X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 5141516 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 211 به 225 از 284
    1. Top | #211
      کاربر نیمه فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها
      اومدی امتیاز دادی گفتی چرت!!
      خواستم بگم اولن رنگ پستت چرته!! دوماا تو هم که اومدی توو مایه های من حرف زدی باز چرا گفتی چرت!!
      گاهی فقط سکوت سزای سبک سریست... : )
      من فرصت بحث ندارم به یکی دیگه گیربدین لطفا
      ما که قراره پروانه شیم // بزار دنیا تا میخواد پیله کنه

2. Top | #212
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr_zahra نمایش پست ها

گاهی فقط سکوت سزای سبک سریست... : )
      من فرصت بحث ندارم به یکی دیگه گیربدین لطفا
      اسیکزوفرنی خوب شدن نداره

3. Top | #213
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چقد این تکرار ازار دهنده است!
      کسی قدر یه روز رو ندونه هزار روزشم بدردش نمیخوره!
      #بدون_مخاطب
      نمیترسم از اینکه تو مسیرم چندین بار شکست بخورم
      ترسم از اینه که بخوام بدون رویاهام به زندگی ادامه بدم.

4. Top | #214
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      یادتون میاد وقتی استارت کنکور زدید ؟یادتون میاد اولش سخت بود ولی آروم آروم پیش اومدی و روز به روز بهترشدی ؟یادتون میاد روزی که تصمیم گرفتی بخونی؟آره ،همین چیزاست که یه کنکوری وقتی بهش فکر میکنه انگیزه میگیره ، باخودت بگو من تاالان تلاش کردم و تا کنکور96 هم تلاش میکنم وباتوکل به خدا وتلاش خودم میتونم بهترین باشم ،بهترین خودم !بهترین خود بودن میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه نسبت به خودت ،نسبت به چندماه پیش ،نسبت به گذشته ،اطلاعات کنکوریت رفته بالا وآروم آروم مطلب واسه خودت ذخیره کردی،حتی یه تست ازدیگران جلو تری حتی همین یه تست شاید به چشم نیاد ولی میتونه خیلی کارساز باشه .بعضیها هم هنوز درست حسابی شروع نکردن!! میخوام به این داوطلبان بگم شماهم میتونی بهترین خودت باشی ! بهترین خودت که میدونی یعنی چی
      هیچ وقت تسلیم نشید حتی اگرخوب نخوندید به خودتون نگید من نمیتونم ؟توی این چندماه میخوام چیکارکنم و... ! به خودتون مدام نگید من میمونم واسه سال بعد و بهترین میشم ،فقط وقتی این جمله رو میتونی بگی که نتایج کنکور 96 اومده وتو نتیجه دلخواهتو نگرفتی ،قبل اعلام نتایج حق نداری تسلیم شی حق نداری بگی من واسه سال بعد میخونم والان میخوام استراحت کنم

سال 96 میتونه یه انگیزه جدید باشه واسه تویی که هنوز خوب نخوندی ،فصل بهارهمه چیز نو میشه توهم خودتو نو کن تو میتونی بهترین باشی حتی توی این چندماه. هی باخودت نگو وقت ندارم هی نگو وقت گذشته و... 24 ساعت شبانه روز تو میتونه با 24 ساعت روزانه دیگران میتونه متفاوت باشه ،میتونی توی 3،چهارماه عالی باشی . توی این فصل وفصل های نزدیکتر به کنکور همه ازم میپرسن ؟ بنظرتون دیرنشده ؟بنظرتون هنوزم وقت هست ؟بنظرتون میتونم ؟آیاکسی بوده توی این بازه بخونه وموفق شه ؟ومن جواب میدم که بستگی به تلاشت داره تو میتونی بهترین خودت باشی وبه اندازه خودت نتیجه بگیری !حالا این اندازه میتونه درحد یه رشته تاپ کنکور باشه میتونه درحد رتبه شدن باشه همون طوری که رتبه یک سال 88 از بهمن ماه شروع کردن وبهترین خودش شد!بهترین رستگار رحمانی یک بودن بود،اره یک بودن کنکور کارسختیه ولی رستگاررحمانی نشون داد که خواستن توانستن است
      چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!
      ویرایش توسط shima1996 : 19 فروردین 1396 در ساعت 23:44

