اخلاق خیلی مهم تره...
نمیخوای که با قیافش زندگی کنی که! قیافه برا آدم عادی میشه...
اما اگه یکی اخلاقش بد باشه نمیتونی تحملش کنی...
زیبایی
شخصیت
اخلاق خیلی مهم تره...
نمیخوای که با قیافش زندگی کنی که! قیافه برا آدم عادی میشه...
اما اگه یکی اخلاقش بد باشه نمیتونی تحملش کنی...
مَـن تو زندگــییه وَقتایــی باختمیه وَقتایــی افتادمیه وَقتایــی ضربه خوردمیه وَقتایــے تو تنهایــے مُـردَمحالا باید بگــــــــم:از تــمــوم اینا درس گرفتمحالا خوشحالم که خودممو نیازی ندارم که بَقیه روبرای اثبات ، تحت تاثیر بذارممَـــــــــن خودَمَــــمهَمــیــنُ بَـــــــس
فقط عشق و علاقه مهمه!
در جواب بعضی ها باید بگم که اگه با همسرتون دعواتون بشه یا بد اخلاق باشه میگی عیب نداره عوضش زنم/شوهرم خوشگله!!
حرف محدثه جان ؛ منو یاد عمار انداخت ، مهمون چند شب پیشه ماه عسل
همه مون وقتی فهمیدیم زن داره ؛ خیلی تعجب کردیم
مطمئنا اون زن تو اخلاق عمار چیزی دیده که قیافه ش دیگه به چشمش نمیاد
قیافه هر جور هم باشه میشه تحملش کرد اما اخلاق بد رو نه!
همه مونم میدونیم زیبایی همیشه موندگار نیس، بعد از چهل سالگی ، زیبایی رفته رفته ازش کاسته میشه
به دوستای پسر خودم .دنبال 1دختر نباشید.دنبال1 شخصیت انسانی باشید
و به خواهرای عزیز خودم. دنبال عشق نباشید .چون عشق باعث کوری و کری میشه.دنبال کسی باشید که بهتون وفا کنه.نه کسی که چشش دنبال پول یا زیبایتونه
اگه شخصیت نباشه ها جنیفر هم باشه بدرد نمی خوره
شخصیت یعنی صداقت- وفا-محبت-دلسوز بودن-عاشق بودن اگه از رو عقل نگاه کنی می خندی به اینا و می گی اهمیت نداره اما اگه با قلبت نگاه کنی زشتی صورت از هور بهشتی هم برات زیبا تر و ارامش بخش تر می شه ببینید دوستان همسر به ادم ارامش می ده و علاقه رو که پاک ترین حس رو تو ادم زنده می کنه پس با قلبتون انتخاب کنید
من همیشه فک میکردم تهش طرفم باید خوشگل باشه که بتونم باهاش زندگی کنم
ولی حالا واقعا میفهمم تنها چیزی ک مهم نیس خوشگلیه
یعنی زندگی رو خوشگلی یا زشتی بنا نمیشه
نمیگم طرفت زشت باشه ها
نه,من خودم ب شخصه باید طرفم درحدی باشه ک بتونم نگاهش کنم
خوشگلی مهمه ولی نه اونقدر
چرا که یه پسر خوشگل ک ادعای دوست داشتنتو میکنه نوجوونی و جوونیتو با ریختن آبروت بر باد فنا بده
تجربه کردم که میگم
فک نکنید خوشگلا خوبن و زشتا بد
شخصیت و به تنهاییم نمیشه انتخاب کرد
شاید طرف شخصیت داشته باهش ولی فرهنگ و سواد پوچ ( دیدم که مگیم ) یا برعکی شاید طرف فرهنگ و سواد داشته باشه ولی شخصیتی قابل تحمل نداشته باشاه
از نظر من این 3 تا رکن اصلیه یه شریک زندگی هست !
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)