سلام،یه سوال،چرا تعداد نفرات تجربی را تو یه آزمون متفاوت زده؟؟،مگه چند نوع آزمون داره؟؟
![]()
من قلم چی ترازم ۶۱۱۰ شد نسبت به قبلی ۱۱۵۰ تا آوردم بالا!البته خیلی راضی نیستما ریاضی ۵۲٪ هندسه ۲۰٪ فیزیک ۵۲٪ شیمی ۶۸٪ زیست ۹۵٪ ادبیات ۶۷٪ انگلیسی ۸۷٪ عربی ۸۷٪ دینی ۴۷٪
گاج هم ترازم ۵۹۶۶ ادبیات ۷۳٪ عربی ۶۰٪ معارف ۶۸٪ انگلیسی ۹۱٪ زیست ۶۸٪ فیزیک ۳۶٪ شیمی ۸۰٪ ریاضی ۰٪(بعد از قلم چی سریع رفتم گاج نرسیدم ریاضی بنویسم ناکس نزاشت گرفت وگرنه راحت ۶۵۰۰ میرسوندم)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
عزیزم من دومم احتمالا شما سومی یا پیش زود قضاوت نکن هههه!نه خیلیم خوبه چون تداخل ندارن(بجز آزمون امروز ۲۶ مهر)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

من دو تا آزمونه رو 4800 قفل شدم.خیلیم میخونم نسبت به بقیه
تو خونه سوالای ریاضی فیزیک و شیمی رو راحت حل میکنم ولی سر آزمون هنگ هنگم
به نظر شما چیکار کنم؟
خیلی خوندن دلیل نمیشه که شما تراز بالا بیارید... شاید شما زیاد بخونید ولی اصولی نخونید باید بین درسای عمومی و اختصاصی،،، پایه و پیش،،،مدرسه و آزمون،،، یه تناسب برقرار کنید
اگه تو خونه خیلی راحت از پس سوالا برمیاید و سر آزمون مشکل دارید بهترین کار شبیه سازی همون آزمون جمعه در روز قبل از آزمون یعنی 5 شنبه اس...اینجوری دیگه بعد یه مدت ترستون از آزمون میریزه و راحت میشینید سر آزمون و سوالا رو جواب میدید اصلا هدف این آزمون ها هم آمادگی دانش آموز برای مواجهه با آزمون اصلی یعنی کنکوره...!!
مطمئن باشید اگه درست تلاش کنید مزد زحماتتون رو میگرید...شک نکنید!!!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)