والا ما هر چى رتبه برتر تو دهاتمون داريم الگو خوندن اصلا نمى دونن آىکيو چى چى هه
ولى گير ندين
من تست تألیفی میزنم :: حال میده
من عمرن!، تست تألیفی نمیزنم :: خب رضا امیر گفته
والایی من هنوز نمیدونم واسه زیست چه کنم درست تره !؟!
یه جورایی رضا امیر درست میگه ... یه جورایی دکتر هاشمی درست میگه ::::
یه چی هم دکتر هاشمی تو حرفاش میگه که خیلی جای فکر داره :: حرفی هم نمیشه ازش زد ::: خود دکتر هم احتمالن با خودش گفته کسی متوجه نمیشه (نه اینکه فکر کنه غلطه ::: به این فکر نکرده که میتونه حرفش درست نباشه و دیگری ممکنه متوجه ش) ::: که تقریبن میشه گفت حدسش درست بوده ::::: چون ندیدم حتی یک نفر به اون گاف دکتر اشاره کنه :::
....................
ولی خب فعلن بیشتر نظرم اینه که کتاب خونده ش ::: چون تا قبل اینم اکثرن کتاب خوندن .... بعد از این هم اکثرن کتاب میخونن :: من خودم هم با خوندن کتاب زیستو یاد گرفتم :::: هرچند صحبتای رضا امیر هم گوش دادم :: تقریبن میشه گفت از تمام حالت های ممکنه واسه یادگیری زیست استفاده کردم ::: کتاب و رضاامیر، و درس و کلاس دانشگاه (البته تجربه آموزش زیست دبیرستانی رو نداشتم !چون ریاضی بودم)
........................
![]()
یه معلم باسواد زیست هستش دیگه .....
........
اینم لینک کانالش ........ بیشتر روش کارش با صحبت و ارائه فایل های صوتی است ...
https://t.me/AmirBio_k
.................................................. ................
تو اینستا هم میتونی پیداش کنی .......
.................................................. ................
بیشتر توجهش به کتاب درسیه ....... کتاب درسی رو خط به خط میخونی .... کمی مکث ...... توضیح میدی ...... بعدش باز ادامه همین خوندن خط به خط و بقیه توضیحات رو تا آخر پیش میره ........
..................................................
یه چند نمونه از فایلاشو گوش بده ....... ببین واست چه جوریاست ..
..................
و یه نکته دیگه هم در آخر بگم ::
++ اینکه من خودم ...... چه جوری به رضا امیر اعتماد کردم ......
++ من در اصل ...... زیست فـــار ........ دکتر وحید عزیزی و سید احمد آل علی ...... خیلی قبول دارم ::::: یکی ارشد زیست جانوری یکی هم استاد فیزیولوژی جانوری دانشگاه شهید بهشتی ........ :: دقت کن هر دو در معنای واقعی بیولوژیست هستن ! :::
++ حال .... تو مقدمه .... کتاب جدید ... آموزش زیست چهارم از سید احمد آل علی ..... گفته شده بود .... که از صحبت های رضا امیر در یه جاهایی از کتاب استفاده شده است .... که دقیق عین متن رو واست میارم
.............................................
تشکر ویژه از دو استاد عزیز و بزرگوار، که محبت و سخاوت ایشان، نقش بسیار مهمی در اعتبار و بار علمی و آموزشی این کتاب دارد.
دوست قدیمی و استاد عزیز، «جناب آقای رضا امیر»،دبیر باسابقه، خوش فکر، صاحب سبک، دریادل و سخاوتمندی که به راستی در حال انداختن طرحی نو در آموزش زیست شناسی ایران هستند، در کمال بزرگواری و مهربانی به من اجازه دادند تا از نکات درسی و نیز سوال های جمع بندی هوشمندانه ی موجود در کانال های آموزشی ایشان در شبکه های اجتماعی «تلگرام» استفاده کنم. استاد امیر عزیز! لطف و محبت شما با هیچ بیانی قابل جیران نیست. سپاسگذارم!
در ادامه همین تشکر رو از دکتر وحید عزیزی داره و کتاب زیست آزمون فار ایشونو معرفی میکنه ::
.......
اینم در ادامه بدونی بدک نیست ..... ::: دکتر عمارلو ..... تو کلاسای درس خودش ....... همین کتاب «زیست آزمون فار دکتر وحید عزیزی» رو به شاگرداش معرفی میکنه ::: فایل ضبط شدش هم هست ......
......................................
اینکه یه استاد از یه استاد دیگه حرف بزنه خیلی حرفه :::: این نکته رو دریاب گل من !![]()
@zapata
در مورد کتاب خط به خطی (یا هر کتاب دیگه از امیر) که تو مصاحبه یکی از رتبه های برتر خوندم اطلاعاتی داری؟؟ مال انتشارات خاصیه؟ وجود خارجی داره یا بصورت یه جزوه است؟؟
پ.ن:اگه کانال تلگرامی خوب در مورد کنکور سراغ داری اینجا یا تو پ.خ برام بفرست لطفا!در مورد خبر و مشاوره و درسی و حتی دانلود !مرسی : )
همه چیش تو همین لینک کانال هست ..
https://t.me/AmirBio_k
خود رضا امیر هم گفته ... جزوه ای هم که تو نت یافت میشه .... از خودشه ولی قدیمیه ::: بهتره همین فایلای صوتی که میزاره رو گوش بدی .... !![]()
هنوز قدر خورد و خوراک تو جیبم هست یه روز بزرگ میشم واسه هرکی کوچیکم کرد
من تو را تا بيکران ها ،من تو را تا کهکشان ها
از زمين تا آسمان ها دوست دارم
من تو را همچون اهورا ،من تو را همچون مسيحا
همچو عطر پاک گل ها دوست دارم
من تو را همچون پرستو ،ياسمن ها نسترن ها
من تو را با آنچه هستي دوست دارم
میخواستم یک چیزی برات بنویسم استاتر...
ولی نگاه کردم دیدم پستت ساعت سه بامداد بوده ، منصرف شدم..
چون از ساعت دوازده به بعد ذهن فقد ***شعر تراوش میکنه و من این حقو میدم ذهنت ی مشت ***شعر تراوش کرده..
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)