5. Top | #215
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خخخخخخخخخخخخخخ بیخیال این بحثا یکی از بچه های همین انجمن تو تل بهم گفت من با این برنامه پیش میرم و ... بنده خدا دلش خیلی ب پشتیبانی خوش بود و الان برگشته میگه کلا بحث پشتیبانی و رقابت و ... شون منتفی شده خواستم بگم توروخدا انقد زود نبازید و انقدم وارد حاشیه نشین این برنامه نشد و اون برنامه نشد
      خودتون بشینین ی دو دوتا چار تا کنید ببینید اوضاع درسیتون در چ حد نقاط قوت و ضعفتون کجا هاش استعدادتون تو چیه چقد میتونید بخونید و .... ببینید با این 88روز تا کنکور با تلاش ب چ نتیجه ای میرسید
      بچه ها توروخدا ن هموو قضاوت کنید ن چیز دیگه ما نعوذبالله خدا ک نیستم از آینده خودمونم خبر نداریم شاید من و شمایی ک خیلی وقت خوندیم از اونایی ک الان شروع میکنن خرابتر کنیم بیخیال همه این حواشی بشید بشینید بخونید و بقیش بسپارید بخدا با جون دل بخونید با تموم قوا نهایتا نمیشه دیگه اما حداقل هم ی زمینه میشه برا سال بعد هم اینکه پیش خودتون و وجدانتون آسوده اید ک تموم تلاشتونو کردین
      هر چند فقط غیر ممکن غیرممکنه و هیچ بنی بشری حق قضاوت در مورد شخص دیگه ای رو نداره
      برای آرزو هاتون بجنگید تا بعد ها حسرت نخورید
      موفق و سر بلند باشید

6. Top | #216
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.2015 نمایش پست ها
      خخخخخخخخخخخخخخ بیخیال این بحثا یکی از بچه های همین انجمن تو تل بهم گفت من با این برنامه پیش میرم و ... بنده خدا دلش خیلی ب پشتیبانی خوش بود و الان برگشته میگه کلا بحث پشتیبانی و رقابت و ... شون منتفی شده خواستم بگم توروخدا انقد زود نبازید و انقدم وارد حاشیه نشین این برنامه نشد و اون برنامه نشد
      خودتون بشینین ی دو دوتا چار تا کنید ببینید اوضاع درسیتون در چ حد نقاط قوت و ضعفتون کجا هاش استعدادتون تو چیه چقد میتونید بخونید و .... ببینید با این 88روز تا کنکور با تلاش ب چ نتیجه ای میرسید
      بچه ها توروخدا ن هموو قضاوت کنید ن چیز دیگه ما نعوذبالله خدا ک نیستم از آینده خودمونم خبر نداریم شاید من و شمایی ک خیلی وقت خوندیم از اونایی ک الان شروع میکنن خرابتر کنیم بیخیال همه این حواشی بشید بشینید بخونید و بقیش بسپارید بخدا با جون دل بخونید با تموم قوا نهایتا نمیشه دیگه اما حداقل هم ی زمینه میشه برا سال بعد هم اینکه پیش خودتون و وجدانتون آسوده اید ک تموم تلاشتونو کردین
      هر چند فقط غیر ممکن غیرممکنه و هیچ بنی بشری حق قضاوت در مورد شخص دیگه ای رو نداره
      موفق و سر بلند باشید
      اولا پستتون عالی
      دوم اینکه هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره همین برنامه خوبه پس دوستتون نباید توقع پشتیبانی داشته باشه خودش بخونه و بره جلو والسلام
      برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی

کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی

7. Top | #217
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها
      اومدی امتیاز دادی گفتی چرت!!
      خواستم بگم اولن رنگ پستت چرته!! دوماا تو هم که اومدی توو مایه های من حرف زدی باز چرا گفتی چرت!!
      اگه امتیاز مخالفم بزنن از امتیازت کم میشه ؟

8. Top | #218
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط classy doctor نمایش پست ها
      اگه امتیاز مخالفم بزنن از امتیازت کم میشه ؟
      بله فک کنم کم میشه

9. Top | #219
      کاربر نیمه فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      موفق و سر بلند باشید
      بله عزیزم نباید زود قضاوت کرد چون احتمالا اون شخص به شما دروغ گفته ... هم پشتیبانی هست هم رقابت .. همه چی سرجاشه

اما حرف شمارو قبول دارم هرکسی باید شرایط خودشو بسنجه دیگران نمیتونن راجب ما نظربدن

