X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 67817 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 284
    1. Top | #91
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      برنامه خوبی ب نظر میرسه دوستان هم بعضیا تایید کردن هر کی پایه اس با این برنامه پیش بریم اعلام آمادگی کنه

2. Top | #92
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Djdusti نمایش پست ها
      برنامه خوبی ب نظر میرسه دوستان هم بعضیا تایید کردن هر کی پایه اس با این برنامه پیش بریم اعلام آمادگی کنه

کدوم برنامه؟من پیداش نکردم

3. Top | #93
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط narjes96 نمایش پست ها
      کدوم برنامه؟من پیداش نکردم
      همین برنامه ای که استارتر گذاشته تو صفحه اول

4. Top | #94
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برو بخون دیگه

5. Top | #95
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      اونایی که میگن میشه همونایی هستن که نخوندن و اونایی میگن نمیشه همینان که خوندن و نتیجه نگرفتن یا چند سال نتیجه نگرفتن .

...
      ولی حرفت در مورد همه صدق نمیکنه...مثلا اون پستی که گفتم بخون اگه خونده باشی متوجه منظورم میشی...همه چی به خودمون بستگی داره!

6. Top | #96
      در انتظار تایید ایمیل

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      این برنامه عالیه..من 20تا برنامه 3ماهه 5ماهه دیدم اما خداییش این عالیه..حس خوبی دارم بهش عمل کن بهش
      روزی چند ساعته؟

7. Top | #97
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بخدا بالای 80 درصد کسایی که میان کنکور جزو سیاهی لشکرن

وقتی تایم عمومیا تموم میشه میبینی حوزه خالی شد یهو و فقط 30 درصد افراد باقی موندن

با این وضع هرکی سرش تو کار خودش باشه برندس

خیلیا از همه دنیا دل میکنن این 90 روزو بعدش یه سه رقمی یا خیلی دیگه خودشو بکشه یه دو رقمی خوشگل میاره میره پی زندگیش

میری سر جلسه میبینی از ی فصل سخت ی سوال چرتی دادن ادم ماتحتش میسوزه که ای خدا چرا فقط 15 مین وقت نذاشتم فقط کتاب درسیه اون سوالو یه دور بخونم سوال

الکتروشیمی 95 تجربی داخل رو ببینین

کلا اصل قضیه رقابت کنکور الان این تایم هست که خیلیا بریدن

من دوستم تو سال پیش دانشگاهیی خیلی قوی بود لامصب سوال فیزیک رو با مقاطع مخروطی جواب میداد اما بعد عید ول کرد ب بهانه اینکه خسته شده و بلده همه چیو بعد رف سراغ گواهینامه و دور دور و ....

کسی که همه میگفتن حتما زیر 400 میاره رتبش تو منطقه یک شد 5000 و رفت دامپزشکی...

من شرط میبندم کسی که خالصانه وقت و انرژی و عشق بذاره پای درس تا کنکور این 90 روزو قشنگ یه رتبه شیک میاره . . .
      خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری

8. Top | #98
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بسی خوشمان امد زین برنامه همی
      فک میکنم یه متوسط از الان اینو اجرا کنه میتونه خیلییییییی مفید باشه واسش..اون اخراشم 20 روز میمونه که بازم بتونه مرور کنه!
      پس خیلی خوبه
      Do your best
      one day
      you will be
      some one's hope
      ...some one's hero

9. Top | #99
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میشه زمین بیشتر زد رتبه رو اورد زیر هزار دارو تهران قبول شد..البته شرطی ک قطب بومی باشی...ی سوال ازتون دارم انصافا زدن این درصدا سخته؟تازه این توازن نداشته شما میتونتید علمی تر هدفمند تر بخونید بترکونید..بخدا اینارو میشه زد میشه دوستان ایشون عربی زبان پایین زده شما میتونید بهتر بزنید ..ریاضیم میشه 35 زد زمین خیلی سبز 80طحفه مطلب روزی 3الی 4صحفه بخونید 3بار کتابو دوره کردید زمین خیلی تکراریه سوالاش..بخدا اگه همین ادم زمینو 60زده بود الان رتبه ش 800منطقه 3بود دارو حتی با خوش شانسی پزشکی قبول میشدفایل پیوست 69149
      ویرایش توسط hamed_habibi : 16 فروردین 1396 در ساعت 20:00

10. Top | #100
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      میشه زمین بیشتر زد رتبه رو اورد زیر هزار دارو تهران قبول شد..البته شرطی ک قطب بومی باشی...ی سوال ازتون دارم انصافا زدن این درصدا سخته؟تازه این توازن نداشته شما میتونتید علمی تر هدفمند تر بخونید بترکونید..بخدا اینارو میشه زد میشه دوستان ایشون عربی زبان پایین زده شما میتونید بهتر بزنید ..ریاضیم میشه 35 زد زمین خیلی سبز 80طحفه مطلب روزی 3الی 4صحفه بخونید 3بار کتابو دوره کردید زمین خیلی تکراریه سوالاش..بخدا اگه همین ادم زمینو 60زده بود الان رتبه ش 800منطقه 3بود دارو حتی با خوش شانسی پزشکی قبول میشدفایل پیوست 69149
      این کارنامه چه سالی؟ جنسیت؟ منطقه ۲؟
      ویرایش توسط Ritalin : 16 فروردین 1396 در ساعت 20:05

11. Top | #101
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      يعني اگه توي ٧٥ روز از صفر كسي به پزشكي رسيده باشه ، من از الان قيد اين رشته رو ميزنم ....
      البته بچه هايي كه منو ميشناسن ميدونند اهل فاز منفي و ... نيستم ؛ ولي خدا وكيلي مرده شور اون سنجشي رو ببره كه جوون هاي اين مملكت رو داره اينجوري داغون ميكنه و جيب يه سري كلاهبرداررو پر پول .....
      جالبم اينكه يه سري افراد ( ٢-٣ نفر ) دارن به اين بنده خدا دل گرمي ميدن كه خودشون اصلاً به زير گروه ١ فك نميكنند ...

12. Top | #102
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ⏱95 شبانه روز فرصت باقی است .......

✅يكي از ویژگی‌های انسان توانايي ممكن كردن كارهاست.

✳️شما وقتی در ذهن خود هدفگذاری میکنید، برای رسیدن به آن هدف سعی و تلاش میکنید و در آخر آن هدف را محقق میکنید یعنی هدفتان را ممکن کردید.

✅بسياري از واقعياتي كه حال، در جهان اطرافمان مي‌بينيم روزي آرزو و افسانه بوده‌اند و انسان هایی آنها را ممکن کرده‌اند و این یعنی شکوفایی توانایی های انسان.

✳️در شرح حال آرنولد توين بي، مورخ و فيلسوف مشهور، آورده‌اند كه وي براي تكميل هر هزار صفحه از كتاب حجيم خود (او يك دوره تاريخ جهان نوشته است كه حدوداً شصت‌هزار صفحه دارد.)، يك ميليون صفحه مطالعه مي‌كرده است؛ در نگاه اوّل به‌نظر مي‌رسد اين توانايي در يك انسان وجود ندارد اما مي‌بينيم كه اين اتفاق افتاده است.

✅مطالعه براي كنكور نيز هرچند همه‌ي زندگي ما نيست، امّا به هر حال امري است كه داوطلب وقتي برعهده مي‌گيرد، انجام آن به نحو احسن مي‌تواند تأثيرات خوبي را از همه لحاظ بر زندگي شخصي بگذارد.

✳️معمولاً عده ای از داوطلبان، در اين ايام مي‌گويند وقت كمي تا كنكور باقي‌مانده است و ناامید می شوند امّا اگر بخواهيد، در همين فرصت كوتاه هم مي‌توانيد از رقبای خود گوی سبقت را برباييد.

95 شبانه‌روز دست نخورده پیش روی شماست. از همین الان دست به کار شوید با توکل به خدا و سعی و تلاش ناممکن ها را ممکن کنید و مطمئن باشید که میتوانید.......

نویسنده:#فرهاد_علي‌نژاد
      (رتبه ی 5 منطقه 2 کنکور سراسری انسانی 95)

فرستاده شده از D6502ِ من با Tapatalk

13. Top | #103
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      يعني اگه توي ٧٥ روز از صفر كسي به پزشكي رسيده باشه ، من از الان قيد اين رشته رو ميزنم ....
      البته بچه هايي كه منو ميشناسن ميدونند اهل فاز منفي و ... نيستم ؛ ولي خدا وكيلي مرده شور اون سنجشي رو ببره كه جوون هاي اين مملكت رو داره اينجوري داغون ميكنه و جيب يه سري كلاهبرداررو پر پول .....
      جالبم اينكه يه سري افراد ( ٢-٣ نفر ) دارن به اين بنده خدا دل گرمي ميدن كه خودشون اصلاً به زير گروه ١ فك نميكنند ...
      من با حرفتون کاملا موافقم ولی به نظرم من میشه ولی شاید بین ۵۰۰ نفر ۵۰ نفر بتونن وصادقانه همه توانشونو بزارن قطعا میشه
      برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی

کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی

14. Top | #104
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      الان من نفهمیدم ایشون چی قبول شده؟
      برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی

کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی

15. Top | #105
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​سال 95..منطقه 3...دختر...

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 67817 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن