X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بهترین منابع کنکور تجربی برای کسی ک لیسانس مهندسی داره چیه؟

من لیسانس مهندسی شیمی دارم حتی فوقم خوندم ولی واقعا هیچ علاقه ای بهش نداشتم واسه همین انصراف دادم. الان ارزومه ک کنکور تجربی بدم ولی راستش اصلااا زیست نمیدونم چی هس و باهاش اشنایی ندارم درسای کنکور هم تقریبا یادم رفته مث ریاضی و فیزیک بنظرم باید کتابایی رو بخونم ک درسنامش واقعا قوی باشه و کتابی ک زیستو قشنگ توضیح داده باشه
      میشه راهنماییم کنین

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ادبیات:کتابای موضوعی الگو یا تخته سیاه یا خیلی سبز+ادبیات موضوعی گاج نقره ای
      عربی:جامع خیلی سبز(غزال موسوی)
      معارف:گاج نقره ای
      زبان:مبتکران(شهاب اناری)+نترسیم از متن(رضاکیاسالار)
      ریاضی:جامع خیلی سبز+سی سال کنکور آبی قلمچی
      فیزیک:یا چهارجلد گاج نقره ای یا چهار جلدی خیلی سبز،هردو مجموعه خوبن ولی خب گاج امتحانشو پس داده
      شیمی:دوم مبتکران،سوم و پیش خیلی سبز.+موج آزمون پایه و پیش الگو
      زیست:اگه چیزی از زیست نمیدونید به نظرم با کتاب همایش نشر دریافت عمارلو شروع کنید،کتابیه که درسنامه های خوبی داره و بعد برای تست برین سراغ گاج نقره ای
      وقتی راه افتادین و مسلط تر شدین نسبت به زیست اونموقع کتابای قویتر مثل نشرالگو(اشکان هاشمی) یا iq گاج رو شروع کنین
      فقط خواهشا از اول نرین سراغ الگو یا IQ
      چون واقعا درجه سختیش بالاست و برای شمایی که تاحالا زیست نخوندی تاثیر منفی داره
      توصیه:سمت فاگوزیست نرین،به هیچ وجه
      این کتاب اصلا برای کسایی که یک سال وقت دارن مناسب نیست،خیلی شاخ و برگ داده به مطالب و حاشیه رفته
      زمین:با اینکه همه میگن هفت چیز خیلی سبز ولی به نظرم کتاب درسی+تستای سراسری برای گرفتن نتیجه عالی زمین کافیه
      موفق باشین::::::::::::::::::::::

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واااقعا ممنون از راهنماییتون

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      یکی از اشناهامون با زیست نقره ای 80 زد تو کنکور پارسال

5. Top | #5
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اتفاقا به نظرم زیست نقره ای خوب نیست!!!
      این همه منبع خوب هست نقره ای چیه!!
      خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب تظر شماست

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خیلی سبز
      ایکیو گاج

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سیر تا پیاز گاجو گرفتم واسه سال دوم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      رفقا هر کس یه سلیقه داره

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Liana نمایش پست ها
      من لیسانس مهندسی شیمی دارم حتی فوقم خوندم ولی واقعا هیچ علاقه ای بهش نداشتم واسه همین انصراف دادم. الان ارزومه ک کنکور تجربی بدم ولی راستش اصلااا زیست نمیدونم چی هس و باهاش اشنایی ندارم درسای کنکور هم تقریبا یادم رفته مث ریاضی و فیزیک بنظرم باید کتابایی رو بخونم ک درسنامش واقعا قوی باشه و کتابی ک زیستو قشنگ توضیح داده باشه
      میشه راهنماییم کنین
      من پیشنهاد میدم بهت که اگه تهرانی یا شهری هستی که کلاس کنکور قوی داره، کلاس کنکور بری،یا خصوصی بگیر چن جلسه(یه معلم خوب)
      اگر هم نیستی دی وی دی بگیر.
      درکنارش کتاب بخون.چون زیست خوندن برای کارشناسی یه کم قلق داره(نمیگم نمیشه خودت بخونی،معلم کاتالیزوره).مخصوصا اینکه قبلن دانشجو بودی.شیوه زیست خوندن به قولی ادم به فضا میره
      اگه تهران بودی بهم بگو یه جایی هس استادش خیلی خوبه قالب فکریش،بهت بگم کجاست.
      کتاب و منبع هم اول کتاب درسی،(اولش پوستت کندس،بعد حل میشه.اعتماد کن)
      ببین ذهن هرکس یه طور راه یادگیری داره.اما خلاصه نویسی خودتو از کتاب حذف نکن خیلی موثره.بعدهم مدون بنویس خلاصه ها رو اخر سال لازمشون داری.
      تست هم من نقره ای جامع گاج رو قبول دارم.گاج خوبه.اما بازم بپرس(یه تجربه،یه منبعو _دیگه ماکسیمم دو منبع_ رو چند بار خوندن بهتر از چند منبعو یه بار خوندنه.)
      یه چیز دیگه.زیست همش مروره.همش مرور.بعدم شانست بیشتره(اون حالت دبیرستانی درس خوندن بازده داره،اما حالت دانشجوییش خیلی بیشتر جوابگوعه)،تلاشتو خیلی زیاد کن...دیگه،درسای عمومی (جز زبان_احتمال میدم تو دانشگاهت فول خوندی زبانو) یا دی وی دی بگیر یا مداوم کتاب منبعتو بخون.
      عربی رو دی وی دی از علی فقه کریمی پیشنهاد میکنم،قیمتشم زیاد نیس به نسبت.کتابشم هس،از انتشارات کوله پشتی.

پ.ن:تلاشتو زیاد کن یعنی به شیوه سنتی امروز(!)روزی حداقل شیش ساعت تا بهمن بخون بعد بتونی تو بهار به دوازده تا چهارده ساعت برسونی(البته اگه با ساعتای زیاد شروع کنی و دوام بیاری که دمت خیلی گرمه

امیدوارم به ارزوهات برسی.دعامون کن
      ویرایش توسط Mary1995 : 01 تیر 1396 در ساعت 22:10

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من زیست و با کانال رضا امیری بخونید خوب هست خط ب خط کتاب رو براتون میخونه اگه توضیحی هم خواسته باشه میده در کل برا شما تاحالا نخوندین خوبه
      https://telegram.me/amirbio_2
      https://telegram.me/amirbio_3
      https://telegram.me/AmirBio_4

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mary1995 نمایش پست ها
      من پیشنهاد میدم بهت که اگه تهرانی یا شهری هستی که کلاس کنکور قوی داره، کلاس کنکور بری،یا خصوصی بگیر چن جلسه(یه معلم خوب)
      اگر هم نیستی دی وی دی بگیر.
      درکنارش کتاب بخون.چون زیست خوندن برای کارشناسی یه کم قلق داره(نمیگم نمیشه خودت بخونی،معلم کاتالیزوره).مخصوصا اینکه قبلن دانشجو بودی.شیوه زیست خوندن به قولی ادم به فضا میره
      اگه تهران بودی بهم بگو یه جایی هس استادش خیلی خوبه قالب فکریش،بهت بگم کجاست.
      کتاب و منبع هم اول کتاب درسی،(اولش پوستت کندس،بعد حل میشه.اعتماد کن)
      ببین ذهن هرکس یه طور راه یادگیری داره.اما خلاصه نویسی خودتو از کتاب حذف نکن خیلی موثره.بعدهم مدون بنویس خلاصه ها رو اخر سال لازمشون داری.
      تست هم من نقره ای جامع گاج رو قبول دارم.گاج خوبه.اما بازم بپرس(یه تجربه،یه منبعو _دیگه ماکسیمم دو منبع_ رو چند بار خوندن بهتر از چند منبعو یه بار خوندنه.)
      یه چیز دیگه.زیست همش مروره.همش مرور.بعدم شانست بیشتره(اون حالت دبیرستانی درس خوندن بازده داره،اما حالت دانشجوییش خیلی بیشتر جوابگوعه)،تلاشتو خیلی زیاد کن...دیگه،درسای عمومی (جز زبان_احتمال میدم تو دانشگاهت فول خوندی زبانو) یا دی وی دی بگیر یا مداوم کتاب منبعتو بخون.
      عربی رو دی وی دی از علی فقه کریمی پیشنهاد میکنم،قیمتشم زیاد نیس به نسبت.کتابشم هس،از انتشارات کوله پشتی.

پ.ن:تلاشتو زیاد کن یعنی به شیوه سنتی امروز(!)روزی حداقل شیش ساعت تا بهمن بخون بعد بتونی تو بهار به دوازده تا چهارده ساعت برسونی(البته اگه با ساعتای زیاد شروع کنی و دوام بیاری که دمت خیلی گرمه

امیدوارم به ارزوهات برسی.دعامون کن
      مرسی واقعا
      تهرانم

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نظرم اینه ک هر کتاب کاری برا زیست ک میخوای بگیری اول کتابو بجو قورت بده بعد درسنامه و کتاب کارو بخون -_-

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      چند سالتونه؟
      [CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم

[SIZE=4]

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad HK نمایش پست ها
      به نظر من زیست و با کانال رضا امیری بخونید خوب هست خط ب خط کتاب رو براتون میخونه اگه توضیحی هم خواسته باشه میده در کل برا شما تاحالا نخوندین خوبه
      https://telegram.me/amirbio_2
      https://telegram.me/amirbio_3
      https://telegram.me/AmirBio_4
      شما خودت با این روش پیش میری؟
      یعنی همزمان با رضاامیر؟با کانال و مطالبش؟
      نتیجه ام گرفتی؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن