برنامه خوبی ب نظر میرسه دوستان هم بعضیا تایید کردن هر کی پایه اس با این برنامه پیش بریم اعلام آمادگی کنه
برنامه خوبی ب نظر میرسه دوستان هم بعضیا تایید کردن هر کی پایه اس با این برنامه پیش بریم اعلام آمادگی کنه
بخدا بالای 80 درصد کسایی که میان کنکور جزو سیاهی لشکرن
وقتی تایم عمومیا تموم میشه میبینی حوزه خالی شد یهو و فقط 30 درصد افراد باقی موندن
با این وضع هرکی سرش تو کار خودش باشه برندس
خیلیا از همه دنیا دل میکنن این 90 روزو بعدش یه سه رقمی یا خیلی دیگه خودشو بکشه یه دو رقمی خوشگل میاره میره پی زندگیش
میری سر جلسه میبینی از ی فصل سخت ی سوال چرتی دادن ادم ماتحتش میسوزه که ای خدا چرا فقط 15 مین وقت نذاشتم فقط کتاب درسیه اون سوالو یه دور بخونمسوال
الکتروشیمی 95 تجربی داخل رو ببینین
کلا اصل قضیه رقابت کنکور الان این تایم هست که خیلیا بریدن
من دوستم تو سال پیش دانشگاهیی خیلی قوی بود لامصب سوال فیزیک رو با مقاطع مخروطی جواب میداداما بعد عید ول کرد ب بهانه اینکه خسته شده و بلده همه چیو بعد رف سراغ گواهینامه و دور دور و ....
کسی که همه میگفتن حتما زیر 400 میاره رتبش تو منطقه یک شد 5000 و رفت دامپزشکی...
من شرط میبندم کسی که خالصانه وقت و انرژی و عشق بذاره پای درس تا کنکور این 90 روزو قشنگ یه رتبه شیک میاره . . .
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
بسی خوشمان امد زین برنامه همی
فک میکنم یه متوسط از الان اینو اجرا کنه میتونه خیلییییییی مفید باشه واسش..اون اخراشم 20 روز میمونه که بازم بتونه مرور کنه!
پس خیلی خوبه![]()
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
میشه زمین بیشتر زد رتبه رو اورد زیر هزار دارو تهران قبول شد..البته شرطی ک قطب بومی باشی...ی سوال ازتون دارم انصافا زدن این درصدا سخته؟تازه این توازن نداشته شما میتونتید علمی تر هدفمند تر بخونید بترکونید..بخدا اینارو میشه زد میشه دوستان ایشون عربی زبان پایین زده شما میتونید بهتر بزنید ..ریاضیم میشه 35 زد زمین خیلی سبز 80طحفه مطلب روزی 3الی 4صحفه بخونید 3بار کتابو دوره کردید زمین خیلی تکراریه سوالاش..بخدا اگه همین ادم زمینو 60زده بود الان رتبه ش 800منطقه 3بود دارو حتی با خوش شانسی پزشکی قبول میشدفایل پیوست 69149
ویرایش توسط hamed_habibi : 16 فروردین 1396 در ساعت 20:00
ویرایش توسط Ritalin : 16 فروردین 1396 در ساعت 20:05
يعني اگه توي ٧٥ روز از صفر كسي به پزشكي رسيده باشه ، من از الان قيد اين رشته رو ميزنم ....
البته بچه هايي كه منو ميشناسن ميدونند اهل فاز منفي و ... نيستم ؛ ولي خدا وكيلي مرده شور اون سنجشي رو ببره كه جوون هاي اين مملكت رو داره اينجوري داغون ميكنه و جيب يه سري كلاهبرداررو پر پول .....
جالبم اينكه يه سري افراد ( ٢-٣ نفر ) دارن به اين بنده خدا دل گرمي ميدن كه خودشون اصلاً به زير گروه ١ فك نميكنند ...
⏱95 شبانه روز فرصت باقی است .......
✅يكي از ویژگیهای انسان توانايي ممكن كردن كارهاست.
✳️شما وقتی در ذهن خود هدفگذاری میکنید، برای رسیدن به آن هدف سعی و تلاش میکنید و در آخر آن هدف را محقق میکنید یعنی هدفتان را ممکن کردید.
✅بسياري از واقعياتي كه حال، در جهان اطرافمان ميبينيم روزي آرزو و افسانه بودهاند و انسان هایی آنها را ممکن کردهاند و این یعنی شکوفایی توانایی های انسان.
✳️در شرح حال آرنولد توين بي، مورخ و فيلسوف مشهور، آوردهاند كه وي براي تكميل هر هزار صفحه از كتاب حجيم خود (او يك دوره تاريخ جهان نوشته است كه حدوداً شصتهزار صفحه دارد.)، يك ميليون صفحه مطالعه ميكرده است؛ در نگاه اوّل بهنظر ميرسد اين توانايي در يك انسان وجود ندارد اما ميبينيم كه اين اتفاق افتاده است.
✅مطالعه براي كنكور نيز هرچند همهي زندگي ما نيست، امّا به هر حال امري است كه داوطلب وقتي برعهده ميگيرد، انجام آن به نحو احسن ميتواند تأثيرات خوبي را از همه لحاظ بر زندگي شخصي بگذارد.
✳️معمولاً عده ای از داوطلبان، در اين ايام ميگويند وقت كمي تا كنكور باقيمانده است و ناامید می شوند امّا اگر بخواهيد، در همين فرصت كوتاه هم ميتوانيد از رقبای خود گوی سبقت را برباييد.
95 شبانهروز دست نخورده پیش روی شماست. از همین الان دست به کار شوید با توکل به خدا و سعی و تلاش ناممکن ها را ممکن کنید و مطمئن باشید که میتوانید.......
نویسنده:#فرهاد_علينژاد
(رتبه ی 5 منطقه 2 کنکور سراسری انسانی 95)
فرستاده شده از D6502ِ من با Tapatalk
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)