X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 52
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات

سؤالات روزانة آی‌کیوزیست

در کنکور ۹۶، تعداد زیادی از داوطلبان باز هم متوجه شدند که کنکور سراسری، تسلط بر متن کتاب، شرط کافی و لازم برای کسب درصد بالا است. حال در این بین، عدم توجه کافی به متن خود کتاب درسی یا برداشت‌های اشتباه از کتاب درسی، که حتی ممکن است در کتاب‌ها و آزمون‌های آزمایشی نیز دیده شود، می‌تواند منجر به کاهش درصد پاسخگویی شود.
      برای مثال، در کنکور همین امسال دیدیم که سؤال ۱۹۲ کنکور (در ارتباط با نوار قلب)، بسیار ساده و راحت بود ولی به دلیل اشتباه کتاب‌ها و آزمون‌های مختلف در محسوب‌کردن دریچه‌های سینی به‌عنوان دریچه‌های رگ (نه دریچه‌های قلب)، تعداد زیادی از دانش‌آموزان به‌اشتباه افتادند و یک سؤال اشتباه زدند. چه بسا که همین یک سؤال، سرنوشت آدم رو عوض کنه.
      برای حل این مشکل، تصمیم گرفتیم که هر روز، تعدادی تست در کانال قرار بدیم. این تست‌ها، از مباحث آزمون‌های آزمایشی است و کاملاً منطبق بر متن کتاب و بر اساس جملات کتاب است. اما نکته مهم این است که پاسخ تشریحی برای این تست‌ها در کانال قرار نمی‌گیرد. شما وظیفه دارید که جملات عبارت‌های سؤال را در کتاب درسی پیدا کنید و گزینة صحیح را متوجه شوید. در انتهای روز، شمارة صفحات مربوط به صورت سؤال و گزینه‌ها در کانال قرار می‌گیرند تا متوجه شوید که سؤال از کدام قسمت‌ها طرح شده است.
      در نهایت، اگر بر روی گزینه یا سؤالی بحث زیادی وجود داشت، توضیح کامل و تشریحی نیز در کانال قرار می‌گیرد. همچنین، اگر دانش‌آموزی تمایل داشته باشد، می‌تواند پاسخنامة تشریحی را بر اساس متن کتاب بنویسد و ارسال کند تا با نام خودش در کانال قرار بگیرد. اگر نمی‌دانید که نوشتن این سبک پاسخنامه چطوری است، می‌تونین پاسخنامة زیست‌ iq رو به‌عنوان نمونه بررسی کنید.

⛔️ یادتون نره، این طرح تا زمانی می‌تونه ادامه داشته باشه که آی‌کیوزیست رو به دوستانتون معرفی کنید.