10. Top | #220
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr_zahra نمایش پست ها

بله عزیزم نباید زود قضاوت کرد چون احتمالا اون شخص به شما دروغ گفته ... هم پشتیبانی هست هم رقابت .. همه چی سرجاشه

اما حرف شمارو قبول دارم هرکسی باید شرایط خودشو بسنجه دیگران نمیتونن راجب ما نظربدن
      سلام شما مطمئنید کامال رقابت برنامه روزانشون هست؟ هم چنین پشتیبانی 75روزه؟ از کجا میدونید ؟
      پس چرا ایشون باید ب من دورغ بگن خو والا من ن از این برنامه استفاده میکنم ن چیزی اصلا بحث ی چیز دیگه بود ک ایشون گفتن کلا پشتیبانی کنسل شده کانال رقابت عملکرد روزانشونم حذف شده

11. Top | #221
      کاربر نیمه فعال

bazande
      نمایش مشخصات

سلام شما مطمئنید کامال رقابت برنامه روزانشون هست؟ هم چنین پشتیبانی 75روزه؟ از کجا میدونید ؟
      پس چرا ایشون باید ب من دورغ بگن خو والا من ن از این برنامه استفاده میکنم ن چیزی اصلا بحث ی چیز دیگه بود ک ایشون گفتن کلا پشتیبانی کنسل شده کانال رقابت عملکرد روزانشونم حذف شده
      آخه من نمیفهمم برای چی باید الکی بگن کانال رقابت داریم یا پشتیبانی میکنیم؟؟
      اولا که این تیم کاملا قابل اعتماده ... میدونید چرا؟؟ ازاونجایی که هزینه ی برنامه ی به این دقیقی و خوبی رو گذاشته یه دعا برای ظهور امام زمان!
      کسی که انقدر معتقده دروغای به این مسخرگی رو نمیگه..
      و اینکه اصلا دلیلی نداره بخوان ایناروبگن چون نه سودی واسشون داره نه ضرری که ما ازاون برنامه استفاده بکنیم یانه و درس بخونیم یانه ..
      اونااجرشون پیش خدامحفوظه ولی بهتره مابااین حرفای الکی برای خودمون گناه جمع نکنیم ... !!

12. Top | #222
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات
      از فیلم های رایگان موسسات مختلف که این کانال میذاره استفاده کن قطعا میتونی

لینک کانال

13. Top | #223
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      بچه ها کسی این برنامه رو دیده؟ و زیست منظورش از مطالعه تست شکل ها و نمودارها چیه؟
      مگه تستا تفکیک شدن که کدوم واسه شکل کدوم متن؟
      برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی

کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی

14. Top | #224
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Fateme_ نمایش پست ها
      بچه ها کسی این برنامه رو دیده؟ و زیست منظورش از مطالعه تست شکل ها و نمودارها چیه؟
      مگه تستا تفکیک شدن که کدوم واسه شکل کدوم متن؟
      به نظرم منظورش اینه که مطالعه تست
      + خواندن دقیق شکل ها و نمودارها
      نام: دانلود.JPG نمایش: 166 اندازه: 13.4 کیلو بایت

15. Top | #225
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza3327 نمایش پست ها
      سلام بچه ها من تازه میخام شرو کنم برا کنکور بخونم پیش هستم بنظرتون با این برنامه پزشکی در 75 روز بخونم میشه بهش اعتماد کرد ؟؟

اگ کسی راجع به این برنامه چیزی میدونه ک مال کیه و این حرفا ممنون میشم بگه ....

این لینک برنامه هست

پزشکی در75روز
      اول بشین تخصصی هارو تموم کن یه دور بخون.بعد بشین تو 20روز عمومی هارو جمه کن سعی کن تست کنکوری بیشتر بزنی.اخرشم تخصصی و عمومی ..خیلی هم راحت..با روزی 12ساعت بخونی حله..دنبال برنامه و غیره نباش..کمی غیرت میخواد وعشقه به هدف..همین
      جدیدا متحول شدم..اهای تویی ک گفتی من پزشکی قبول نمیشم ::...اهای تویی ک گفتی امیدوارم بشی. ..اهای تویی ک گفتی میشی...اهای تویی ک از الان بهم میگی دکتر.. :: .از همتون ممنونم..همتون بهم انگیزه میدین.
      خدایا شکرت

صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 5141516 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 18 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن