پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
اینو مینویسم برای راهنمایان دیگه
رتبه 33009
منطقه 1
رشته ریاضی
میخوام تو دانشگاههای تبریز قبول بشم (دولتی- غیر انتفاعی-آزاد) پیام نور رو نمیخوام
رشته هم خیلی مهم نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی
سلام عاقا با۵۰۰۰منطقه ۲زبان میشه زنجان دولتی قبول شد؟اصلا میشه امید به قبولی داشت؟
تو روخدا یکی بگه دارم سکته میکنم فک کنم عجب شیر اشگلون تپه هم رام ندن بگن برو یسقولون اباد کورده باریک تپه. والا به خدا
تو رو خدا بگین ...........منامید ندارم
ویرایش توسط WBC : 11 مرداد 1392 در ساعت 06:55
من منطقه 2 رتبم شده 3400
زیر گروه 1 شده 3200
رشته تجربی
میدونم خراب کردم از اسم کاربریم مشخصه حالم چطوریاس!
العان بنظر اساتید !! عایا پزشکی ، دندون و دارو میارم ؟ اگه بعله کدوم شهرها؟
مثلا دندون یا پزشکی سنندج حتی ؟؟؟![]()
فقط اساتید محترم لدفن اگه میخواید از سایت کانون تخمین رشته کنید،ممنون میشم نکنید،خودم قبلا دیدم اونارو !!
کارنامه کنکور
اینم واسه اونایی که نمیدونن این تخمین رتبه های جدولبندی شده و شیک ! از کجای اساتید تراوش میکنه !!!
![]()
سلام من با این مشخصات {رتبه در سهمیه بین 22896 در زیر گروه 1 _ رتبه کل در سهمیه 25991-رتبه کشوری (بدونه اعمال سهمیه )85121 } بهترین رشته ای که میتونم تو دولتی وازاد بیارم چیه؟ فکر اوردن رشته های پزشکی رو هم میتونم بکنم؟(سهمیه 3 هم هستم )دانشگاه وشهرشم واسم مهم نیست
من حدود 5 صفحه از تاپیکو خوندم ندیدم منبعو ، بهرحال عذرخواهی بنده رو بپذیرید و بذارید به حساب اسم کاربریم !
اولش خیال کردم اینجا مشاوره اصولی انجام میشه بابت همین رتبه و اینام رو دادم،بعدش پیش خودم گفتم کدوم مشاوری حاضره واس رضای خدا بیاد چشاشو بذاره و آنلاین بچه های مردمو مشاوره بده !![]()
بهرحال اگه شما و سایر اساتید نظر شخصیتونم بگید راجب رتبه و سوالات مربوطه ش موچکر میشم ،
من اله توفیق
![]()
من گفتم حالا صفحات چند یادم نیس...
خواهش میکنم
متاسفانه کلا مشاورای انجمن سر نمیزنن ب سایت..
من خودم کنکور دادم امسال و مثل شمام
ب شخصه نمیتوتم نظری بدم...
همیشه هم تمام گفته هام بر گرفته از سایت های معتبر بوده.
ادعایی هم ندارم و آقای اراز لطف کردن منو مشاور کردن چون گوشه کنارا ی کمک کوچیکی میکردم
الان من اینارو مخصوصا ب شما نمیگم برای تمام اعضا میگم چندین بار هم گفتم
پس اگه کوتاهی هست ببخشید من فقط کوچکترین کاری ک میتونم بکنم رو انجام میدم
سلام !
من رتبم شد 27000 تو زبان !
اونم بخاطر رشته اصلی مزخرفم ک تجربی بود .. و همه وقتمو الکی گرف این ی سال
با این رتبه داغون غیرانتفاعی قبول میشم رشت؟!!!
+ سال دیگه وضع سخت تره؟
خداکنه قبول نشم ک شروع کنم ب خوندن واس سراسری![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)