آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 61
    1. Top | #46
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Evill96 نمایش پست ها
      دقیقا همین طوره اینا مطالب تازه ای نیستن
      1. این جزوات رو مواقع جمع بندی و مرور به ارزشش پی خاهید برد
      2. مطلب رو یاد نگرفته که موقع تست زدن می مونه بهتر بگم فقط مطالب رو حفظ کرده !
      3. چاره چیه ؟ تست سراسری رو میذاری جلوت سوال رو اروم اروم میخونی و برات خودت میگی که سوال داره ازت چی میخاد ! بازم نتونستی میری پاسخنامه رو میخونی و بعدش میری چن تا تست مشابه رو خودت حل میکنی تا درک کنی که خواسته ی سوال چی بوده

دقیقا درسته منم از این جزوات دارم خیلی به کار ادم میاد ولی خوب اینجا ایشالا چند تا تست جون دار مخصوصا حرکت شناسی کار کنیم دستمون میاد

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست ها
      دقیقا درسته منم از این جزوات دارم خیلی به کار ادم میاد ولی خوب اینجا ایشالا چند تا تست جون دار مخصوصا حرکت شناسی کار کنیم دستمون میاد
      خوبه اتفاقا تست هم کار بشه ... خلاصه کاری کنیم که بچه ها حرکت رو فول بشن بعد بریم سراغ فصل بعدی
      عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Evill96 نمایش پست ها
      موردی نداره ... قرار نیس که هر تست یه راه حل مطلق داشته باشه ... من این شکلی حل کردم که به نظرم سریع ترینه ... شما میگی غلطه نظر شما هم محترم ...
      ما اینجاییم که ترس بچه ها از فیزیک بریزه
      خوب 80 هم به 4 تقسیم پذیره

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aldia نمایش پست ها
      خوب 80 هم به 4 تقسیم پذیره
      بله بخش پذیره . ولی ما شتاب رو 10 در نظر گرفتیم ( صورت سوال ) با شتاب 10 دو جابجایی 20 متری و 60 متری چجوری به دست اوردین ؟ ( که باید جابجایی 60 متری تون طی 1 ثانیه بوده باشه )
      عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درسته روشی که حل کردم تستی بوده ولی انقدرام تستی نبوده با علم فیزیک سازگار نباشه ...

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در ضمن دوستان بحث حرکت شناسی تا 6 مرداد خاهد بود و از 7 مرداد مبحث جدیدی رو انشالا شروع خاهیم کرد

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دقیق متوجه نشدم اما وقتی می گیم که توی مثلا لحظه 10 شتاب 2 هست فقط توی اون یه لحظه سرعتو حساب می کنیم مثلا اگه سرعت اولیه 2 و شتاب 3 باشه در انتهای ثانیه 1 v=5 هست
      @amir1378
      تو این مسئله اصلا حرفی از سرعت زده نشده ... من که متوجه نشدم چی گفتی ...

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دقیق متوجه نشدم اما وقتی می گیم که توی مثلا لحظه 10 شتاب 2 هست فقط توی اون یه لحظه سرعتو حساب می کنیم مثلا اگه سرعت اولیه 2 و شتاب 3 باشه در انتهای ثانیه 1 v=5 هست
      @amir1378
      منم نفهمیدم کجا مشکل داری

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ادامه نمیدید؟

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TRACKER نمایش پست ها
      ادامه نمیدید؟
      تو این تاپیک من دیگه ادامه نمیدم ... خاستی جزوات رو به مرور در طول سال برات ارسال میکنم ...

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تاپیک داره خاک میخوره گفتیم بیایم یه صفایی بهش بدیم

دوتا تست به نظرم جالب اومد گفتم بیام اینجا بگم:

1-برایند دو بردار هم اندازه و عمود بر هم A,B برابر R هست.اندازه MA +MB کدام است؟
      نام: 1.png نمایش: 94 اندازه: 9.0 کیلو بایت

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برایندa,b,c,d =0 است ،اگر a=7,b=11,c=6,d=13 باشد،اندازه b , d کدام نیست؟

1-1.................................. 2-2....................... 3-13............. 4-11

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقا من یه مشکل خیلی مسخره توی دینامیک دارم!
      نمیتونم جهت a رو درست در نظر بگیرم |:
      الان این سوال:"..... اگر بسته با شتاب 2 بصورت تندشونده بسمت پایین در حرکت باشد, فلان را حساب کنید"
      حرکتش به پایینه.تندشونده هم هست.یعنی شتاب هم رو به پایینه.پس مگه نباید شتاب رو -2 بزاریم؟خودش مثلا تو پاسخنامه 2 گذاشته
      کسی یه توضیح مختصر مفید بده؟
      ممنون

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matin vt نمایش پست ها
      آقا من یه مشکل خیلی مسخره توی دینامیک دارم!
      نمیتونم جهت a رو درست در نظر بگیرم |:
      الان این سوال:"..... اگر بسته با شتاب 2 بصورت تندشونده بسمت پایین در حرکت باشد, فلان را حساب کنید"
      حرکتش به پایینه.تندشونده هم هست.یعنی شتاب هم رو به پایینه.پس مگه نباید شتاب رو -2 بزاریم؟خودش مثلا تو پاسخنامه 2 گذاشته
      کسی یه توضیح مختصر مفید بده؟
      ممنون
      شتاب و سرعت بستگی به دستگاه مختصاتی داره که انتخابش میکنی
      اینکه جهت مثبت رو کدوم طرف میگیری
      در ضمن این باعث آشفتگی نشه
      ممکنه سرعت و شتاب منفی باشن
      ولی حرکت تند شونده باشه
      مهم اینه که قدر مطلق سرعت بزرگ بشه
      یا بهتر بگیم
      سرعت و شتاب هم جهت باشن

15. Top | #60
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واسه درصد40_50فیزیک کنکور چه مباحثی پیشهاد میدین ؟!!

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن