چقدراختلاف با رتبه معادلمیدونم رتبه معادل زیاد خوش بینانس ولی فک میکنم رتبه منطقه هم زیاد بدبینانه هست
پیش به سوی کنکورسنجش به درک با این همه تقلب
چقدراختلاف با رتبه معادلمیدونم رتبه معادل زیاد خوش بینانس ولی فک میکنم رتبه منطقه هم زیاد بدبینانه هست
پیش به سوی کنکورسنجش به درک با این همه تقلب
Hello from the otheside
مشاوره کنکور
تل
Fatemenm76
مشاوره خصوصی تا روز کنکور
مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html
بچه ها این همه ، همه چیزو گردن تقلب نندازید چون بعد اعلام نتایج کنکور میبینید ممکنه رتبه هاتون از رتبه فعلیتون بد تر بشه دقیقا مثل چیزی تو کنکور نود و پنج اتفاق افتادضمن تبریک به همه دوستان ، امیدوارم تلاشاتوتو ادامه بدید و یک درصدم حداقل احتمال بدید که تعداد متقلبین کمه و به اندازه این نیست که بزرگش میکنید
128000 شرکت کننده ..............................................>>>> > پیش بینیم درست بود.........
رتبه در منطقه 1600
رتبه معادل 700
تراز 9700
به نظرتون راضی کننده هست ؟؟

با چشم خودم دیدم که مسئول جلسه یه پاسخنامه خالی داد به یکی از این خرخونا گفت اینو اخر جلسه بهت وقت میدم برام پرش کن مال یکی از بستگانه.![]()
There is enough light for one who wants to see
مورد دیدم طرف با پاسخنامه درصدی رو در نظر گرفته که خیلی بالا نباشه
بلکه یه درصدی وزین که هم لو نره و هم کارنامه اش زیبا دیده بشه : )
که متاسفانه با زدن همه سوالا توسط بقیه افراد که میخواستن از پولشون نهایت استفاده رو ببرن الان رتبه اش از چیزی که باید اومده پایین : (
و داره به شدت به خانواده توضیح میده که تقلب شده که قبول نمی کنن
حدسم اینکه با ادامه این روند ممکنه خودش رو هم لو بده و بگه
ببین این پاسخنامه رو....ببین این سابقه خرید کارت بانکی رو ...ببین من لعنتی رو....به واالله سوالا رو کرِِِِِیـــــــــــــــم نامسلمون لو داده : ))
تقلب زیاد بوده !
الکی نگران نکنید خودتونو .
پارسال قلمچی جامعاش .تراز ۶۹۰۰ رتبه ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ کشوری میداد . امسالم دوتا جامعی برگزار شده تقریبا تو همون مایه ها بوده. ( تازه امسال تقلبم بیشتره !)
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)