موفق باشید.
      ویرایش توسط Tia : 20 تیر 1396 در ساعت 16:32 دلیل: ارجاع کاربر به خارج از انجمن ممنوع می باشد.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حمید رضا زارع نمایش پست ها
      در کنکور ۹۶، تعداد زیادی از داوطلبان باز هم متوجه شدند که کنکور سراسری، تسلط بر متن کتاب، شرط کافی و لازم برای کسب درصد بالا است. حال در این بین، عدم توجه کافی به متن خود کتاب درسی یا برداشت‌های اشتباه از کتاب درسی، که حتی ممکن است در کتاب‌ها و آزمون‌های آزمایشی نیز دیده شود، می‌تواند منجر به کاهش درصد پاسخگویی شود.
      برای مثال، در کنکور همین امسال دیدیم که سؤال ۱۹۲ کنکور (در ارتباط با نوار قلب)، بسیار ساده و راحت بود ولی به دلیل اشتباه کتاب‌ها و آزمون‌های مختلف در محسوب‌کردن دریچه‌های سینی به‌عنوان دریچه‌های رگ (نه دریچه‌های قلب)، تعداد زیادی از دانش‌آموزان به‌اشتباه افتادند و یک سؤال اشتباه زدند. چه بسا که همین یک سؤال، سرنوشت آدم رو عوض کنه.
      برای حل این مشکل، تصمیم گرفتیم که هر روز، تعدادی تست در کانال قرار بدیم. این تست‌ها، از مباحث آزمون‌های آزمایشی است و کاملاً منطبق بر متن کتاب و بر اساس جملات کتاب است. اما نکته مهم این است که پاسخ تشریحی برای این تست‌ها در کانال قرار نمی‌گیرد. شما وظیفه دارید که جملات عبارت‌های سؤال را در کتاب درسی پیدا کنید و گزینة صحیح را متوجه شوید. در انتهای روز، شمارة صفحات مربوط به صورت سؤال و گزینه‌ها در کانال قرار می‌گیرند تا متوجه شوید که سؤال از کدام قسمت‌ها طرح شده است.
      در نهایت، اگر بر روی گزینه یا سؤالی بحث زیادی وجود داشت، توضیح کامل و تشریحی نیز در کانال قرار می‌گیرد. همچنین، اگر دانش‌آموزی تمایل داشته باشد، می‌تواند پاسخنامة تشریحی را بر اساس متن کتاب بنویسد و ارسال کند تا با نام خودش در کانال قرار بگیرد. اگر نمی‌دانید که نوشتن این سبک پاسخنامه چطوری است، می‌تونین پاسخنامة زیست‌ iq رو به‌عنوان نمونه بررسی کنید.

⛔️ یادتون نره، این طرح تا زمانی می‌تونه ادامه داشته باشه که آی‌کیوزیست رو به دوستانتون معرفی کنید.

تذکر: هر روز فقط مهم‌ترین سؤال در انجمن قرار می‌گیرد. سایر سؤالات را می‌توانید در سایت و کانال آی‌کیوزیست مشاهده کنید.

موفق باشید.
      سلام خدمت شما راستی تناقضات کتابتون رو رفع کردید؟ انشالله که اون سوالات مشکل دار و قدیمی کتابتون حذف شده باشن موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط انیشتن نمایش پست ها
      سلام خدمت شما راستی تناقضات کتابتون رو رفع کردید؟ انشالله که اون سوالات مشکل دار و قدیمی کتابتون حذف شده باشن موفق باشید
      حالا شاید مشکل دار رو تا حدودی راست میگی تو بعضی مباحث اونم !!!!! ولی دیگه قدیمی رو نباید میگفتی .
      به نظرم جدیدترین سوالات و بیشترین شبااهت رو کتاب ای کیو داره به کنکور تا کتابای دیگ
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام دکتر زارع من از کتاب درسی +تست کنکور+تست آزمون های کانون +سنجش +
      تست های شکل دار و شمارشی کتاب شما +کادرهای آبی شکل کتاب iq استفاده میکنم
      به نظرتون چطوره !؟

صد در صد شرکت خواهم کرد

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.ka نمایش پست ها
      حالا شاید مشکل دار رو تا حدودی راست میگی تو بعضی مباحث اونم !!!!! ولی دیگه قدیمی رو نباید میگفتی .
      به نظرم جدیدترین سوالات و بیشترین شبااهت رو کتاب ای کیو داره به کنکور تا کتابای دیگ
      والا از نظر من تستی که از فعالیت کتاب چاپ 92 طرح شده باشه قدیمیه حالا اگه فعالیته حذف نشده بود ی چیزی جالبه فعالیته هم حذف شده

اینم در نظر بگیریم هر تستی که سخت باشه الزاما خوب نیست من به شخصه کتاب ایشون رو تهیه کردم ولی بعد از خوندن زیست 1 این کتاب زده شدم !

البته اختلاف نظر همیشه وجود داره ولی برای من که مناسب نبود این کتاب

اها در ضمن زیست هم 75.3 زدم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      سلام
      بله ویرایش انجام شده و مطالب قدیمی حذف شدند.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fardad1 نمایش پست ها
      سلام دکتر زارع من از کتاب درسی +تست کنکور+تست آزمون های کانون +سنجش +
      تست های شکل دار و شمارشی کتاب شما +کادرهای آبی شکل کتاب iq استفاده میکنم
      به نظرتون چطوره !؟

صد در صد شرکت خواهم کرد
      بله ترکیب خوبی هست و اگه به خوبی سؤالات رو بررسی کنید، حتماً نتیجه خواهید گرفت

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      والا از نظر من تستی که از فعالیت کتاب چاپ 92 طرح شده باشه قدیمیه حالا اگه فعالیته حذف نشده بود ی چیزی جالبه فعالیته هم حذف شده

اینم در نظر بگیریم هر تستی که سخت باشه الزاما خوب نیست من به شخصه کتاب ایشون رو تهیه کردم ولی بعد از خوندن زیست 1 این کتاب زده شدم !

البته اختلاف نظر همیشه وجود داره ولی برای من که مناسب نبود این کتاب

اها در ضمن زیست هم 75.3 زدم
      تلگرام یا پیام خصوصی همینجا پیام بدید و انتقاداتتون رو بگید
      ممنون

9. Top | #9
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      به نظرمن از الگو و عمارلو خیلی بهتره اصن درسنامه مختصر خوب +تست هاى مفهومی زیبا+پاسخ تشریحی منطبق بر کتاب خوب داره
      خیلی سبز و فاگو هم که درسنامه ای هستند مزخرفه
      ولی درکل تستهای سراسری اولن
      نظرم تملق حساب نشه
      خخخ

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      روز ۱
      سؤال ۱

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Q1.jpg
مشاهده: 323
حجم: 145.2 کیلو بایت
      سؤال ۲

نام: Q2.jpg
مشاهده: 312
حجم: 133.6 کیلو بایت
      سؤال ۳

نام: Q3.jpg
مشاهده: 308
حجم: 139.6 کیلو بایت

⚠️ پاسخ کلیدی سؤالات و بررسی شماره صفحات هر گزینه، شب در کانال و انجمن قرار می‌گیرد. تا آن زمان، وقت دارید که خودتون گزینه‌ها رو در کتاب درسی پیدا کنید و گزینة صحیح رو حدس بزنید.

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

Ashegh
      نمایش مشخصات

تذکر: هر روز فقط مهم‌ترین سؤال در انجمن قرار می‌گیرد. سایر سؤالات را می‌توانید در سایت و کانال آی‌کیوزیست مشاهده کنید.

موفق باشید.
      با تشکر از شما
      اگر میشه سوالات رو در این جا هم قرار بدید
      اگر کسی تلگرام نداشته باشه باید چکار کنه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کیمیا1378 نمایش پست ها
      با تشکر از شما
      اگر میشه سوالات رو در این جا هم قرار بدید
      اگر کسی تلگرام نداشته باشه باید چکار کنه
      گذاشتم که سؤالات رو! هم اینجا قرار می‌گیره هم توی سایت آی‌کیو زیست

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      گذاشتم که سؤالات رو! هم اینجا قرار می‌گیره هم توی سایت آی‌کیو زیست
      سلام آقای زارع....من آی کیو چاپ پنجم که واسه کنکور96 بود رو دارم واسه97 قابل استفاده هست یا چاپ جدید ویرایش زیادی داره؟
      لب لعلش چو مرا جان عزیز است
      عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      لطفا ویرایش های چاپ جدید آی کیو رو واسه دانلود بذارین تا کسایی که دارن مجبور نشن دوباره بگیرن...
      لب لعلش چو مرا جان عزیز است
      عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      سلام
      به زودی راجع به تغییرات کتاب توضیح میدم دیگه خودتون می‌تونین تصمیم بگیرین که کتاب جدید بگیرین یا نه

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن