم چی ایراد میگیرن میدونستید خود گاجم امسال گواه داره ؟
اتفاقا ایده گواه به نظرم ایده عالی هست . چرا ؟ توی دوران جمع بندی وقتی دیدید سوالای کنکورو نمیتونید بزنید اون موقع میفهمید البته دیگه دیره و نمیشه برگشت و سوالارو بهتر کار کرد ، گواه یه جمع بندی با کنکور زودهنگامه . اگه اوایل بفهمید که سوال کنکوری که قبلا حل کردید رو سر جلسه قلم چی نتونستید بزنید ، خوبه یا اواخر ؟ اگه اوایل بفهمید روشتون رو عوض میکنید اما اگه اواخر بفهمید چی ؟
خواهشا تعصب رو بزارید کنار و اگاهانه بررسی کنید
در پاسخ به تعدد طراحان قلم چی :
بعضی دوستان گفتن که دانشجو سوال درمیاره اونم مثلا دانشجوی سال اول پزشکی
اما سوال من اینه که دانشجو ایا میتونه تعیین کنه سوالش بیاد تو ازمون یا نه ؟ اون صرفا سوالو میفرسته
و گزینشگر های کانون هستن که انتخاب میکنن ، شما بگید اصلا هر کی میخواد سوال بفرسته نهایتا قراره افرادی مثل مسعود جعفری و علی کرامت و امیرحسبن برادران و ... سوالارو انتخاب کنن . پس سوالای با ارزشی در اغلب اوقات انتخاب میشه ، تازه تعدد طراح اینجا باعث میشه گزینشگر دستش خیلی بازتر باشه
اولا اروم باش برادر من.......فکر میکنم شما داری متعصب به این موضوع نگاه میکنی نه ما.....
این مسائلی که گفتم از مشاور ها هم شنیدم.....قلم چی از لحاظ کیفیت سوال بین 4ازمون موجود رتبه 2 وگاهی هم 3 رو داره. کسی از ازمون گواه ایراد نگرفت ولی مشکل این هست که تو تراز ورتبه تاثیر داره.درضمن گفتم بعضی سوال ها رو از کتاب های خودش مطرح میکنه و این موضوع رو نقد کردم نه طرح سوال از سوالات کنکور رو.
موفق باشی
مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)