آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 23 از 74 نخستنخست ... 1322232433 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 331 به 345 از 1103
    1. Top | #331
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanad نمایش پست ها
      فیزیوتراپی کجا ؟؟؟ بینا سنجی کجا ؟؟؟ مرسی !
      کارنامه کنکور

2. Top | #332
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام....دوستان خواهش میکنم بفرمایید من با این وضعیت دانشگاه دولتی قبول میشم؟
      به رشته فناوری اطلاعات و نرم افزار کامپیوتر علاقه دارم......شیراز

رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم رياضي و فني :
      رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه):
      204959
      آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها
      108 167 3027

3. Top | #333
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      منطقه رو فراموش نکنید لطفا

4. Top | #334
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . من از الان تو انجمن ثبت نام کردم.

ریاضی : 127 سهمیه 224 کل
      زبان : 79 سهمیه 141 کل

کانون یه نرم افزار انتخاب رشته گذاشته که به ترتیب چارک پایین رتبه ی کشوری رشته ها یی رو که قبول میشیم رو میاره . فعلا فقط برای کانونی هاست ولی به زودی برای غیر کانونی ها هم فعال میشه. ویژگی مهمش اینه که انتخاب رشته ی آزاد رو هم انجام میده .

5. Top | #335
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام با رتبه 700 منطقه 3 رشته تجربی چه رشته ای و کجا قبول میشم ؟ پزشکی تهران با نه ؟

6. Top | #336
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xX_Xx نمایش پست ها
      سلام با رتبه 700 منطقه 3 رشته تجربی چه رشته ای و کجا قبول میشم ؟ پزشکی تهران با نه ؟
      623 3 دختر خرمدره زنجان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي تهران - روزانه

711 3 پسر هشتگرد البرز پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه نمایش کارنامه
      4267 713 3 پسر پاكدشت تهران پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه نمایش کارنامه
      4440 750 3 دختر ابهر زنجان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه نمایش کارنامه
      4654 807 3 دختر شهرجديد هشتگرد البرز پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه نمایش کارنامه
      4930 863 3 دختر تهران تهران پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه نمایش کارنامه
      5086 887 3 دختر نظرآباد البرز پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه نمایش کارنامه
      5370 955 3 پسر رباط كريم تهران پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه نمایش کارنامه
      5722 1040 3 پسر تهران تهران پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه

7. Top | #337
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام با رتبه 220 منطقه 3 چه رشته ای و کجا قبول میشم ؟

8. Top | #338
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      رشته ریاضی

9. Top | #339
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیری نمایش پست ها

کانون یه نرم افزار انتخاب رشته گذاشته که به ترتیب چارک پایین رتبه ی کشوری رشته ها یی رو که قبول میشیم رو میاره . فعلا فقط برای کانونی هاست ولی به زودی برای غیر کانونی ها هم فعال میشه. ویژگی مهمش اینه که انتخاب رشته ی آزاد رو هم انجام میده .
      میشه بگید کجای سایته؟ کجاست دقیقا؟

10. Top | #340
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xX_Xx نمایش پست ها
      سلام با رتبه 220 منطقه 3 چه رشته ای و کجا قبول میشم ؟
      3 دختر لنده دوگنبدان كهكيلويه و بويراحمد پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شيراز - روزانه نمایش کارنامه
      1627 201 3 دختر ياسوج كهكيلويه و بويراحمد دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي اراك - روزانه نمایش کارنامه
      1638 202 3 پسر تنكابن مازندران دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي گيلان -رشت - روزانه نمایش کارنامه
      1638 202 3 پسر بهمئي كهكيلويه و بويراحمد دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شيراز - روزانه نمایش کارنامه
      1646 204 3 دختر شهربابك كرمان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه
      1689 207 3 دختر كرمانشاه کرمانشاه دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه - روزانه نمایش کارنامه
      1695 208 3 دختر دهدشت كهكيلويه و بويراحمد پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي ياسوج - روزانه نمایش کارنامه
      1695 208 3 دختر اسدآباد همدان داروسازي -دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي تهران - روزانه نمایش کارنامه
      1735 211 3 دختر بندرتركمن گلستان دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي بابل - روزانه نمایش کارنامه
      1740 212 3 پسر ياسوج كهكيلويه و بويراحمد پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شيراز - روزانه نمایش کارنامه
      1754 214 3 دختر ازنا لرستان داروسازي -دانشگاه علوم پزشكي شيراز - روزانه نمایش کارنامه
      1757 215 3 دختر هرسين کرمانشاه داروسازي -دانشگاه علوم پزشكي اصفهان - روزانه نمایش کارنامه
      1760 216 3 دختر سروآبادسقز كردستان دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي همدان - روزانه نمایش کارنامه
      1764 218 3 دختر خرم آباد لرستان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه - روزانه نمایش کارنامه
      1778 220 3 پسر پلدشت آذربايجان غربي دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي تبريز - روزانه نمایش کارنامه
      1780 221 3 پسر بافت كرمان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي كرمان - روزانه نمایش کارنامه
      1787 222 3 دختر رزن همدان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه
      1791 223 3 دختر بهبهان خوزستان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شيراز - روزانه نمایش کارنامه
      1802 224 3 پسر ايذه خوزستان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپوراهواز - روزانه نمایش کارنامه
      1810 225 3 پسر تربت جام خراسان رضوي پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه
      1813 226 3 دختر گنبد گلستان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه
      1820 228 3 پسر گنبد گلستان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه
      1830 230 3 پسر جيرفت كرمان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپوراهواز - روزانه نمایش کارنامه
      1848 231 3 دختر لردگان چهارمحال بختياري پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي شهركرد - روزانه نمایش کارنامه
      1855 232 3 دختر بيله سوار اردبيل پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي تبريز - روزانه نمایش کارنامه
      1855 232 3 پسر دورود لرستان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپوراهواز - روزانه نمایش کارنامه
      1855 232 3 دختر مسجدسليمان خوزستان دندانپزشكي -دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپوراهواز - روزانه نمایش کارنامه
      1864 236 3 دختر ايذه خوزستان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپوراهواز - روزانه نمایش کارنامه
      1882 240 3 پسر گلوگاه مازندران پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي مشهد - روزانه نمایش کارنامه
      1882 240 3 دختر پارس‌آباد مغان اردبيل پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي تبريز - روزانه نمایش

