X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 48
    1. Top | #16
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هیچکدوم . ابی قلمچی (چون سوالای کنکور و ازمون های ازمایشی رو داره ) . بیشتر وقتتون رو صرف مرور و مطالعه ی کتاب کنین و زیاد دنبال تست تالیفی نباشین .
      اگه راضیتون نکرد برید سراغ ای کیو .
      در ضمن از نشر الگو هم استفاده کردم ولی راضی نبودم
      و هر روز منتظرتر از دیروز

2. Top | #17
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .khosro. نمایش پست ها
      میدونید چهار جلد الگو حدودا چند تا تست داره؟
      میانگین تو دوم و سومش هر فصل 250 تا 300 تست
      و هر روز منتظرتر از دیروز

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اولین نفری هستین ک کتاب قلمچی میگین
      کتاب قلمچی خیلی اسونه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_ نمایش پست ها
      درسنامه‌های دریافت از نظر ترکیبی کار کردن خیلی خوبه ولی الگو خیلی چیز خاصی نداره. البته اگه از الگو برای تست زنی استفاده کردین، یه نگاه سریع به درسنامه‌هاش بندازین بد نیست. (نکات مهم رو Bold کرده و نیازی نیست خیلی کامل بخونین!) برای تست هم به نظر من الگو بهتر از iq هست. با این که الگو تست‌های به درد نخور زیاد داره ولی کلا سبک سوالات طوریه که تسلطتون رو روی متن کتاب و همچنین شکل‌های کتاب فوق‌العاده زیاد میکنه. اگر طبق برنامه قلم چی جلو برین، تا عید زیست پایه رو تموم میکنین و بعدش هم میتونین از iq تست بزنین. در مورد ژنتیک دریافت هم من چون فقط کتاب‌های دوم و پیش دریافت رو خوندم، نمیدونم ژنتیکش خوبه یا نه. برای ژنتیک اگر دنبال درسنامه‌های مفهومی میگردین، درسنامه‌های ژنتیک مندلی خیلی سبز رو میتونین از سایتش دانلود کنین (چون کتابش دیگه چاپ نمیشه، رایگان گذاشتن). برای ژنتیک جمعیت هم کتاب پیش 1 خیلی سبز خوبه. تعدد منابع خیلی چیز خوبی نیست، ولی ژنتیک الگو اصلا روش‌های خوبی برای مسائل ژنتیک نداره. برای تست‌زنی اگر دریافت خوب بود از همون استفاده کنین وگرنه به نظر من خیلی سبز بهتره. iq هم خوبه ولی تعداد تستاش یه کم کمتره.
      ممنون از پاسخگوییتون ، ببخشید شما گفتید الگو خیلی از تست هاش واسه تسلط به متن کتاب مناسبه راستش دو تا سوال واسم پیش اومده اول اینکه اتست هایی که واسه تسلط به متن کتابه شامل بیشتر تست هاش میشه؟(چون من این مرحله رو با گاج نقره ای گذروندم و این تیپ تست رو اصلا نیاز ندارم) دوم اینکه ژنتیک مندلی خیلی سبز رو طبق گفته شما از سایتش دانلود کردم، میخواستم ببینم اینو شما کار کردی قبلا؟ من که مطالعم تو زیست هفته ای 15 ساعته تقریبا چقد طول میکشه تمومش کنم؟ چون نمیخوام خیلی وقت بذارم واسه ژنتیک مندلی(در واقع وقت معقولی رو میخوام براش کنار بذارم)

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.hzF نمایش پست ها
      میانگین تو دوم و سومش هر فصل 250 تا 300 تست
      اوووو ینی از گاج نقره ای هم تستاش بیشتره؟😨😨😨 اینجوری که باید یک سال دیگه بشینم تست بزنم😂😂😂

6. Top | #21
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_MhD نمایش پست ها

خواهش میکنم عزیز
      متاسفانه من ژنتیک رو ممطالعه نکرده بودم ولی دوستانی ک خونده بودن میگفتن الگو ژنتیک رو خوب گفته.از دریافت هم اطلاعی ندارم متاسفانه.
      برای اینکه خودتون به این وضوع اشراف پیدا کنید بهتره کتابشو ببینید از جایی و یه مطالعه مختصر کنید و بسنجیدش.نسخه ای ک تو نت هست زیاد با چاپ جدیدش فرق نداره میتونید اونو ی نگا بندازید.
      الگو خوب گفته ولی نه برای کسی که هیچی ژنتیک نخونده و میخواد از پایه شروع کنه !
      برای چنین شخصی نه تنها خوب نیست بلکه واقعن از زنتیک متنفرش میکنه !
      من توصیم اینه که یا ژنتیک مندلی خیلی سبز بخونید ! که پی دی افش تو سایت خود خیلی سبز هست و باید شما فقد پرینت بگیرید
      یا هم اینکه زنتیک تخته سیاه .
      من خیلی سبز خوندم خیلی کمکم کرد .

بعد از خوندنش برید تست های کنکور رو بزنید ! اگرم وقت داشتی آزمون های آژمایشی از خود الگو ! همین ب3!!!
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.ka نمایش پست ها
      من توصیم اینه که یا ژنتیک مندلی خیلی سبز بخونید ! که پی دی افش تو سایت خود خیلی سبز هست و باید شما فقد پرینت بگیرید

بعد از خوندنش برید تست های کنکور رو بزنید ! اگرم وقت داشتی آزمون های آژمایشی از خود الگو ! همین ب3!!!
      اره موافقم باهاتون شاید همینطوری ک میگید باشه.
      دوستایه منم قوی بودن نسبتا.
      این خیلی سبزم خیلی خوبه قبول دارم
      ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...

ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ

ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.ka نمایش پست ها

کافیه ژنتیک الگو رو از فصل 5 سال سوم کار کنید. اینقدر ها هم سطح بالایی نداره.

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      به نظر من
      ای کیو کارکنی خیلی بهتره
      من خودم الگو کار کردم زیاد جالب نبود .اما خوب دوستی داشتم که با الگو هم پیش اومد
      به نظر من تو بهتره تابستون با فاگوزیست کامل بخونی بعد تو طول سال با ای کیو بیای جلو

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سحر96 نمایش پست ها
      به نظر من
      ای کیو کارکنی خیلی بهتره
      من خودم الگو کار کردم زیاد جالب نبود .اما خوب دوستی داشتم که با الگو هم پیش اومد
      به نظر من تو بهتره تابستون با فاگوزیست کامل بخونی بعد تو طول سال با ای کیو بیای جلو
      مرسی که وقت گذاشتید. ممنون میشم به این دو تا سوالمم پاسخ بدید...شما ینی تمام تست های الگو رو کار کردید و نتیجه نگرفتید؟ و اینکه تعداد تست های الگو ظاهرا حتی بیشتر از گاج نقره ای هست، این موضوع درسته؟

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سحر96 نمایش پست ها
      به نظر من
      ای کیو کارکنی خیلی بهتره
      درسنامه های آی کیو برای ژنتیک خوب و کافیه. کلاً آی کیو با فاصله از الگو و خیلی سبز و تخته سیاه و... بهتره.
      راستی، خیلی سبز درسنامه های ژنتیک مندلی رو روی وبسایتش داره می تونید رایگان دانلود کنید.

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lafreak نمایش پست ها
      درسنامه های آی کیو برای ژنتیک خوب و کافیه. کلاً آی کیو با فاصله از الگو و خیلی سبز و تخته سیاه و... بهتره.
      راستی، خیلی سبز درسنامه های ژنتیک مندلی رو روی وبسایتش داره می تونید رایگان دانلود کنید.
      ف ا گ و ز ی س ت اصلاً به درد نمی خوره. توی سال 94 هر کی خونده بود سوال ایمنی رو غلط زده بود: گفته بود که لنفوسیت ها توانایی دیاپِدِز ندارن. آخه تار های شعاعی و پیچشی عنکبوت به چه درد ما می خوره. اشتباهات مضحکی هم داره: به آب اکسیژنه یا هیدروژن پراکسید گفته آب هیدروژنه! ضمناً توی صفحه ی آخر "مبحث قلب"ش نمودار تطبیقی الکتروکاردیوگرام با فشار دهلیزی، بطنی، آئورتی و... "ویگرز" رو آورده که نه تنها به درد کنکور نمی خوره بلکه با کتاب درسی و کنکور هم در تناقض هست.

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از پاسخگوییتون ، ببخشید شما گفتید الگو خیلی از تست هاش واسه تسلط به متن کتاب مناسبه راستش دو تا سوال واسم پیش اومده اول اینکه اتست هایی که واسه تسلط به متن کتابه شامل بیشتر تست هاش میشه؟(چون من این مرحله رو با گاج نقره ای گذروندم و این تیپ تست رو اصلا نیاز ندارم) دوم اینکه ژنتیک مندلی خیلی سبز رو طبق گفته شما از سایتش دانلود کردم، میخواستم ببینم اینو شما کار کردی قبلا؟ من که مطالعم تو زیست هفته ای 15 ساعته تقریبا چقد طول میکشه تمومش کنم؟ چون نمیخوام خیلی وقت بذارم واسه ژنتیک مندلی(در واقع وقت معقولی رو میخوام براش کنار بذارم)
      من نگفتم بیشتر تستاش برای تسلط روی کتاب درسیه، گفتم اگر تست‌های الگو رو کار کنین تسلطتون روی کتاب درسی خیلی زیاده میشه. برای خود من که این طور بود و بعد از این که از الگو تست می‌زدم تقریبا همه جملات کتاب رو ریز به ریز حفظ شده می‌شدم. تسلط هم بالاخره یه میزانی داره، شما اگر به متن کتاب درسی و مفاهیم اون کاملا مسلط باشین، همین برای کنکور کافیه و به کتاب دیگه‌ای نیاز ندارین.(به جز ژنتیک!) تست‌های ترکیبی الگو هم واقعا خوبن. البته به نظر من کسی که درس رو به صورت مفهومی خونده باشه، تست‌های ترکیبی و غیر ترکیبی خیلی تفاوتی براش ندارن و همه رو میتونه جواب بده، ولی طبیعتا تست‌زنی مهارت رو بیشتر میکنه. (البته کتاب الگو متاسفانه غلط هم زیاد داره، ولی با توجه به توضیحاتی که دادین، فکر می‌کنم خودتون می‌تونین غلطها رو پیدا کنین و خیلی به مشکل نمی‌خورین.)
      در مورد درسنامه‌های ژنتیک خیلی سبز هم، من خودم خوندمش. حجم کتاب یه کم زیاده، ولی این به خاطر توضیحات زیاد تو بعضی از بخش‌های کتابه و همچنین مثلا فصل اولش که فقط ریاضی درس داده و اصلا ربطی به ژنتیک نداره! نگران حجمش نباشین چون این توضیحات باعث میشه که نکته مبهمی براتون نمونه و خیلی سریع پیش برین! اگر قصد دارین ژنتیک رو مفهومی یاد بگیرین، تست‌ها رو هم از کتاب خ سبز سوم کار کنین.

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lafreak نمایش پست ها
      آی کیو که درسنامه نداره و ساختارش مثل گاج نقره ای هست چجوری میگید ژنتیک درس داده😕

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تعداد تست های الگو ظاهرا حتی بیشتر از گاج نقره ای هست، این موضوع درسته؟
      آره، تعداد تست‌های الگو زیاده. البته تعداد تست‌های iq هم که نسبت به الگو کم‌تره، ولی اونم خیلی از گاج نقره‌ای کم‌تر نیست. (گاج نقره‌ای: حدود 5500 - آی کیو: حدود 4800)
      البته از نظر زمانی بخوایم حساب کنیم، خوندن این کتابا خیلی بیشتر از گاج نقره‌ای طول میکشه.(یه نگاه سطحی به این کتابا بندازین و سوالات رو با هم مقایسه کنین متوجه میشین)
      ویرایش توسط vahid_ : 21 تیر 1396 در ساعت 16:52

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن