.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
صدا آدما هِی میره تو مُخ
گُر میگیریم لایِ حسرت مدام...
من دانشجوی مکانیک خواجه نصیر بودم. اگر قصد اپلای کردن و ادامه تحصیل در خارج از کشور داشته باشین فکر میکنم دانشگاههای تهران بهتر از شهرستانها باشن. خواجه نصیر یه بدی داره اونم اینه که دانشکدههاش کنار هم نیستن و هر کدوم یه جای تهرانن! فاصله خوابگاه تا دانشکده هم زیاده و یه کمی دانشجو رو اذیت میکنه. مخصوصا سالهای اول و دوم که خوابگاهاش خیلی دورن.
در کل من فکر میکنم اگر قصد ادامه تحصیل در خارج ندارین و خودتون هم ساکن مشهد هستین، فردوسی براتون خیلی بهتره. عمرتون رو تو خوابگاه تلف نکنین!
البته فکر میکنم شرایط کاری تهران هم خیلی از شهرستانها بهتر باشه، ولی اگه قصد دارین بعد از تموم شدن درس برگردین مشهد، طبیعتا خیلی به دردتون نمیخوره.
ویرایش توسط vahid_ : 21 مرداد 1396 در ساعت 03:43
!!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
صدا آدما هِی میره تو مُخ
!!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
صدا آدما هِی میره تو مُخ
هیچی تهران نمیشه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که پس از از عمر چه ماند باقی
مهر است و محبت است و باقی همه هیچ
درسته ، محیط تهران با هیچ از یک شهر های ایران قابل مقایسه نیست
حالا اگر کسی مثلا کارشناسی کامپیوترش رو دانشگاه های خوب غیر تهرانی کشور مثل شیراز ، فردوسی ، اصفهان ، صنعتی اصفهان بگیره و بعد برای ارشد تهران قبول بشه هم میتونه شرایط کاری خوبی رو برای خودش رقم بزنه
بازم تاکید میکنم اینکه در خیلی موارد مختلف بین تهران و دیگر کلانشهر های ایران اختلاف هست ، درست ، اصن بر منکرش لعنت
ولی من و خیلیای دیگه اعتقاد داریم ، دانشگاه و شهر و استاد و ... نهایتا ، پُرِ پُرِش 20 درصد ماجراس ، 80 درصد به خود فرد ، جوهر کاری که تو وجودشه و جَنَم اون فرد بستگی داره
این انسان است که میتونه به یه رشته ، دانشگاه و ... ارزش بده یا نده / کسی که میره دانشگاه میشه دانشجو یعنی جوینده ی دانش
بسیار دیده شده کسانی که تو یکی از دانشگاه های تاپ کشور ، مهندسی ... (هر چی جای سه نقطه دلت خواست بزار) خوندن ولی چون جُربُزه و جنم کار کردن و تلاش کردن تو وجودشون نبوده ، هیچ مالی نشدن
یا قبل از گرفتن مدرک از دانشگاه اخراج شدن ، یا با یه بدبختی یه لیسانس گرفتن اومدن بیرون ، هیچیم بلد نیستن و الان دارن ویلون و سیلون میگردن ، مشکل اینکه کار گیرشون نمیاد رو هم میندازن گردن رشته ریاضی + رشته دانشگاهیشون + شرایط مملکت!!!!!!!!!!!!!!!!
موردم داشتیم که یه دانشگاه آزاد یه شهر کوچیکی مهندسی ... خونده، ارشدم یه دانشگاه آزاد یکم بهتر از قبلی گرفته ، الانم ، در جایگاه خیلی خوبی قرار داره با درآمد عالی
اون کسی که تشریفش رو میبره مثلا شریف ، مجبوره دائما در حال یادگیری باشه ، به خاطر همین :
اگر همه جا میشنویم " کسی که بره شریف دیگه کارش تضمینه ، حتی ممکنه از دوران دانشجویی مشغول به کار بشه" ، به خاطر مهارت ها و توانایی هایی هست که اون فرد صاحب مدرکی از یکی از مهندسی های شریف در خودش داره
وگرنه یه شرکت خصوصی مغز خر نخورده که یه فردی رو که صرفا مدرک مهندسیش از شریف هست ولی هیچی بارش نشده و فقط درس خونده و درس خونده و واحد پاس کرده ومدرک گرفته ، کارش رو به اون بسپاره و پول بهش بده
80 درصد به خود فرد بستگی دارد ، 20 درصد به شهر و دانشگاه و استاد و ...
صد در صد.
بحث منم سر کسایی که بود پشتکار عالی دارن، وگرنه اونی که پشتکار نداره شریف هم بره تهش هیچی یاد نمیگیره و صرفا درسا رو خواسته با ۱۰ یا ۱۲ پاس کنه!
ولی کسی که پشتکار داره و تلاشش رو میکنه توی تهران محیط و استارت اپ هاش خیلی به پیشرفتش کمک میکنن، شرکت هایی که توی تهران هست هم خیلی کمک میکنن، توی مشهد شرکت های نرم افزار اندازه تهران قوی نیستن.
فرمایشات شما همکامل صحیح هست. اگه تهران نشه قطعا فردوسی یا اصفهان خوبه، مشهد نشه دانشگاه های بعدی که سطح خوبی دارن؛ نهایتا میتونه ارشد رو تهران بخونه که توی ارشد هممیتونه خوب پیشرفت علمی داشته باشه.
صدا آدما هِی میره تو مُخ
برای اپلای کردن اگر تهران باشین خیلی مسیرتون هموارتر میشه.
راستش من خیلی اطلاعی از اساتید کامپیوترش ندارم ولی فکر می کنم بیشتر استاداش جوونن و خیلی استاد اسم و رسم داری نداره. ولی نگران این نباشین. اتفاقا استادای جوونتر معمولا به روزتر هستن و توی پایان نامه و نوشتن مقاله هم خیلی بیشتر کمکتون میکنن.
اینم لیست اساتیدش هست. میتونین رزومههاشون رو هم توی سایت شخصیشون بخونین.
فهرست اساتيد
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)