سلام. من بیش از 10 سال از مدرسه فاصله گرفتم. همون زمانی که دیپلم گرفتم کنکور دادم و اصلا براش نخونده بودم و طبیعتا از هیچی هم قبول نشدم. یعنی به معنای واقعی کلمه، کنکور شرکت نکردم. می خواستم واسه سال بعد کنکور بدم اما الان که کتابا رو ورق زدم دیدم هیچی متوجه نمیشم. همه چی از دبیرستان یادم رفته. به خاطر مسائل مالی نمی تونم کلاس شرکت کنم و سی دی های اموزشی هم هر کدوم 20-25 تومنه که واسه من خیلی زیاده. به نظرتون چیکار کنم؟

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

.gif)

یه اندیشه سازان 
دو اینکه بله میتونی و صد در صد هم میتونی اگر اراده کنی و وقت مناسبی برای مطالعه اختصاص بدی و کنکوری بخونی
برای همه دروس یک کتاب تستی جامع بگیر و یک کتاب کمک آموزشی.برای خرید کتابها حتما تحقیق کن و بهترین رو بگیر چون بعضی کتابهای تستی و کمک آموزشی از سبک کنکور بسیار دورن و یا زیادی پیچوندن یا زیادی ساده ان. اصلا به تعاریف و یا ضدیت با انتشاراتی ها توجه نکن...هر کسی با توجه به تجربه خودش چیزی میگه..مثلا خیلیها میگن زیست خیلی سبز بده و به درد نخوره و الگو سخته و تو درسها و کتابای دیگه هم همینطور..ببین با کدوم راحتی و به سطح درسیت میخوره..مثلا توی زیست اگه ضعیفی اول مبحث مورد نظرت رو کاملا از کتاب درسی بخون بعد از تست های ساده شروع کن مثلا خیلی سبز کار کن..بعد که به سطح بالا رسیدی الگو عالیه.تو همه ی درسها دقت کن سطحت چجوریه اگه ضعیفی اول تست های ساده بزن که آماده بشی و بعد یه مدت تستهای مناسب کنکور و سطح بالا کار کن.حتما هم کتابهای درسی جدید رو بگیر..دوم دبیرستان 94 سوم 95 پیش 96. موفق باشی