نوشته اصلی توسط Shayanak غرور چیزه خوبی نیست عمو جون غرور كجا بود؟ من كه گقتم ناراحتم ولي خدا رو هم شكر ميكنم و با اراده تر شرو ميكنم
نوشته اصلی توسط mamad.hny غرور كجا بود؟ من كه گقتم ناراحتم ولي خدا رو هم شكر ميكنم و با اراده تر شرو ميكنم همین الان فرصت خوبیه واسه شروع.میخوای بری؟
نوشته اصلی توسط sara1375 وقتی یه خانوم دکتر و اقای مهندس دارن سخن میگن کسی جرئت نداره یوزر بپرونه تو رو اعصاب آدمی حالا رنج ترازت چند هست؟
4 تا 4 و نیم باز میشه !
شما برید خرتون رو بزنید
نوشته اصلی توسط mehran34 :yahoo (4): آخه یک چیز هم اخراع نمیشه آدم خوشحال باشه فقط خر میزنن اگه با مني بگم كه بنده يك اختراع هم داره كه به ثبت رسيده و چنتا جايزه هم گرفته
نوشته اصلی توسط mehran34 تو رو اعصاب آدمی حالا رنج ترازت چند هست؟ 9000 بعضی اوقاتم 10000 وای اگه این دفعه بشه 8500 من چه خاکی به سرم بریزم؟
نوشته اصلی توسط mamad.hny اگه با مني بگم كه بنده يك اختراع هم داره كه به ثبت رسيده و چنتا جايزه هم گرفته خوش به حالت تبریک میگم
نوشته اصلی توسط sara1375 9000 بعضی اوقاتم 10000 وای اگه این دفعه بشه 8500 من چه خاکی به سرم بریزم؟ سعی کن خاکش خیلی شور نباشه!
نوشته اصلی توسط sara1375 همین الان فرصت خوبیه واسه شروع.میخوای بری؟ منظورت چيه كه ميخوام برم؟ كجا؟ اگه منظورت سايته كه نه فعلا هستم
نوشته اصلی توسط mehran34 شما برید خرتون رو بزنید یه مخترع پیدا شده.موضوع جدیه.کسی از سالن خارج نشه
نوشته اصلی توسط sara1375 یه مخترع پیدا شده.موضوع جدیه.کسی از سالن خارج نشه عامو ولم بکن من که دیگه ترک تحصیل کردم ! درسا سختن!
نوشته اصلی توسط mamad.hny منظورت چيه كه ميخوام برم؟ كجا؟ اگه منظورت سايته كه نه فعلا هستم بری تلاش کنی بری شروع کنی
نوشته اصلی توسط mehran34 عامو ولم بکن من که دیگه ترک تحصیل کردم ! درسا سختن! سختن؟پس شیرازو بزن علی اباد کتول.والااااااااااااااااا اااااااااا
4500! شایدم پایین تر!
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)
نمایش برچسبها