اخیییییییی انجمن یه ساله خیلی با حاله
تولدت مبارک
سلام به تمام بچه های گل انجمن
اول از همه جا داره از زحمات برادران رهبر، اقا آراز و آقا فراز برای ایجاد و پایداری انجمن صمیمانه تشکر کنم.
واقعا ممنونم که به فکر بچه های کنکوری بودن و این سایت رو برای کمک به این بچه ها درست کردن.
حالا بریم سر اصل مطلب:
کلی لی لی لی لی لی لی لی لی لی.....
تــــــــــــــــــولـــــــــــــــــــد تـــــــــــــــــــولد تــــــــــــــــولد سایت مبـــــــــــــــــــــــارک
آخــــــــــــــــــــــی انجمن 1سالش شده انگار همین دیروز بود از دامنه تحویلش گرفتیم ...
هنوز بلد نبود آپ کنه آخـــــــــــــــــــی چه زود بزرگ شده ، دانشجو تحویل جامعه میده
امیدوارم این سایت و تمام اعضاش هزار ساله باشن کنکور هم حذف بشه امیدوارم این سایت همچنان رو بورس باشه
بازم به برادران رهبر تبریک میگم و به تماااااامی بچه های گل انجمن شاد و پیروز و خرم باشید
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنهانمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دلهای خسته
آخی چ کوشولوئه
منم تبریک میگم و از آقای آراز بخاطر راه اندازی اینجا تشکر میکنم... واقعا سایت مفیدیه
مَـن تو زندگــییه وَقتایــی باختمیه وَقتایــی افتادمیه وَقتایــی ضربه خوردمیه وَقتایــے تو تنهایــے مُـردَمحالا باید بگــــــــم:از تــمــوم اینا درس گرفتمحالا خوشحالم که خودممو نیازی ندارم که بَقیه روبرای اثبات ، تحت تاثیر بذارممَـــــــــن خودَمَــــمهَمــیــنُ بَـــــــس
مبارک مبارک تولدت مبـــــــــارک
یه خاطره نوشتم تو دفتر خاطراتم به مناسبت این روز تا واسه همیشه یادگاری داشته باشمش
http://up.persianscript.ir/uploads/137458461235131.jpg
گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع
سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
ویرایش توسط Araz : 01 مرداد 1392 در ساعت 20:07 دلیل: اضافه شدن عکس
تولدت مبارک انجمن
بهترین اتفاقی که این انجمن باعثش شد، پیدا کردن دوستانی هم سن و سال بود که واقعا دوستشون دارم و تفاوت اینجا اینه که همه حول یه محور ثابت به اسم کنکور اینجا جمع شدن که برای بعضی خاطره ی خوش برای بعضی خاطره ی بد و برای بعضی امیدواری رو تداعی میکنه.
جا داره همین جا از آقا آراز، که دوست دارم یه جورایی داداش بزرگم حسابش کنم و همه ی کاربرای گل و دوست داشتنی انجمن تشکر کنم. واقعا تو انجمن کنکور بر خلاف اسمش که برام مفهوم اضطراب و البته آرزو رو داره لحظات آرام ، بی دغدغه و خوشی رو سپری می کنم. زیاد صحبت کردم فقط میدونم که دوستون دارم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه!
تولدت مبارک !
منم تبریک میگم امیدوارم که تولد 10 سالگی انجمن رو دور هم جشن بگیریم !
این انجمن واقعا کمک کرد هم به من هم به کسانی که پشت کنکور هستن یا در آینده خواهند شد !
تولدت مبارک !
ممنون
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)