فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
تراز کل: 6600چرا شیمی شده 62%( تراز 6800) ؟!!!! میگم که کلا تمرکز نداشتم توی این آزمون برخلاف قبلی.. شیمی رو باید حداقل 80 میزدم.. کلا به امید شیمی رفته بودم... :yahoo (19): زیست 87%
ریاضیشم سخت بوده فک کنم... فیزیک خوب بود..ادبیات رو هم که اگه تمرکز و آرامش نداشته باشی انتظار بالایی هم نمیشه داشت..42 % !!! آزمون قبل 80 ..
عربی با چشم؟؟
قبول دارم درک مطلبش خ ساده بود ولی نه دیگه با چشم! شما خودت عربی چن زدی؟؟من بلند شدم فک کردم حداقل 70 زدم ولی60 شد!!!
درک مطلبای زبانشم ک الکی الکی ساده داده بودن!نصف کنکورم نبود....ولی ادبیاتش خوب بود
شیمی حرفت درسته!من وقت خودشو با زمین گذاشتم روش اخرش شد 60!
زیستم ک خیر! حالا چنتا سوالاش مشکل دار بود! ولی ن اینجوری دیگه!
ولی یه نکته مشترک همه درساش این بود ک وقتی بلند میشدی از جلسه فک میکردی ترکوندی!ولی نه!مثه زیست و عمومیا!
درمجموع ب نظرم بجز فیزیک و ریاضی تو باقی درسا طراحا یا ازاینوربوم افتاده بودن(سخت دادن!)یا از اونور!(ساده دادن)
بله با چشم........در مقایسه با سوالات کنکور با چشم حل میشد اصن بعضی ترجمه ها فقط با ضمیر حل میشد...
والا من بع غیر از چندتا زیست بقیشون رو با اظمینان 100 درصد جواب ندادم اصن یه حالت عرقانی دارن سوالاش هر 4 گزینه درسته.......سوال کنکور اصن جواب داد میزنه
بله فیزیکش به نسبت آسون تر بود
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
حالا دوستان سنجشی کارنامش کی میاد؟
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
بچه ها برید به این لینک تخمین رتبه جدید سایت کانون
تخمین رتبه کنکور سراسری
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
بینوایان-ویکتور هوگو
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)