چرا تعداد شرکت کنندگان رشته ریاضی تو قلمچی انقدر کمه؟
تجربی ها بیشتر از ۲ برابر ریاضی هان!!!
Sent from my C2005 using Tapatalk
Math & Physics are fun
کارنامه من نیومده!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟???????????????????
************** اللهم عجل لولیک الفرج**************
البته ربطی به تاپیک نداره، ولی پدر من عمران خونده، مادرم هم دندونپزشکه، به نظر من که شغل فوق العاده بیخودیه.
همه فکر میکنن دندونپزشکها پول پارو میکنن، اما بیشتر از سه چهارم هزینه درمان خرج مواد مصرفی میشه و چیز زیادی باقی نميمونه. کلی حرف مردم هم پشت سر دندونپزشک بدبخته. (کلا همه درآمدها رو میبینن و از هزینه ها خبر ندارن، حتی دولت تدبیر!)
تازه قبول شدن تو رشته های تاپ تجربی خیلی سخت از ریاضیه که دیگه نور علی نوره!
بگذریم...
نه، تو کنکور هم معمولا ریاضی و تجربی اختلاف فاحشی در تعداد شرکت کنندگان ندارن... اما تو قلمچی این اختلاف خیلی زیاده، از دو برابر هم بیشتره، ۳۴ هزار کجا، ۷۰ هزار کجا!
Math & Physics are fun
دندون پزشکی در اینده هیچ جایگاهی نداره!!!همین الانشم تو هر ساختمان پزشکان 60-70 درصدشون دارن مگس میپرونن!
کلا تو هر رشته ای وارد شی و توش عالی باشی ب همه چی میرسی!ریاضی باشه یا تجربی!حتی انسانی!!
ولی تجربی بازار کار بهتری داره.چون وضع پزشکی و بهداشتی کشورمون زیادجالب نیس. و علاوه بر پزشکی و باقی رشته های تاپ توی رشته هایی مثه پرستاریم کمبود داریم....
در مورد قسمت دوم حرفتونم:
تو گنگور امسالم همین وضع بودا!!!ریاضی کمترین شرکتکننده رو داشت!حتی از انسانیم کمتر بود!!تجربی تقریبا دوبرابرش بود
سلام از بچه های این فروم کسی تو سنجش ثبت نام نکرده من با یه مشکل رو برو هستم اونم اینکه درصد های اختصاصیم باید بالای 50 می شد ولی منفی شده نمی دونم (به جز یه درس اونم اولین درس اختصاصی یعنی ریاضی. فیزیک و شیمی کلا منفی شدم)چرا ؟؟؟؟؟ کسی می تونه کمکم کنه تازه دوستم حتی سوالی رو حل نکرده بود اونم منفی شده نمی دونم چرا؟؟ تازه اصلا هم جابه جا نزدم آخه غیر ممکن هستش اگه از دوستان کسی با این مشکل روبرو هستش اعلام کنه آخه هنوز نمی دونم مشکل از ماست یا اونا
من سنجش میرم
ولی وقتی میرم برای دریفات کارنامه فیلد ها رو پر میکنم میگه اشتباه هست
ولی همون اطلاعات رو برای آزمون های قبلی میزنم و راحت میره توشون !!!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)