خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم ازمون از نظر سوالات به طور کلی برتری دارد؟

رأی دهندگان
    86. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

14 16.28%
    • سنجش

14 16.28%
    • قلم چی

34 39.53%
    • گزینه دو

24 27.91%
    صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 86
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

**((سوالات کدوم ازمون ازمایشی بهتر و باکیفیت ترن؟))** + ***((نظرسنجی))***

عنوان تاپیک مشخصه....
      ملاک مقایسه و نظرسنجی هم صرفا کیفیت و شباهت سوالات به کنکور هست.....

یک بار دیگه ام میگم فقط سوالات و عواملی مثل جامعه اماریو و پشتیبان و.. رو. تو این مقایسه در نظر نگیرید...

ملاک بهتر بودن سوالات هم این چند تا،مورد هست،،،،،،شباهت به کنکور+مفهومی و سخت بودن(اما نه خارج از بحث کنکور)+قوی بودن و داشتن بار علمی بالا....

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      گاجچی

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      قطعا گزینه دو و سنجش ...
      بین گاج و قلمچی ، گاج سوالات منسجم تری داره و خیلی سخت. قلمچی کلا تو باغ نیست...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با این ملاک هایی که شما گفتی همشون بدتر و بی کیفیت تر از هم هستن به جز برخی موارد خاص

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayan.m نمایش پست ها
      با این ملاک هایی که شما گفتی همشون بدتر و بی کیفیت تر از هم هستن به جز برخی موارد خاص
      بین بد و بدتر باید یکیو انتخاب کنیم دیگه از نظر شما کدوم بهتره از ملاک ها؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هر چی جز قلم چی
      بزرگ ترین اشتباه امسالم این بود که قلم چی رفتم
      اگر بعد عید نوروز ولش نمیکردم خدا میدونست الان روحیم چطور بود.سر همین موضوع میخواستم کنکور رو بزارم کنار
      اگر ایندتون رو دوست دارید نه از کتابا و نه از ازمون های قلم استفاده نکنید.
      سوالاش لومیره.برای فروش کتاباش برای عمومی ها و اختصاصی ها عین سوال کنکور از کتاب زرد و ابیش میاره.پشتیباناش افتضاحن.فکر کنم از بقیه موسسات گرون تر باشه.سوالاش سختی غیر عادی دارن.تعیین تراز و رتبش بر مبنای کنکور نیست و به قول قلم چی طبق استاندارد های جهانیه.در مدرسه چون بقیه هم قلم چی میرن مجبور میشین ترازتونو بگین و مشکل از دست دادن روحیه.سر اردوی نوروزی کچلتون میکنن.تعداد ازمون هاش واقعا زیاده و مطمئنا بعضی از ازموناش به نصف بودجه بندی هم نمیرسین.
      موفق باشید

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fredmehdi نمایش پست ها
      هر چی جز قلم چی
      بزرگ ترین اشتباه امسالم این بود که قلم چی رفتم
      اگر بعد عید نوروز ولش نمیکردم خدا میدونست الان روحیم چطور بود.سر همین موضوع میخواستم کنکور رو بزارم کنار
      اگر ایندتون رو دوست دارید نه از کتابا و نه از ازمون های قلم استفاده نکنید.
      سوالاش لومیره.برای فروش کتاباش برای عمومی ها و اختصاصی ها عین سوال کنکور از کتاب زرد و ابیش میاره.پشتیباناش افتضاحن.فکر کنم از بقیه موسسات گرون تر باشه.سوالاش سختی غیر عادی دارن.تعیین تراز و رتبش بر مبنای کنکور نیست و به قول قلم چی طبق استاندارد های جهانیه.در مدرسه چون بقیه هم قلم چی میرن مجبور میشین ترازتونو بگین و مشکل از دست دادن روحیه.سر اردوی نوروزی کچلتون میکنن.تعداد ازمون هاش واقعا زیاده و مطمئنا بعضی از ازموناش به نصف بودجه بندی هم نمیرسین.
      موفق باشید
      نظر شما کدوم ازمونه؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هزینه آزمون های گاج رو از کجا باید بفهمم؟ تو سایتشون که ننوشته !میشه اینترنتی ثبتنام کرد؟
      من شنیدم آزمونهای سنجش از همه بهتره، سبک و سیاقشون به کنکور شبیه تره، دقیق یادم نمیاد کجا خوندم ولی بعد کنکور ۹۵ یه بررسی کرده بودن و متوجه شدن مثلا تو درسی مثل شیمی بیشتر به مسائل اهمیت داده بودن و تو کنکور هم تقریبا اکثرا مسئله بود، من که تصمیم دارم سنجش رو برم ، اگه مقدور بود گاج رو هم ثبتنام میکنم، کانون و گزینه هم که سوالاتش تو نت هست

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A-BP نمایش پست ها
      بین بد و بدتر باید یکیو انتخاب کنیم دیگه از نظر شما کدوم بهتره از ملاک ها؟
      ببین اگر خیلی اصرار داری آزمون بری در انتخاب آزمون اول به برنامه نگاه کن نه کیفیت سوالات ولی طبق ملاک ها:
      شبیه بودن سوالات به کنکور : سنجش
      مفهومی و سخت بودن در حد کنکور و بار علمی بالا : سنجش + سوالات زیست شناسی قلمچی تا حدودی!
      منظورم از سنجش ازمون های جامعش هست
      حالا کدوم آزمون مد نظر خودت و چرا؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین اگر خیلی اصرار داری آزمون بری در انتخاب آزمون اول به برنامه نگاه کن نه کیفیت سوالات ولی طبق ملاک ها:
      مفهومی و سخت بودن در حد کنکور و بار علمی بالا : سنجش + سوالات زیست شناسی قلمچی تا حدودی!
      از نظر برنامه گاج و کانون تقریبا مثل همن و حفتشون خوبن،،جامعه سنجشو که حتما میدم،،،اما این وسط حس میکنم گاج از این نظر بهتر از قلم چیه؟درسه فکرم یا نه؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      از نظر برنامه گاج و کانون تقریبا مثل همن و حفتشون خوبن،،جامعه سنجشو که حتما میدم،،،اما این وسط حس میکنم گاج از این نظر بهتر از قلم چیه؟درسه فکرم یا نه؟
      من خودم نمی تونم درباره گاج نظر قطعی بدم ولی یکی از رتبه های برتر امسال انجمن که پزشکی ارومیه قبول شده و گاج شرکت کرده بود میگفت به جز زیست و شیمی بقیه سوالات گاج خوب بوده مخصوصا عمومیاش
      موفق باشی

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نظر شما کدوم ازمونه؟
      گاج یا گزینه دو که گاج یه خرده بهتره.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ازمون های سنجش حداقل رشته ریاضیش اختصاصیا هیچ شباهتی به کنکور نداره.شیمی و دیفرانسیل کنکور خیلی بهتره. کلا سنجش علاقه خاصی به برگزاری المپیاد شیمی داره.

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من ک میرم سنجش
      تمام

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بلاخرره قرار نیس حتما سوالا حدود کنکور باشه
      اگه اینجوری ادم میشینه تو خونه تستای کنکور قبلو میزنه

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن