ما که قراره پروانه شیم // بزار دنیا تا میخواد پیله کنه
چقد این تکرار ازار دهنده است!
کسی قدر یه روز رو ندونه هزار روزشم بدردش نمیخوره!
#بدون_مخاطب
نمیترسم از اینکه تو مسیرم چندین بار شکست بخورم
ترسم از اینه که بخوام بدون رویاهام به زندگی ادامه بدم.
سلام
یادتون میاد وقتی استارت کنکور زدید ؟یادتون میاد اولش سخت بود ولی آروم آروم پیش اومدی و روز به روز بهترشدی ؟یادتون میاد روزی که تصمیم گرفتی بخونی؟آره ،همین چیزاست که یه کنکوری وقتی بهش فکر میکنه انگیزه میگیره ، باخودت بگو من تاالان تلاش کردم و تا کنکور96 هم تلاش میکنم وباتوکل به خدا وتلاش خودم میتونم بهترین باشم ،بهترین خودم !بهترین خود بودن میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه نسبت به خودت ،نسبت به چندماه پیش ،نسبت به گذشته ،اطلاعات کنکوریت رفته بالا وآروم آروم مطلب واسه خودت ذخیره کردی،حتی یه تست ازدیگران جلو تری حتی همین یه تست شاید به چشم نیاد ولی میتونه خیلی کارساز باشه .بعضیها هم هنوز درست حسابی شروع نکردن!! میخوام به این داوطلبان بگم شماهم میتونی بهترین خودت باشی ! بهترین خودت که میدونی یعنی چی
هیچ وقت تسلیم نشید حتی اگرخوب نخوندید به خودتون نگید من نمیتونم ؟توی این چندماه میخوام چیکارکنم و... ! به خودتون مدام نگید من میمونم واسه سال بعد و بهترین میشم ،فقط وقتی این جمله رو میتونی بگی که نتایج کنکور 96 اومده وتو نتیجه دلخواهتو نگرفتی ،قبل اعلام نتایج حق نداری تسلیم شی حق نداری بگی من واسه سال بعد میخونم والان میخوام استراحت کنم
سال 96 میتونه یه انگیزه جدید باشه واسه تویی که هنوز خوب نخوندی ،فصل بهارهمه چیز نو میشه توهم خودتو نو کن تو میتونی بهترین باشی حتی توی این چندماه. هی باخودت نگو وقت ندارم هی نگو وقت گذشته و... 24 ساعت شبانه روز تو میتونه با 24 ساعت روزانه دیگران میتونه متفاوت باشه ،میتونی توی 3،چهارماه عالی باشی . توی این فصل وفصل های نزدیکتر به کنکور همه ازم میپرسن ؟ بنظرتون دیرنشده ؟بنظرتون هنوزم وقت هست ؟بنظرتون میتونم ؟آیاکسی بوده توی این بازه بخونه وموفق شه ؟ومن جواب میدم که بستگی به تلاشت داره تو میتونی بهترین خودت باشی وبه اندازه خودت نتیجه بگیری !حالا این اندازه میتونه درحد یه رشته تاپ کنکور باشه میتونه درحد رتبه شدن باشه همون طوری که رتبه یک سال 88 از بهمن ماه شروع کردن وبهترین خودش شد!بهترین رستگار رحمانی یک بودن بود،اره یک بودن کنکور کارسختیه ولی رستگاررحمانی نشون داد که خواستن توانستن است
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!
ویرایش توسط shima1996 : 19 فروردین 1396 در ساعت 23:44
خخخخخخخخخخخخخخ بیخیال این بحثا یکی از بچه های همین انجمن تو تل بهم گفت من با این برنامه پیش میرم و ... بنده خدا دلش خیلی ب پشتیبانی خوش بود و الان برگشته میگه کلا بحث پشتیبانی و رقابت و ... شون منتفی شده خواستم بگم توروخدا انقد زود نبازید و انقدم وارد حاشیه نشین این برنامه نشد و اون برنامه نشد
خودتون بشینین ی دو دوتا چار تا کنید ببینید اوضاع درسیتون در چ حد نقاط قوت و ضعفتون کجا هاش استعدادتون تو چیه چقد میتونید بخونید و .... ببینید با این 88روز تا کنکور با تلاش ب چ نتیجه ای میرسید
بچه ها توروخدا ن هموو قضاوت کنید ن چیز دیگه ما نعوذبالله خدا ک نیستم از آینده خودمونم خبر نداریم شاید من و شمایی ک خیلی وقت خوندیم از اونایی ک الان شروع میکنن خرابتر کنیم بیخیال همه این حواشی بشید بشینید بخونید و بقیش بسپارید بخدا با جون دل بخونید با تموم قوا نهایتا نمیشه دیگه اما حداقل هم ی زمینه میشه برا سال بعد هم اینکه پیش خودتون و وجدانتون آسوده اید ک تموم تلاشتونو کردین
هر چند فقط غیر ممکن غیرممکنه و هیچ بنی بشری حق قضاوت در مورد شخص دیگه ای رو نداره
برای آرزو هاتون بجنگید تا بعد ها حسرت نخورید
موفق و سر بلند باشید
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
آخه من نمیفهمم برای چی باید الکی بگن کانال رقابت داریم یا پشتیبانی میکنیم؟؟
اولا که این تیم کاملا قابل اعتماده ... میدونید چرا؟؟ ازاونجایی که هزینه ی برنامه ی به این دقیقی و خوبی رو گذاشته یه دعا برای ظهور امام زمان!
کسی که انقدر معتقده دروغای به این مسخرگی رو نمیگه..
و اینکه اصلا دلیلی نداره بخوان ایناروبگن چون نه سودی واسشون داره نه ضرری که ما ازاون برنامه استفاده بکنیم یانه و درس بخونیم یانه ..
اونااجرشون پیش خدامحفوظه ولی بهتره مابااین حرفای الکی برای خودمون گناه جمع نکنیم ... !!
بچه ها کسی این برنامه رو دیده؟ و زیست منظورش از مطالعه تست شکل ها و نمودارها چیه؟
مگه تستا تفکیک شدن که کدوم واسه شکل کدوم متن؟
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
جدیدا متحول شدم..اهای تویی ک گفتی من پزشکی قبول نمیشم ::...اهای تویی ک گفتی امیدوارم بشی...اهای تویی ک گفتی میشی...اهای تویی ک از الان بهم میگی دکتر.. :: .از همتون ممنونم..همتون بهم انگیزه میدین.
خدایا شکرت
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 18 مهمان)