الان بازار کار اکثر رشته ها رو به اشباع هست.اما با ادامه در هر یک از رشته های پیراپزشکی میتونین موفق باشین
این که سال دیگه چی قبول میشی کاملا بستگی به خودت و تواناییت داره
I wanna thank me for believing in me
رفتم مشاوره گفت اگه فکر میکنی سال بعد بهتر میشی بمون فوقش سال بعد میری پیراپزشکی
بمون واس سال بعد یه رشته خوب بخون چون تمام عمر میخوای با رشتت زندگی بکنی و اگه دوستش نداشته باشی زندگی واست زهر. میشه
اگه میخواهی بمونی و رشته تاپ بری و برات از نظر فعلیت تضمینی هست بمون وگرنه بهتره بری یونی یه سال جلو میفتی
پشت کنکور موندن یه انگیزه خیلی قوی می خواد اون انگیزه هم عموما چیزی جز عشق شدید به یه رشته خاص نیست.
بی تعارف بهت بگم بی انگیزه بمونی خودتو معطل کردی فقط.
هرچند صرف علاقه هم کاری نمی کنه ولی سال دوم باید با فکرکردن به یه چیزی به خودت روحیه بدی.چیزی هست که فکرکردن بهش باعث بشه روزی ده ساعت بخونی؟
اگه این علاقه رو داری یا تونستی تو خودت ایجاد کنی بمون.اگر نه نمون که فایده ای نداره.
پس انسانیت چی می شود؟
گر از این درد جان سپارم رواست...
دقیقا
من چند بارم چنین تایپک هایی رو دیدم و گفتم من میخواستم تجربی بردارم و با یه متخصص جراح حرف زدم گفت اگه یه درصد فقط یهدرصد فک میکنی علاقه نداری نرو چون فقط زندگیو و جونیتو تلخ میکنی اونم نه یه روز دو روز چندین و چند سال . گفت با توجه به رقابت فوق العاده شدیدی که تو تجربیه فقط و فقط کسی میتونه بخونه(البته اگه قبول شه) که واقعن علاقه داشته باشه تا سختی هارو به جون بخره
اینم در نظر بگیرید که هر چه قدرم علاقه داشته باشید به پزشکی یا دندون باید فکر کنید ببینید میتونید هفت سال پزشکی درس بخونید بعد به علاوه زمان طرح کنید بعد به علاوه زمان گرفتن تخصص چیزی حدود ده پونزده سال درس بخونید تا به درآمد برسید یا نه؟
اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید خوب بمونید بیست سالم موندید موندید ولی اگه تواناییشو ندارید و به امید یه درآمد هنگفت بعد از بیست سال میخاید پزشکی بخونید خب اینجا باید بیشتر فکر کنید
سلام ، هم اتاق عمل هم علوم ازمایشگاهی رشته های خوبی هستن .
موندن پشت کنکور واس 98 اون هم واس رشته های پزشکی کار درستی نیست
کنکور 98 دوتا کنکور هست ک اولویت پذیرش با دوازدهمی ها هست (طبق مقاله سایت پیک سنجش)
تازه خیلی ها هم با سهمیه ایثارگران و غیره میان جلوتر
پس کنکور 97 که کاملا آزاد بوده و قبول شدن راحت تر بوده ، با کنکور 98 که سخت تر هست فرق داره ، کنکور 99 به بعد دوباره خوب میشه چون دیگه محدودیت نداره .
خوددانی ، اگر تواناییشو در خودت حس میکنی که خسته نمیشی و از همین الان روزی 10 ساعت درس بخوانی تا شاید قبول بشی ، یا علی ، در غیر اینصورت نقد رو ول نکن بچسب به نسیه
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 17 مهمان)