سلام من امروز دیگه از کلا ناامید شدم بعد پشت موندن حالا هم نمیتونم نتیجه خوبی بدست بیارم تو قلم چی وضیعت تو مرحله ای ها خوب بود جامع ها خراب شده ........
امروز سنجش اینجوری زدم .......
ادبیات42
عربی32
دینی96
زبان 32
ریاضی صفر
زیست 55
فیزیک15
شیمی16.....................تو قلمچی اکثرا 50 تا 60 میزدم .........خیلی خستم.....
اقا این الان چرا گند زده به کارنامه من به کی باید اعتراض کنم؟ چرا انقدر همه چی شخمیه خوب؟ پول بده برو ازمون این همه بشین منتظر درصد که یهو زیستی که 70 زدی بده 30؟
دوست عزیز خودتو کنترل کن کسی اینجا با هم دعوا نداریم
ببین درسته شما تلاشتو کردی ولی اگه به من میگفتی قبول نداشتم چون حتی خوده منم مورتیمر رو خوندم و خیلی از کتابای دیگه که دادمشون رفت الان فقط جلد 1 مورتیمر دستمه اگرم شک داری که دروغ میگم بگو تا واست عکسشو بزارم تازشم من خودم پیش خیلی از معلم هایی که طلا نقره داشتن کلاس رفتم یکیشون محدثه محمدی یکیم سعید شیری که نمیدونم میشناسی یا نه . ببین شما درسته درصد شیمی بالایی زدی خوب یکم معقولانه اگه فکر کنی نمیشه واقعا / شما اومدی شیمی رو 100 زدی . خوب یعنی شما تقریبا 35 سوال درست داشتید یعنی واقعا میشه مسائلی مثل سوال 259 262 264 257 256 247 260 رو زیره 3 یا 4 مین زد یعنی واقعا میشه . ببین این مسائل رو تو وقت ازاد میشه حل کرد چرا که نه ولی تو 35 مین شیمی واقعا نمیشه یا اینکه ماشین حساب داشته باشی . ببین مفاهیم سختی نداره ولی خیلی تو این مسائل با اعداد بازی شده .
پ ن1 : شما چطور اومدی نهایی 17 شدی در صورتیکه تونستی تو 1 سال بتونی درس هایی رو با این درصد بزنی که افرادی تو انجمن با پایه قوی و معدل بالای 19/80 مثل یاسین زدن
پ ن 2 : نمیتونستی بیشتر از 35 مین وقت بزاری ته تهش 45 مین چرا . چون درس های دیگرو هم زیاد زدی
پ ن 3 : شما نباید به اون شخصی که نظر داد توهین کنید اگر میتونستید منطقی جوابشو بدید یا اصن از کنارش رد بشید و به کارتون ادامه بدید
اگر که من اشتباه میکنم که هیچی . ولی اگر که نه خوب بگید چطور تونستید این تست ها رو بزنید تا ما هم یاد بگیریمو شما ثوابی ببرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)