من پیشنهاد میدم بهت که اگه تهرانی یا شهری هستی که کلاس کنکور قوی داره، کلاس کنکور بری،یا خصوصی بگیر چن جلسه(یه معلم خوب)
اگر هم نیستی دی وی دی بگیر.
درکنارش کتاب بخون.چون زیست خوندن برای کارشناسی یه کم قلق داره(نمیگم نمیشه خودت بخونی،معلم کاتالیزوره).مخصوصا اینکه قبلن دانشجو بودی.شیوه زیست خوندن به قولی ادم به فضا میره
.gif)
اگه تهران بودی بهم بگو یه جایی هس استادش خیلی خوبه قالب فکریش،بهت بگم کجاست.
کتاب و منبع هم اول کتاب درسی،(اولش پوستت کندس،بعد حل میشه.اعتماد کن)
ببین ذهن هرکس یه طور راه یادگیری داره.اما خلاصه نویسی خودتو از کتاب حذف نکن خیلی موثره.بعدهم مدون بنویس خلاصه ها رو اخر سال لازمشون داری.
تست هم من نقره ای جامع گاج رو قبول دارم.گاج خوبه.اما بازم بپرس(یه تجربه،یه منبعو _دیگه ماکسیمم دو منبع_ رو چند بار خوندن بهتر از چند منبعو یه بار خوندنه.)
یه چیز دیگه.زیست همش مروره.همش مرور.بعدم شانست بیشتره(اون حالت دبیرستانی درس خوندن بازده داره،اما حالت دانشجوییش خیلی بیشتر جوابگوعه)،تلاشتو خیلی زیاد کن...دیگه،درسای عمومی (جز زبان_احتمال میدم تو دانشگاهت فول خوندی زبانو) یا دی وی دی بگیر یا مداوم کتاب منبعتو بخون.
عربی رو دی وی دی از علی فقه کریمی پیشنهاد میکنم،قیمتشم زیاد نیس به نسبت.کتابشم هس،از انتشارات کوله پشتی.
پ.ن:تلاشتو زیاد کن یعنی به شیوه سنتی امروز(!)روزی حداقل شیش ساعت تا بهمن بخون بعد بتونی تو بهار به دوازده تا چهارده ساعت برسونی(البته اگه با ساعتای زیاد شروع کنی و دوام بیاری که دمت خیلی گرمه
امیدوارم به ارزوهات برسی.دعامون کن