سلام من امسال رتبه 820 ریاضی منطقه یک اوردم ناحیه بومیم هم مشهده حالا چنتا سوال داشتم
عمران دانشگاه های تهران میارم ؟ کدوماش ؟
مثلا بین عمران خواجه نصیر و معماری تهران کدوم یکیش بهتره ؟
سلام من امسال رتبه 820 ریاضی منطقه یک اوردم ناحیه بومیم هم مشهده حالا چنتا سوال داشتم
عمران دانشگاه های تهران میارم ؟ کدوماش ؟
مثلا بین عمران خواجه نصیر و معماری تهران کدوم یکیش بهتره ؟
من شیرازم و دانشگاه ازاد شیراز واسه تجربی جز دندون و پزشکی رشته خاص دیگه نداره به نظرتون ارزش داره واسه دارو سازی دانشگاه ازاد شهر های دیگه رو بزنم یا نه ؟
عرصه آموزشي بر اساس تفاهم نامههاي موضـوع بخشـنامه شـماره359/500 مورخ 14/4/95 كه مابين دانشـگاه و بيمارسـتانهـايتابعه دانشگاه در سطح استان منعقد شده است، خواهد بود.
این یعنی چی ؟؟![]()
سلام
من دومین کنکورم را در رشته ریاضی دادم و ده هزار منطقه دو شدم. من تصمیم گرفتم امسال شبانه بروم و واحد کم بردارم و برای کنکور سال بعد بخونم . به نظر شما آیا زمان کافی برای درس خواندن پیدا می کنم و آیا برای رشته ریاضی ارزش دارد که برای بار سوم کنکور بدهیم برای رفتن به یک دانشگاه خوب در کشور؟ یا هرچی اوردم انتخاب کنم و بروم؟![]()
آقا من حقیقتش 1 روزه دارم گریه میکنم
بنظرتون سهمیه 5 درصدی باعث میشه چقدر رتبه های اخرین قبولی امسال نسبت به پارسال بدتر بشه
توی ازاد چقدر تاثیر داره ؟
این رو در نظر بگیرید که این دوستان سهمیه مناطق هم دارن
یعنی ممکنه منی که مثلا رتبه فلان رو اوردم با حضور دوستان سهمیه ای در سهمیه مناطق این رتبه فلان + n بشه
اگر اینجور بشه که یعنی هرچی رتبه الان دستمونه دروغه و من باید به گریم ادامه بدم
چون قاعدتا من با اخرین قبولی های پارسال دارو و دندون جای خوبی قبول میشم ولی اگر این ماجرا عوض شه باید برم دنبال" دامپزشکی واحد گتوند شمال "
ببین پسر
خدا حقمو میگیره
خیالت راحت !
من چندتا سوال دارم جواب چندنفر رو هم می تونم بدم ولی الان خیلی خوابم می آیداز صبح رفته بودم روز باز تهران که چیزای خوبی هم دستم اومد حالا به اشتراک می گذارم.
شباهنگام در خدمت هستم![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)