X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: پیرا پزشکی امسال یا پشت کنکور برای پزشکی

رأی دهندگان
    40. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • پیرا پزشکی امسال

28 70.00%
    • پشت کنکور برای پزشکی

12 30.00%
    صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 46
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azem نمایش پست ها
      به نظر شما جز پرستاری کدوم پیراپزشکی ها واقعا خوبه و بازار کار عالی داره؟
      در مورد هوشبری و اینا اگه تو طرح کارت خییلی خوب باشه جذبت میکنن...اینم که بازار کار داره یا نه..تا حدودی به خودت بستگی داره..مطمئن باش اگه تو کارت خوب باشی همه دنبالتن..
      به نظرم پشت کنکور نمون برو و تو دانشگاه پیشرفت کن..

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به نظر شما جز پرستاری کدوم پیراپزشکی ها واقعا خوبه و بازار کار عالی داره؟
      من خودم امسال پشت کنکور بودم و رتبم باز هم خوب نشد. میخوام برم علوم آزمایشگاهی بعدشم پرستاری زدم
      خودت باید تحقیق کنی ببینی کدومو دوست داری

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      الان بازار کار اکثر رشته ها رو به اشباع هست.اما با ادامه در هر یک از رشته های پیراپزشکی میتونین موفق باشین
      این که سال دیگه چی قبول میشی کاملا بستگی به خودت و تواناییت داره
      I wanna thank me for believing in me

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رفتم مشاوره گفت اگه فکر میکنی سال بعد بهتر میشی بمون فوقش سال بعد میری پیراپزشکی

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بمون واس سال بعد یه رشته خوب بخون چون تمام عمر میخوای با رشتت زندگی بکنی و اگه دوستش نداشته باشی زندگی واست زهر. میشه

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حقیقتش خودم نمیدونم به چی علاقه دارم
      وقتی به رشته خاصی علاقه ندارید پس برای چی میخواید بمونید؟
      بنظر من علوم ازمایشگاهی رشته خیلی خوبی هست...هر چند در امدش فکر کنم از پرستاری کمتر باشه اما دردسراش کمتره.
      حتما سر علوم ازمایشگاهی فکر کن

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگه میخواهی بمونی و رشته تاپ بری و برات از نظر فعلیت تضمینی هست بمون وگرنه بهتره بری یونی یه سال جلو میفتی

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پشت کنکور موندن یه انگیزه خیلی قوی می خواد اون انگیزه هم عموما چیزی جز عشق شدید به یه رشته خاص نیست.
      بی تعارف بهت بگم بی انگیزه بمونی خودتو معطل کردی فقط.
      هرچند صرف علاقه هم کاری نمی کنه ولی سال دوم باید با فکرکردن به یه چیزی به خودت روحیه بدی.چیزی هست که فکرکردن بهش باعث بشه روزی ده ساعت بخونی؟
      اگه این علاقه رو داری یا تونستی تو خودت ایجاد کنی بمون.اگر نه نمون که فایده ای نداره.
      پس انسانیت چی می شود؟
      گر از این درد جان سپارم رواست...

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط susba نمایش پست ها
      پشت کنکور موندن یه انگیزه خیلی قوی می خواد اون انگیزه هم عموما چیزی جز عشق شدید به یه رشته خاص نیست.
      بی تعارف بهت بگم بی انگیزه بمونی خودتو معطل کردی فقط.
      هرچند صرف علاقه هم کاری نمی کنه ولی سال دوم باید با فکرکردن به یه چیزی به خودت روحیه بدی.چیزی هست که فکرکردن بهش باعث بشه روزی ده ساعت بخونی؟
      اگه این علاقه رو داری یا تونستی تو خودت ایجاد کنی بمون.اگر نه نمون که فایده ای نداره.
      دقیقا

من چند بارم چنین تایپک هایی رو دیدم و گفتم من میخواستم تجربی بردارم و با یه متخصص جراح حرف زدم گفت اگه یه درصد فقط یهدرصد فک میکنی علاقه نداری نرو چون فقط زندگیو و جونیتو تلخ میکنی اونم نه یه روز دو روز چندین و چند سال . گفت با توجه به رقابت فوق العاده شدیدی که تو تجربیه فقط و فقط کسی میتونه بخونه(البته اگه قبول شه) که واقعن علاقه داشته باشه تا سختی هارو به جون بخره

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اینم در نظر بگیرید که هر چه قدرم علاقه داشته باشید به پزشکی یا دندون باید فکر کنید ببینید میتونید هفت سال پزشکی درس بخونید بعد به علاوه زمان طرح کنید بعد به علاوه زمان گرفتن تخصص چیزی حدود ده پونزده سال درس بخونید تا به درآمد برسید یا نه؟
      اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید خوب بمونید بیست سالم موندید موندید ولی اگه تواناییشو ندارید و به امید یه درآمد هنگفت بعد از بیست سال میخاید پزشکی بخونید خب اینجا باید بیشتر فکر کنید

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MiNA.77 نمایش پست ها
      وقتی به رشته خاصی علاقه ندارید پس برای چی میخواید بمونید؟
      بنظر من علوم ازمایشگاهی رشته خیلی خوبی هست...هر چند در امدش فکر کنم از پرستاری کمتر باشه اما دردسراش کمتره.
      حتما سر علوم ازمایشگاهی فکر کن
      علوم آز بستگی داره کجا استخدام بشید اگر بیمارستان (دولتی یا خصوصی)باشه که بیشتره اما آزمایشگاه خصوصی کمتره.

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام ، هم اتاق عمل هم علوم ازمایشگاهی رشته های خوبی هستن .
      موندن پشت کنکور واس 98 اون هم واس رشته های پزشکی کار درستی نیست
      کنکور 98 دوتا کنکور هست ک اولویت پذیرش با دوازدهمی ها هست (طبق مقاله سایت پیک سنجش)
      تازه خیلی ها هم با سهمیه ایثارگران و غیره میان جلوتر
      پس کنکور 97 که کاملا آزاد بوده و قبول شدن راحت تر بوده ، با کنکور 98 که سخت تر هست فرق داره ، کنکور 99 به بعد دوباره خوب میشه چون دیگه محدودیت نداره .
      خوددانی ، اگر تواناییشو در خودت حس میکنی که خسته نمیشی و از همین الان روزی 10 ساعت درس بخوانی تا شاید قبول بشی ، یا علی ، در غیر اینصورت نقد رو ول نکن بچسب به نسیه
      " God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
      |
      خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dean نمایش پست ها
      مشکل ما اینه ک همه کورکورانه ( شما رو عرض نمیکنم کلی میگم) میخان پزشک شن ...
      من کلی دوس دارم ک پزشکی یا دندون یا دارو یا فیزیو یا بقیه ی رشته ها میخونن....
      خیلی از بچه های پزشکی از شغلشون ناراضین و به اجبار دارن ادامه میدن ( کافیه ک فقط یه تحقیق ساده تو خوابگاها کنی ک چن درصد بچه های پزشکی معتادن خیلی چیزا دستگیرت میشه )
      بنظرم کسی ک میخاد برای کنکور بخونه اول یه سری باید بره دانشکده ها ی علوم پزشکی و کامل تحقیق کنه با بچه ها مشورت کنه با مسول های دانشکده صحبت کنه محیطای بیمارستا نی رو حضور پیدا کنه و سختی های کارو از نزدیک ببینه ...بی خوابی ها رو ببینه .. اون جزوه و کتابای وحشتناکشونو ببینه ... خلاصه همه ی جوانبو در نظر بگیری بعد شروع کنی به درس خوندن برا اون رشته ای که دوس داری ...
      تعجب میکنم از کسی ک هیچ اطلاعی نداره از رشته های پزشکی و میگه علاقه دارم
      بنظرم یه کار میتونی کنی : برو بیمارستان شهرتون..یا اگه مرکز استانی برو بیمارستان ها ی بزرگ رو ببین ... اونجا همه هستن... از پزشک بگیر تا کارشناس اتاق عمل و پرستار و علوم تغذیه و رادیولوژی و ... تا بهداشت ... با همشون حرف بزن ..کارشونو از نزدیک زیر نظر داشته باش بعد تصمیم بگیر
      بنظرم یکی باید به خود شما بگه بیشتر تحقیق کن!...

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saviour نمایش پست ها
      سلام ، هم اتاق عمل هم علوم ازمایشگاهی رشته های خوبی هستن .
      موندن پشت کنکور واس 98 اون هم واس رشته های پزشکی کار درستی نیست
      کنکور 98 دوتا کنکور هست ک اولویت پذیرش با دوازدهمی ها هست (طبق مقاله سایت پیک سنجش)
      تازه خیلی ها هم با سهمیه ایثارگران و غیره میان جلوتر
      پس کنکور 97 که کاملا آزاد بوده و قبول شدن راحت تر بوده ، با کنکور 98 که سخت تر هست فرق داره ، کنکور 99 به بعد دوباره خوب میشه چون دیگه محدودیت نداره .
      خوددانی ، اگر تواناییشو در خودت حس میکنی که خسته نمیشی و از همین الان روزی 10 ساعت درس بخوانی تا شاید قبول بشی ، یا علی ، در غیر اینصورت نقد رو ول نکن بچسب به نسیه
      این که الویت برای پذیرش 98 با دوازدهمی ها هست فقط یکبار اونم در بیان مضرات پشت کنکور موندن بیان شده وموضوع مقاله اصلا در این مورد نبوده...پس خیلی نمیشه روش حساب کرد!

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dean نمایش پست ها
      مشکل ما اینه ک همه کورکورانه ( شما رو عرض نمیکنم کلی میگم) میخان پزشک شن ...
      من کلی دوس دارم ک پزشکی یا دندون یا دارو یا فیزیو یا بقیه ی رشته ها میخونن....
      خیلی از بچه های پزشکی از شغلشون ناراضین و به اجبار دارن ادامه میدن ( کافیه ک فقط یه تحقیق ساده تو خوابگاها کنی ک چن درصد بچه های پزشکی معتادن خیلی چیزا دستگیرت میشه )
      بنظرم کسی ک میخاد برای کنکور بخونه اول یه سری باید بره دانشکده ها ی علوم پزشکی و کامل تحقیق کنه با بچه ها مشورت کنه با مسول های دانشکده صحبت کنه محیطای بیمارستا نی رو حضور پیدا کنه و سختی های کارو از نزدیک ببینه ...بی خوابی ها رو ببینه .. اون جزوه و کتابای وحشتناکشونو ببینه ... خلاصه همه ی جوانبو در نظر بگیری بعد شروع کنی به درس خوندن برا اون رشته ای که دوس داری ...
      تعجب میکنم از کسی ک هیچ اطلاعی نداره از رشته های پزشکی و میگه علاقه دارم
      بنظرم یه کار میتونی کنی : برو بیمارستان شهرتون..یا اگه مرکز استانی برو بیمارستان ها ی بزرگ رو ببین ... اونجا همه هستن... از پزشک بگیر تا کارشناس اتاق عمل و پرستار و علوم تغذیه و رادیولوژی و ... تا بهداشت ... با همشون حرف بزن ..کارشونو از نزدیک زیر نظر داشته باش بعد تصمیم بگیر
      باهات شدیدا موافقم
      اینم اضافه کنم که اصولا هر رشته ای که بخواید برید باید
      0)علاقه 1)هدف 2)برنامه داشته باشید ، غیر هر کدوم از اینا باشه شک نکنید این 6 سال زهر مارتون میشه

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 17 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن