سلام دوستان
من برای این بخوام برای سال سوم بمونم پشت کنکور و خدمت سربازی گیر ندن بهم چیکار باید انجام بدم لطفا کامل راهنمایی کنید .
سلام دوستان
من برای این بخوام برای سال سوم بمونم پشت کنکور و خدمت سربازی گیر ندن بهم چیکار باید انجام بدم لطفا کامل راهنمایی کنید .
سلام دوست عزیز.
اول از همه به نظر من برو خوب بررسی کن ببین این دوسال که پشت کنکور موندی برا چی دوسال شده و نتیجه ی مطلوبت رو نگرفتی.
درحد یه توصیه ی دوستانه بهت میگم اگر درس نخوندی مطمعن باش سال سوم هم همینطور خواهد بود ولی اگر خوندی و نشده خب بحثش جداست.
راجب اینم که میخوای سربازی بهت گیر ندن بهترین کار اینه که بری پیام نور ثبت نام کنی(هم هزینه ی کمتری داره هم حضور در کلاس الزامی نیست هم هر چندتا ترم هم خواستی میتونی مشروط بشی فقط سنوات نباید کم بیاری) که چون شما کلا نمیخوای مدرکت رو از پیام نور بگیری کلا مشکلی نخواهی داشت
کنکور 97 وقتی قبول شدی و نتایج انتخاب رشتت اومد اونوقت برو انصراف بده
راستی ترم اول رو هم بهت مرخصی نمیدن مگه اینکه آشنا داشته باشی اگه هم نداشتی فدا سرت میری واحد برمیداری اصن نرو شرکت کن تو امتحان هاش
ترم دوم رو هم خیلی شیک مرخصی بگیر![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
خیلی ممنون ولی من اصلا این قضیه مشروظ و سنوات رو نفهمیدم اصلا بلد نیستم جریانات دانشگاه رو . یعنی امتحان بدم باید قبول شم؟؟
هزینه ی رشته هاش چطوریه به متوسط؟؟ چند ترم باید بردارم؟
من می خوام جوری باشه فقط خونه بشین برای کنکور بخونم و فقط الکی یه چیزی ثبت نام کنم که بگم دارم درس می خونم که سربازی گیر نکنم
اصن سنوات و اینا رو بیخیال شما. شما مهلت انتخاب رشته که شد یه رشته از پیام نور شهر خودت میزنی (محض احتیاط چند تا بزن یکیش در بیاد بلخره) و وقتی که موقع ثبت نام دانشگاه شد میری ثبت نام میکنی.
اگر پارتی داشتی ترم اول رو مرخصی میگیری نداشتی باید عین بقیه واحد برداردی(ترم اول رو خودشون واحد بهت میدن) بعد فقط بپرس اگر کلا امتحان ها رو نیای میتونی ترم بعد مرخصی بگیری یا نه. اگه گفتن میتونی که خیلی شیک میشینی خونه و درستو میخونی و بهمن که شد میری ترم دوم رو درخواست مرخصی میدی اما اگر گفتن باید واحد هارو پاس کنی باید بشینی بخونی و نمره بیاری.(شهریه ثابت هم حدود 150 تومنه با متغیر و اینا ماکزیمم ترمی 400 الی 500 پات میوفته) همین شهریه رو بخوای غیر انتفاعی یا آزاد بری کم کم سه برابر هست برات
البته اگه هزینش برات مهم نیست خب هر دوتا ترم واحد بردار اصن نرو امتحان شرکت کن هیچ اتفاقی نمیوفته(فقط ترم دوم نزدیک 300 الی 400 تومن پول واحد هات باید بدی همین)
کلا بشه مرخصی بگیری یه 300 تومن به نفعت شده اگه دو ترم بگیری نزدیک 600 تومن![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)