کسی از برنامه مطالعه تابستان موسسات مثل الفا مثبت یا مکتبستان و .... استفاده کرده؟چجور بوده؟
من خیلی سردرگمم
نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا نمیتونم خودم برنامه ریزی کنم
اگه خودتون برنامه ریزی کردین یه نمونشو بذارین
کسی از برنامه مطالعه تابستان موسسات مثل الفا مثبت یا مکتبستان و .... استفاده کرده؟چجور بوده؟
من خیلی سردرگمم
نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا نمیتونم خودم برنامه ریزی کنم
اگه خودتون برنامه ریزی کردین یه نمونشو بذارین
ویرایش توسط Ms78 : 03 تیر 1396 در ساعت 20:25
این موسسات همشون یه سری دانشجو پزشکین که خون خوار شدن و از موقعیت اجتماعی خودشون سو استفاده میکنن برای کسب درامد وای به حال روزی که پزشک شدن چجوری سر مردم رو با هزینه های کلان میبرند .دادش توصیه من اینه بری خودت برنامه ریزی رو یاد بگیرید از سایت و یا کانال دکتر افشار هست گوش کن یاد میگیری پولتو به این خونخوارها نده
نگا مطمئن باش موسسات فقط باعث پسرفتت میشن و پولت رو هم میخورن( البته ممکنه خوب هم توشون باشه ولی من کلی گفتم)
چند هفته خود برنامه ریزی کن، دستت میاد که باید چکار کنی. فوقش بگرد تو شهرتون، یه مشاور خوب پیدا کن. اینجوری حداقل مطمئنی پولت رو هدر ندادی
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
خودت برنامه بریز.تو خودت رو نمیشناسی که ویژگیت چیه؟چه شکلی برنامه بریزی؟روش برنامه ریزی رو از همین سایت بخون
من فقط آلفا مثبت رو دیدم و راضیم از مکتبستلن استفاده کردم داغون بود
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
الفا مثبت رو دانلود کردم عالی بود در کل اگه از رو برنامه اش پیش بری که من عقب موندم قرار بود 3 تیر شروع شده من امروز 13 تهیه کردم فردا شروع میکنم و 4 مهر کل پایه رو میبندم شایدم زودتر درکل اهل مهمونی نیستم نداریم که برم در کل مهمونم نمیاد مشکل این نت هست فقط که حل میشه به امید خدا فقط اون بالایی میتونه کمکم کنه از همینجا اون کسی که اینترنت رو اختراع کرد هم لعنت میکنم که منه بی جنبه رو از درسام عقب میندازه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)