من با یوزرنیم پسورد وارد تخمین رتبه شدم، یه سری درصد الکی وارد کردم تا اون رتبه رو بسازم، بعد گزینه ی قبولی هارو زدم، میتونید با اکانت من وارد بشید: user: mghmgh pass: cool
سلام دوستان من با رتبه 20699 در زیر گروه یک آیا امیدی به قبولی پزشکی آزاد (زاهدان و یا ..) و یا در رشته مهندسی پزشکی 0رشته ریاضی ) دارم و اگه رشته دیگر هست که می تونید کمکم کنید ممنون میشم(شهر زابل هستم
شرمنده نمیدونم چرا واسه من باز نمیشه دیگه
خودت میتونی ببینی
ببین واسه شما باز میشه
http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased.aspx
![]()
ردیف کدرشته/شهر رشته دانشگاه توضیحات ١ ١۶٢١ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (روزانه) ٢ ١٧٣٨ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز (روزانه) ٣ ٢٠٢١ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (روزانه) ۴ ٢٢١٠ دکتری حرفه ای پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی مشهد (روزانه)
این دانشگاه در زمینه میهمانی، انتقال و تغییر رشته محدودیت شدید دارد. ۵ ١٧۶٢ دکتری حرفه ای داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران (روزانه) ۶ ٢٢۶٧ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد (روزانه) این دانشگاه فاقد خوا***ه می باشد. (اصلاحیه دفترچه) ٧ ٢٠۵٨ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین (روزانه) ٨ ١۶٢٢ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (روزانه) ٩ ١۵۵٧ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه شاهد - تهران (روزانه) شرایط خاص ودارای مصاحبه - به دفترچه راهنما مراجعه شود ١٠ ٢٢٠٩ دکتری حرفه ای پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی مشهد (روزانه)
این دانشگاه در زمینه میهمانی، انتقال و تغییر رشته محدودیت شدید دارد. ١١ ١٧٣۶ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز (روزانه) ١٢ ٢١۶٠ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان - رشت (روزانه) ١٣ ٢٢٣۶ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان (روزانه) ١۴ ١۶٧١ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل (روزانه) ١۵ ١۶۵١ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز- کرج (روزانه) ١۶ ٢١٠٨ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان (روزانه) ١٧ ١۵۵۶ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه شاهد - تهران (روزانه) شرایط خاص ودارای مصاحبه - به دفترچه راهنما مراجعه شود ١٨ ٢١٩۵ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران - ساری (روزانه) ١٩ ٢٢۶۵ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد (روزانه) این دانشگاه فاقد خوا***ه می باشد. (اصلاحیه دفترچه) ٢٠ ١٧٩٩ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (روزانه) ٢١ ١٨۶٩ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی - بجنورد (روزانه) ٢٢ ١٩۵٠ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان (روزانه) این دانشگاه در واگذاری خوا***ه به پذیرفته شدگان محدودیت دارد. (اصلاحیه دفترچه) ٢٣ ٢١۵٨ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان - رشت (روزانه) ٢۴ ١۶٠۴ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (روزانه) ٢۵ ٢١٣٩ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان - گرگان (روزانه) ٢۶ ٢٠٧٠ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم (روزانه) ٢٧ ١٩٩۴ دکتری حرفه ای داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران (روزانه) ٢٨ ١٩٢۶ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (روزانه) ٢٩ ١۵۶۶ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک (روزانه) ٣٠ ٢٢٣٣ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان (روزانه) شیوه نوین آموزشپزشکی ٣١ ٢٠٧٨ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان (روزانه) ٣٢ ١٨٨٢ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (روزانه) ٣٣ ١٧٨۶ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز (روزانه) ٣۴ ٢١۵٧ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان - رشت (روزانه) ٣۵ ١۶٠٣ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (روزانه) ٣۶ ٢١٢۴ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (روزانه) ٣٧ ٢٠۵٧ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین (روزانه) ٣٨ ١١۴۶ زیست شناسی سلولی مولکولی - علوم سلولی مولکولی دانشگاه تهران (روزانه) ٣٩ ١٧٠٩ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر (روزانه) ۴٠ ٢١٩٢ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران - ساری (روزانه) ۴١ ٢١٧۵ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان - خرم آباد (روزانه) ۴٢ ١۵٩٠ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل (روزانه) ۴٣ ٢٠٢۴ دکتری حرفه ای داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز (روزانه) ۴۴ ١٧٢٢ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند (روزانه) ۴۵ ٢١٠۶ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان (روزانه) ۴۶ ٢٠٩٣ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان - سنندج (روزانه) ۴٧ ٢٢٣۴ دکتری حرفه ای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان (روزانه) شیوه نوین آموزش پزشکی ۴٨ ٢٢۵۴ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج - بویر احمد(یاسوج) (روزانه) ۴٩ ١۶۵٩ دکتری حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام (روزانه) ۵٠ ۶٧۴۵ علوم اقتصادی دانشگاه تهران (روزانه)
ویرایش توسط sheldon cooper : 11 مرداد 1392 در ساعت 15:38
اوف بچه ها همه اینا رو تو سایت کانون زده خودتونم میتونین در بیارین پرنیا بیچره خسته شد خو
پرنیا عزیزم خسته نباشی واقعا![]()
دختر:خوابی؟؟؟
پسر: آره بيدار شدم زنگ مي زنم بهت
دختر:من دوس پسر قبليم اين موقع روز خواب نبود
پسر:چه ربطي داره؟
دختر:من واسش مهم بودم
پسر:خوب بيا من بيدار شدم، خوب شد؟
دختر:دوس پسر قبليم اصلا” نمي گفت: من بيدار شدم بيا
پسر:اون يه آدمه ديگه بود من يه آدمه ديگه
دختر:من كه همون آدمم
پسر:من قانع شدم ، از اين به بعد هر روز 6 صب بيدارم
دختر:من 6 خوابم.!!
پسر:دوس دختر قبليم 6 بيدار بود..!
دختر:برو با همون ( گوشي را قطع مي كند)
وبلاگ شخصی من: http://nabzekhab1.blogfa.com
باز شد شرمنده
720 277 1 دختر مشهد خراسان رضوي دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه 843 326 1 پسر مشهد خراسان رضوي دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه 936 365 1 دختر مشهد خراسان رضوي دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه
اخرین قبولی که کانون زده بود واسه مشهد این بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)