X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سالانه نصف بیشتر داوطلبا پشت کنکوری سن بالان..یعنی شما بری دانشگاه کم میبینی یکی سن 18سالگی وارد دانشگاه رشته پزشکی باشه....تو همین انحمن محمد بابایی محمد فاضلی دیگه کم کم ی سال رو موندن...سامان تارم 5سال بعد قبول شد...شروین 3بار کنکور داد...این تفکرات مسخرس
      ما دوباره سبز میشویم

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fardin78 نمایش پست ها
      کاکو چی میگی، من دایی مامانم 40 سالگی دلش هوای دندون پزشکی کرد، الان 60 سالشه و تو پول میخوابه.
      من جاش بودم با این پول توالت عمومی میزدم تو خیابون و پارک ها
      پولی ک تو این سن میرسه باید ر ی د توش

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یکی از اقوام ما تو سن 40 سالگی (زن داره با دو دختر کوچیک) جراحی مغز و اعصاب دانشگاه شهید بهشتی قبول شد.فکر کنم آخراش باشه دیگه.درسته که سخته شرایط ولی انتهای شیرینی داره هم برا خودش هم برا خانواده اش.دوستان واقعا سن فقط یه عدده!!اونی که نخواد بخونه همیشه یه بهونه ای داره (منظورم به هیچ وجه به شما دوستای خوب نیست) اونی که هم بخواد بخونه دیگه به سن و این چیزا فکر نمیکنه.

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      فك كردم بالاي ٢٥ باشي
      من خودم ٢٤ سالمه شما سال اولم بري پزشكي باز بايد تو طول تحصيلت بري دنبال يه كاري چيزي تا اخر عمرتم مشغول علم اندوزي بايد باشي حالا ٢٠ سالگي كه اصلا عددي نيست ٢٥ سالگيم بري باز وضعيتت همينه باور كن اصن پزشكي رشته اي نيست كه بگي ١٨ سالگي رفتي دانشگاه پس تو اين سن فلان ميشه يا ٢٥ سالگي بري ديگه نميشه و اينا كلا بري پزشكي تا آخر عمر بايد تو كتاب باشي خيلي زندگي تو پزشكي فرقي نداره در چه سني وارد شي ولي خب به نظرم تهش ديگه ٢٥ باشه
      [CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم

[SIZE=4]

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      1)بقول یکی همه چیز خاکستریه.نه میشه گفت اونی که 18 سالگی برچسب دانشجو میزنن بهش برنده اس،نه اونی که 21 سالگی میره دانشگاه.
      (الان محمد احمدی درسته تو 23 سالگی رفته پزشکی میخونه،اما قبلش شریف بوده،یه عالمه مطلب تو ذهنشه،خلاقیتش رشد کرده...)
      2)هرچیزی سنی داره،مثلا برای گیرین کارت اجازه نمیدادن تا بعد از 21 بری تنها.ینی گذروندیش تموم.
      3)ذهن، پویاییش متغیره.خلاقیت انسان،جسارتش متغیره.سرعت واکنش ذهن نسبت به یه مسئله تغییر میکنه.تو نمیتونی صد در صد بگی اوکی من اینو دارمش.هاروکی موراکامی میگه هر چشمه ای همیشه جوشان نمیمونه(این جمله اش دقیق نیس)._در کل یه سال پشت کتابا نشستن کمتر روی خلاقیت تاثیر داره تاهمونقدر تو کلاس نشستن،اونم دانشگاه.
      4)اگه مقصودتون پوله،راهاش زیاده،که همینم با خلاقیت ارتباط داره.اگه نه خود بطن پزشکیه.که دمتون گرم.

6. Top | #36
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      همش ب علاقه ربطی داره
      اگه حوصله سختی کشیدن نداره برو دندون

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دکتر ملک حسینی بزشکی رو از 25 سالگی استارت زد . والانم بدر بیوند کبد ایران هستند

8. Top | #38
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      یعنی الان.منی که 25 سالمه برم بیرون از دایره ی کنکور...محاله....ادامه می دم.تا آخرش

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من 29 سالمه .سال 90 لیسانسمو گرفتم یکی دو جا کار کردم .مدیر شدم و 3-4 سال هم بود که به سودای همیشگیم که دندون بود فقط فکر میکردم .یعنی رسما 6 سال رو به خاطر حرف مردم که میگفتن دیره و نباید تغییر مسیر داد هدر دادم .هیچ وقت برای تغییر دیر نیست .ببین این مسیرو شما بری تهش اگر رضایت درونی نداشته باشی ،برمیگردی از اول البته اگر اون موقع هم جسارت تغییر داشته باشی . نداشته باشی که همون جوری ادامه میدی .حالا که نزدیکتری به اول مسیر برگردی خیلی بهتره .
      ویرایش توسط خانوم دکتر : 05 تیر 1396 در ساعت 23:47

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حرفاب مفت مردم تمومی نداره

مث اطرافیان من ک از الان میگن یه وقت ازاد پزشکی نریا

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن