هیچکدوم . ابی قلمچی(چون سوالای کنکور و ازمون های ازمایشی رو داره ) . بیشتر وقتتون رو صرف مرور و مطالعه ی کتاب کنین و زیاد دنبال تست تالیفی نباشین .
اگه راضیتون نکرد برید سراغ ای کیو .
در ضمن از نشر الگو هم استفاده کردم ولی راضی نبودم
هیچکدوم . ابی قلمچی(چون سوالای کنکور و ازمون های ازمایشی رو داره ) . بیشتر وقتتون رو صرف مرور و مطالعه ی کتاب کنین و زیاد دنبال تست تالیفی نباشین .
اگه راضیتون نکرد برید سراغ ای کیو .
در ضمن از نشر الگو هم استفاده کردم ولی راضی نبودم
و هر روز منتظرتر از دیروز
ممنون از پاسخگوییتون ، ببخشید شما گفتید الگو خیلی از تست هاش واسه تسلط به متن کتاب مناسبه راستش دو تا سوال واسم پیش اومده اول اینکه اتست هایی که واسه تسلط به متن کتابه شامل بیشتر تست هاش میشه؟(چون من این مرحله رو با گاج نقره ای گذروندم و این تیپ تست رو اصلا نیاز ندارم) دوم اینکه ژنتیک مندلی خیلی سبز رو طبق گفته شما از سایتش دانلود کردم، میخواستم ببینم اینو شما کار کردی قبلا؟ من که مطالعم تو زیست هفته ای 15 ساعته تقریبا چقد طول میکشه تمومش کنم؟ چون نمیخوام خیلی وقت بذارم واسه ژنتیک مندلی(در واقع وقت معقولی رو میخوام براش کنار بذارم)
الگو خوب گفته ولی نه برای کسی که هیچی ژنتیک نخونده و میخواد از پایه شروع کنه !
برای چنین شخصی نه تنها خوب نیست بلکه واقعن از زنتیک متنفرش میکنه !
من توصیم اینه که یا ژنتیک مندلی خیلی سبز بخونید ! که پی دی افش تو سایت خود خیلی سبز هست و باید شما فقد پرینت بگیرید
یا هم اینکه زنتیک تخته سیاه .
من خیلی سبز خوندم خیلی کمکم کرد .
بعد از خوندنش برید تست های کنکور رو بزنید ! اگرم وقت داشتی آزمون های آژمایشی از خود الگو ! همین ب3!!!
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!
به نظر من
ای کیو کارکنی خیلی بهتره
من خودم الگو کار کردم زیاد جالب نبود .اما خوب دوستی داشتم که با الگو هم پیش اومد
به نظر من تو بهتره تابستون با فاگوزیست کامل بخونی بعد تو طول سال با ای کیو بیای جلو
ف ا گ و ز ی س ت اصلاً به درد نمی خوره. توی سال 94 هر کی خونده بود سوال ایمنی رو غلط زده بود: گفته بود که لنفوسیت ها توانایی دیاپِدِز ندارن. آخه تار های شعاعی و پیچشی عنکبوت به چه درد ما می خوره. اشتباهات مضحکی هم داره: به آب اکسیژنه یا هیدروژن پراکسید گفته آب هیدروژنه! ضمناً توی صفحه ی آخر "مبحث قلب"ش نمودار تطبیقی الکتروکاردیوگرام با فشار دهلیزی، بطنی، آئورتی و... "ویگرز" رو آورده که نه تنها به درد کنکور نمی خوره بلکه با کتاب درسی و کنکور هم در تناقض هست.
من نگفتم بیشتر تستاش برای تسلط روی کتاب درسیه، گفتم اگر تستهای الگو رو کار کنین تسلطتون روی کتاب درسی خیلی زیاده میشه. برای خود من که این طور بود و بعد از این که از الگو تست میزدم تقریبا همه جملات کتاب رو ریز به ریز حفظ شده میشدم. تسلط هم بالاخره یه میزانی داره، شما اگر به متن کتاب درسی و مفاهیم اون کاملا مسلط باشین، همین برای کنکور کافیه و به کتاب دیگهای نیاز ندارین.(به جز ژنتیک!) تستهای ترکیبی الگو هم واقعا خوبن. البته به نظر من کسی که درس رو به صورت مفهومی خونده باشه، تستهای ترکیبی و غیر ترکیبی خیلی تفاوتی براش ندارن و همه رو میتونه جواب بده، ولی طبیعتا تستزنی مهارت رو بیشتر میکنه. (البته کتاب الگو متاسفانه غلط هم زیاد داره، ولی با توجه به توضیحاتی که دادین، فکر میکنم خودتون میتونین غلطها رو پیدا کنین و خیلی به مشکل نمیخورین.)
در مورد درسنامههای ژنتیک خیلی سبز هم، من خودم خوندمش. حجم کتاب یه کم زیاده، ولی این به خاطر توضیحات زیاد تو بعضی از بخشهای کتابه و همچنین مثلا فصل اولش که فقط ریاضی درس داده و اصلا ربطی به ژنتیک نداره! نگران حجمش نباشین چون این توضیحات باعث میشه که نکته مبهمی براتون نمونه و خیلی سریع پیش برین! اگر قصد دارین ژنتیک رو مفهومی یاد بگیرین، تستها رو هم از کتاب خ سبز سوم کار کنین.
آره، تعداد تستهای الگو زیاده. البته تعداد تستهای iq هم که نسبت به الگو کمتره، ولی اونم خیلی از گاج نقرهای کمتر نیست. (گاج نقرهای: حدود 5500 - آی کیو: حدود 4800)
البته از نظر زمانی بخوایم حساب کنیم، خوندن این کتابا خیلی بیشتر از گاج نقرهای طول میکشه.(یه نگاه سطحی به این کتابا بندازین و سوالات رو با هم مقایسه کنین متوجه میشین)
ویرایش توسط vahid_ : 21 تیر 1396 در ساعت 16:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)