11. Top | #341
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فکر کنم تو کتاب زرد عمومی هس این نرم افزار ( همون سی دی که پشت کتاب هس رو میگم )

12. Top | #342
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elena 1994 نمایش پست ها
      میشه بگید کجای سایته؟ کجاست دقیقا؟
      قسمت راهنمای انتخاب رشته . هم سمت چپ هم وسط .

13. Top | #343
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خانم ناظم لطفا "بن" نکنید... مگه چیکار کردیم که غیر فعالمون کردید!؟ اومدیم فقط یه سوال بپرسیما...

ببینید بنده عضو خانواده ایثارگران بودم و سهمیه هم به نام خانواده شهدا خورده و با توجه به اون سهمیه، وضعیت اینجوری شده...اما سنجش این سهمیه رو ازم قبول نکرده! پس به سهمیه 1 تغییر میکنه...
      خواهش میکنم بفرمایید من با این وضعیت دانشگاه دولتی قبول میشم؟

رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم رياضي و فني :
      204959
      آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها
      108 167 3027

14. Top | #344
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیری نمایش پست ها
      قسمت راهنمای انتخاب رشته . هم سمت چپ هم وسط .
      میگه دانش اموزای کانونی کلیک بکنن من کلیک میکنم میره تو صفحه شخصیم هیچ اتفاقی نمیفته هیچی نیست اونجا...

15. Top | #345
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 98ia نمایش پست ها
      خانم ناظم لطفا "بن" نکنید... مگه چیکار کردیم که غیر فعالمون کردید!؟ اومدیم فقط یه سوال بپرسیما...

ببینید بنده عضو خانواده ایثارگران بودم و سهمیه هم به نام خانواده شهدا خورده و با توجه به اون سهمیه، وضعیت اینجوری شده...اما سنجش این سهمیه رو ازم قبول نکرده! پس به سهمیه 1 تغییر میکنه...
      خواهش میکنم بفرمایید من با این وضعیت دانشگاه دولتی قبول میشم؟

204959
      108 167 3027

واقعا در ایران همه چی بر اساس توانایی های فرد صورت میگیره و نه چیز دیگه ای ...

صفحه 23 از 74 نخستنخست ... 1322232433 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

.............، ..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، فوری، فیزیوتراپی، فیزیک، قلمچی، كنكور، مهم، مهندسی، مهندسی صنایع، مکانیک، مشهد، مشورت، مشکل، مشاوره، معدل، معرفی رشته های دانشگاهی، نکات کنکوری، نرم افزار، نظام وظیفه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکوری، کانون، کارنامه ها، گوگل، گزینه 2، گزینه دو، پرند، پزشکی، پشت کنکوری، آزمایشی، انتقال، انتخاب رشته، انتخاب رشته مجازی، انتخاب رشته سراسری، انصراف، ادغام، اساتید، اعتراض، اعداد، بین الملل پزشکی، تجربی، تخمین رتبه، تغییر رشته، حقوق، خیلی مهم، دوره، دینی، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داروسازي، دختر، درس، دعا، روانشناسی، ریاضی، راهنمایی، رایگان، رشته تجربی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، ساحل، سراسری، شیمی، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن