خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تاثیر مشاوره بر مسیر راه و برنامه ریزی

سلام من 97 میخوام کنکور بدم و عزمم رو هم جزم کردم برای این کار که با قاطعیت تلاش کنم
      فقط شک دارم که از مشاور کمک بگیرم یا نه... چون آدمیم که همه کارو اگه خودم انجام بدم راحت ترم،
      اینجوری فکر می کنم که خودم بهتر از هر کس دیگه ای با توانایی ها و اهداف خودم آشنام پس بهتر از هر کس دیگه ای هم می تونم برای خودم برنامه ریزی کنم
      درس خوندنم هم اینجوریه تقریبا یعنی دوست دارم بدون استاد و معلم خودم بشینم از رو کتاب بخونم و یاد بگیرم
      گفتم از کاربرای این انجمن هم یه مشورتی بگیرم شاید نظرم عوض شد... چون نمیخوام کاری کنم که بعدا پشیمون بشم،
      امسال باید نهایت تلاشم رو انجام بدم و میخوام بهترین عملکرد رو داشته باشم
      ممنون میشم راهنماییم کنید(تو این مورد تک روی نکردم)

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Far had نمایش پست ها
      سلام من 97 میخوام کنکور بدم و عزمم رو هم جزم کردم برای این کار که با قاطعیت تلاش کنم
      فقط شک دارم که از مشاور کمک بگیرم یا نه... چون آدمیم که همه کارو اگه خودم انجام بدم راحت ترم،
      اینجوری فکر می کنم که خودم بهتر از هر کس دیگه ای با توانایی ها و اهداف خودم آشنام پس بهتر از هر کس دیگه ای هم می تونم برای خودم برنامه ریزی کنم
      درس خوندنم هم اینجوریه تقریبا یعنی دوست دارم بدون استاد و معلم خودم بشینم از رو کتاب بخونم و یاد بگیرم
      گفتم از کاربرای این انجمن هم یه مشورتی بگیرم شاید نظرم عوض شد... چون نمیخوام کاری کنم که بعدا پشیمون بشم،
      اگه قلمچی یا ازمونای دیگه شرکت میکنی و با این روشی که میخونی نتیجه میگیری پس درسته اگه نه که باید حداقل یه جلسه مشاوره کلی بگیری

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط METTIX نمایش پست ها
      اگه قلمچی یا ازمونای دیگه شرکت میکنی و با این روشی که میخونی نتیجه میگیری پس درسته اگه نه که باید حداقل یه جلسه مشاوره کلی بگیری
      از مهر میخوام شرکت کنم، قبلش نه شرکت نکردم ولی آزمونای گزینه دو و قلم چی یه سریارو خودم خونه زدم نتیجه هم در حد معمولی بود..!
      ویرایش توسط Far had : 02 تیر 1396 در ساعت 00:03

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      فقط هر مشاوري ميگيري جوري نباشه كه توي هر جلسه ١٥ دقيقه صرف اين كني كه كي بودي چي بودي جلسه قبل برنامه بهت چي داده بود يا....

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام...به هر مشاوری اعتماد نکن اکثرا فکر خالی کردن جیبتن نه خودت(خصوصا مشاورای تلفنی)....تجربه شخصی....
      لب لعلش چو مرا جان عزیز است
      عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Far had نمایش پست ها
      به نظرم مشاورواسه این خوبه ک حس کنی کسی بالای سرته یااینکه تاازاین افکاروحواشی که میگی این کتاب یااون کتاب یااین برنامه اون برنامه و...
      اگه مشکل مالی نداری حتمن بگیرواگه مشکل مالی داری به نظرم خودت بایداعتمادبه نفست روقوی کنی وبه تلاشت وبه افکارت ارزش قائل بشی وهروزت بهترازدیروزبشی وبه نظرم۲_۳میلیونی که خرج مشاورمیکنی بروکلاس کنکوری وباجوبچه هاباش وازبچه هاکمک بگیری چه درسی چه روحی روانی

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کتاب کنکور و خدایی که در این نزدیکیست از ایمان سروربور بگیر انتشارات تخته سیاه.همه ی روش مطالعه ها رو گفته به علاوه ی اینکه انگیزشیه.قیمتشم 25 تومنه.دیگ نیازم به مشاور نداری

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن