حسابان: گاج سفید(میکرو)
شیمی: 1. کتاب درسی 2. ابی قلمچی .3مبتکران
فیزیک : ابی قلمچی
گسسته: خوشخوان
دین و زندگی: گاج فیلی(میکرو)
دیف: گاج(میکرو)
دیگه چی بگم؟هرچی میخوای بگو
حسابان: گاج سفید(میکرو)
شیمی: 1. کتاب درسی 2. ابی قلمچی .3مبتکران
فیزیک : ابی قلمچی
گسسته: خوشخوان
دین و زندگی: گاج فیلی(میکرو)
دیف: گاج(میکرو)
دیگه چی بگم؟هرچی میخوای بگو
به خدا این آبی قلم چی جواب نمی ده
فقط به درد آزمونای کانون می خوره که سوالاش از همین آبیه
کتابای خوب بخونید
شما ها که وقت می زارید برا درسا
وقتتون رو با کتابای الکی هدر ندین
من خودم گزینه2 بودم ترازم هفت هزار بود واز سوالاتش راضی بودم ولی خیلی از دوستام که در قلم چی بودند ازش راضی نبودند
ولی این ازمون واقعا سخته!دقیقا هرچی میگذره دارم به قسمت سفید کتاب های تستم میرسم!!یعنی هیچی قبلا ازشون نزدم!!!یه مقدار هم ساعت مطالعه ام افت کرده!(مدرسه هم که میریم دیگه هیچی!)هم پیش میخونیم هم 3 !! این ازمون واقعا یکی حسابان اذیت کنندس یکی فیزیک ! ( کمترین تست زدههههههههههههههههههه)( وای مثلثاااااااات ! کتاب تست گاجم قسمت مثلثتاش کامل سفید موند{نرسیدم بزنم کامل})
شاید منظورم رو خوب متوجه نشدید
کتابای آبی سطح خیلی بالایی ندارن! اینو که قبول دارین؟؟
یه خوبی دارن اونم درسنامه هاشِ که خلاصه ی خوبی بت می ده
شما در نظر بگیر این آزمون هیچی نخوندی
ینی نباید بتونی حسابان جواب بدی!
خب حالا روز قبل آزمون بشین آبی حسابان بخون برو سر جلسه
نتیجه همونیِ که گفتم
خیلی خوبه که پیشرفت کردین اما این که می گین حسابانتون بهتر شده از رو تراز آزمون می گین؟؟
آبی خوندن و آزمون دادن (کانون) ینی گول خوردن
شما نشر الگوَم یه نگاهی بکن
خیلی عالیه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
کتاب آسون رو همه دوس دارن کیه که بدش بیاد یه کتابی بخونه که همه تستاش رو درست بزنه بعد اعتماد به نفسش بره بالا؟هیشکی بدش نمیاد
اما این خودش نشون می ده سطح اون کتاب برای شما کمه!
حالا من که مجبورتون نکردم آبی نخونین
من هم آبی دارم هم اتمی هم خیلی سبز هم مبتکران
خیلی سبز چرته واقعا
مبتکرانم حوصله می خواد
می مونه آبی و اتمی
از اتمی بی نهایت راضیم
آبیم خوبه اما ترجیح می دم وقتی که می زارم برای حسابان بهترین کتابم رو بخونم که به شمام توصیه کردم!
ویرایش توسط MEHRASA : 31 مرداد 1392 در ساعت 00:18
من ترازم 5000 هست راستشو بگم نمیخونم برای آزمون
بیشتر با کلاسای کانون دارم پبش میرم و از مهر ایشاا... میخوام خودمو به به بالای 6500 برسونم بنظورتون میشه ؟
راستی شما چقدر درس میخونید که هم میتونید به برنامه کلاسایی که میرید برسید و هم به برنامه های آزمون ؟
یکی از بچه های 2رقمی حرف خوبی میزد. هر کتابی یا هر استادی که درمورد کنکور بگه،خوبه،بستگی داره تو چقدر ازش استفاده کنی. کتاب های کانون هم بد نیست اما پاسخنامش جواب بچه هارو نمیده. ولی برای آزمونا حرف اول رو میزنه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)