سلام،نظره شما راجب کلاس کنکور چیه؟کلا میخام بدونم ذهنیتتون چیه،هم اونایی که کلاس میرن هم اونایی که نمیرن
سلام،نظره شما راجب کلاس کنکور چیه؟کلا میخام بدونم ذهنیتتون چیه،هم اونایی که کلاس میرن هم اونایی که نمیرن
ویرایش توسط Tia : 21 تیر 1396 در ساعت 14:31 دلیل: عنوان
کلاس کنکور رونده ها دو نوع اند:1- میرند 1 یا نهایتا 2 درس که لنگ میزنند ثبت نام میکنند. 2- میرند همه ی دروس رو ثبت نام میکنند.
گروه اول معمولا انسان های بافکری هستند و اگه کلاس ِخوبی برن نتیجه میگیرن
گروه دوم فقط میخوان خودشون رو پشت کلاس ها قایم کنند و وقت بگذرونن و همین باعث میشه جوِ کلاس ها رو هم به هم میریزن
"روزنوشت های یک کنکوری سابق"
من یه تجربه از کلاس کنکور براتون بگم...
هیچ وقت رو حرف استادتون حساب باز نکنید در مورد تموم کردن و پیش بردن مباحث ...
خودتون با برنامه ای که دارید مثلا برنامه قلمچی مطالعه کنید و پیش برید.
از کلاس و استاد برای آموزش و رفع اشکال استفاده کنید...
و این که اگر واقعا نیاز به آموزش دارید برید کلاس چون خیلی وقتتون تلف میشه...
و در مورد کلاس کنکور باید بگم وقتی صفر هستی یا خیلی ضعیفی واقعا بهت کمکی نمیشه و
فقط پول و وقتت حیف میشه.
سلام. برای همه ی درس ها کلاس کنکور رفتن که کلا وقت آدمو هدر میده، نهایتا یه درسی که خیلی باهاش مشکل دارید رو برید کلاس. چون بیشتر از کلاس رفتن، خوندن خودتون اهمیت داره. اگر کلاس کنکور رفتید درستش اینه که سعی کنید داخل کلاس درس رو کامل یاد بگیرید و وقتی اومدید خونه فقط تست بزنید. در مورد انتخاب کلاس هم پرس و جو کنید که یه معلم خوب پیدا کنید.
من خودم خیلی راجب این موضوع تحقیق کردم و از بچه های همین انجمن و رتبه برتر های شهرمون و ... پرسیدم. حرف همشون این بود اگه نمیتونی با درسنامه کتاب تست ها کنار بیایی (بعضیاشون واقعا کیفیت بالا و خوبی دارن) یا حتما باید یکی برات توضیح بده تا درسو درک کنی به فکر کلاس باش.البته خیلی! از دبیرای کلاس های کنکور ها هم همین روش ها و درسنامه و تست های کتاب های کمک درسی بازار رو سرکلاس میگن
دبیر های آلا از دبیر های خیلی از شهرا بهتره به نظرم بازده فیلمای آلا از کلاسای کنکور خیلی بیشتره!
من یک کلاس کنکور نرفته ام به علت هزینه بالای کلاسا
نظرم اینه که اگه کسی مدرسه خوبی بره و معلمای تست حسابی داشته باشه-این مدارس معمولا شهریه بالای پنج میلیون می گیرن-دیگه کلاس لازم نیست.ولی کسی که مدرسه داغون می ره اگه کلاس بره کار خیلی خوبی کرده.هم یه چیزی یاد می گیره هم حداقل بین بچه هایی قرار می گیره که کنکور واسشون مهمه و یکم به خودش می یاد.چون تو مدرسه های ضعیف کسی که فرضا ده هزار هم باشه برتر تلقی میشه چون بقیه بالای صدهزارن!ولی وقتی میره کلاس و می بینه همه به زیر هزار فکر می کنن تلاششو بیشتر می کنه.
برای بعضی درسا کلاس واقعا به دردبخوره.مثل ریاضی و عربی.ولی البته که باید درکنارش بخونی و بدون نخوندن چیزی عایدت نمی شه.چه بسیار کسانی که بهترین کلاسای بهترین اساتید رو رفتن ولی به خاطر زمانی که ازشون می گرفته یا اعتمادبه نفس کاذبی که داشتن که من شاگرد فلانیم پس نخونده عالی می زنم کنکور رو خراب کردن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)